Купорос написав:BNC, а шо це за галімаття?!! Ваш саппорт співає про 3дн. для зарахування моїх грошей, які були сьогодні відправлені по перевіренному шаблону(разів 20!)об 11-00 з одного мого поточного рах. у Форварді на мій же поточний у БНК. Форвард випхнув гроши об 11-18! В іншому банку інша частина грошей з Форварду вже 3 години як зарахована. За два роки співпраці такого ще не було. Ганьба
Я же говорил - банку база. Ждите теперь свои бабосики в 4-ой очереди
Фінансова система України переживає найглибшу кризу за всю історію незалежності. Практично кожен банк сьогодні бореться за виживання. Проте криза поглиблюється і, на жаль, вона не оминула і «Банк Національний кредит».
Ми завжди сповідували принципи чесного і відкритого діалогу з усіма своїми клієнтами. Казати правду, означає для нас – поважати довіру кожного свого клієнта. Сьогодні Банк переживає важкі часи, є певні фінансові проблеми, у тому числі з рухом платежів. Але прийнято рішення про докапіталізацію банку на 160 млн. грн., що на понад 70% більше за нині існуючий, і цей процес вже розпочато.
До Національного банку України подано на розгляд покроковий план заходів по вирішенню ситуації, що склалася. Також проводиться скрупульозний аналіз портфелів Банку і на чолі з акціонерами переглядається стратегія ведення бізнесу. Після чого ми сподіваємося повернутися до звичного режиму роботи. Зрозуміло, що повірити банку в такий тяжкий час дуже складно. Проте просимо вас поставитися з розумінням.
За 19 років активної роботи на фінансовому ринку України Банк Національний кредит пережив не одну фінансову кризу. Ми віримо, що з вашою підтримкою ми зможемо подолати цей кризовий етап та продовжити радувати вас бездоганним сервісом у наданні якісних фінансових послуг та дарувати вам приємні емоції.
Евробанк временно не осуществляет прием платежей через платежные терминалы пао "Банк Национальный кредит" С 19.06.2015 в связи с реорганизацией терминальной сети ПАО "Банк Национальный кредит" Евробанк не осуществляет прием платежей через сеть терминалов этого оператора.
О возобновлении сотрудничества будет сообщено дополнительно.