zahar_ написав:16 этажные дома это уже 4 категория сложности.
Там очень много всяких параметров и сложность может определять только специалист. По высоте 4 категории сложности - "для высотных жилых и общественных зданий высотой от 73,5 м до 100 м." http://minbud.info/licence_category.html Но насколько я понимаю, параметрами можно так же манипулировать, как и цифрами.
Для "архітектора"-недопереекспрта - то надто складна штука. Він і так експерт над експертами, наш борець з шаромигами
Не заважайте хлопу їхати у Польщу, щоб пасти там свиней.
flyman написав:так чому тоді ти постиш: "допоможіть бідним нещасним бійцям",
Флаймен, чому ти такий ТУПИЙ????
"Міноборони витратить 1,1 мільярда на квартири для військовослужбовців ЗСУ"
""Це дозволяє Міноборони збудувати та отримати більше 3 тисяч квартир. У тому числі, 1300 квартир - за рахунок придбання житла на умовах пайової участі на вторинному ринку та конкурсних засадах в регіонах України, 894 квартири - за рахунок продовження та завершення будівництва 11 житлових будинків, 587 квартир - за рахунок здійснення реконструкції будівель та споруд під житлові будинки", - повідомили у прес-службі."
Крім того, за останньою інформацією, на сьогодні у Кривому Розі завершено реконструкцію першої черги 100-квартирного житлового комплексу. 50 квартир вже готові до заселення військовослужбовців Збройних Сил, йдеться у повідомленні.
"Відповідно до проведених конкурсних торгів на початку грудня 2014 року Міноборони уклало договір на придбання на умовах пайової власності 96 квартир у населеному пункті Михайлівка-Рубежівка Києво-Святошинського району. Зазначені квартири будуть готові до заселення новими господарями вже в ІІ кварталі цього року", - зазначили у прес-службі.
від чого, я вже читав і про донєцкіх, і маасковскіх і марсін з Марса, які купували квартири під"їздами на КРЖН, від чого він постійно "буітдаражать" чергова міфічна категорія міфічних покупців. від чого прозрівати? від загону рил і шаромиг? то не до мене.
Как Вы определяете мифичность и принадлежность участника форума к какой-то определенной группе общества? Вот если я сейчас скажу, что Вы украиноговорящий, но совсем не патриот, Вы будете доказывать обратное?
spozhivach написав:flyman Как Вы определяете мифичность и принадлежность участника форума к какой-то определенной группе общества? Вот если я сейчас скажу, что Вы украиноговорящий, но совсем не патриот, Вы будете доказывать обратное?
flyman написав:Я лише вказав на те, що на КРЖН дехто побачив нову міфічну категорію покупців.
Дехто - так хто ж цей дехто? Я Вас не чіпала, поки Ви не почали вигадувати у себе в голові якихось міфічних споживачів. Дійсно, як на форумі швидко можуть мінятися думки. Може Вам жіночої уваги не вистачає? Так тож не до мене. )) Я свої думки висловлюю чітко, не приписуйте мені ваших особливостей, будьласка.
zahar_ написав:Потому как, как показала практика, в условиях курсовой нестабильности и низкой покупательской способности покупать товар за доллары чревато потерями денег при инвестиции. Реальные инвесторы при таких раскладах выжидают, а вот мифические спекулянты , взращёнными отделами продаж застройщиков для стимуляции реальных продаж, резво появляются.
Вы не учитываете демобилизованных.(?) Zahar, Вы так и не ответили на мой вопрос, правда давненько это было Но все же, хочу услышать Ваш искренний на него ответ. По каким параметрам Вы определяете категорию жилого дома? Если Ваши картинки не были банальной проверкой чьих-то уникальных знаний в области строительства, можете ответить?
далі Захар, а потім і я прокоментував
flyman написав:
spozhivach написав:
zahar_ написав:Без конкретных цифр пустозвозтво продажников застройщиков ничего не говорит.
Да, но цифры иногда тоже подводят. А демобилизованные возвращаются все-таки не с пустыми руками. Возможно есть перегиб в пустозвонстве спекулянтов и это наверняка от избытка радостного чувства предвкушения.. но обычно бывает и послевкусие.
опачки, на КРЖН виийшов новий міфічний споживач - дємбєль АТО всім - "от вінта"
чому пані вирішила, я її зачепив? і до чого тут решта Фрейдівської теми, вам мужської уваги не вистачає, тоді ви помилилися форумом -)
spozhivach написав:
flyman написав:Я лише вказав на те, що на КРЖН дехто побачив нову міфічну категорію покупців.
Дехто - так хто ж цей дехто? Я Вас не чіпала, поки Ви не почали вигадувати у себе в голові якихось міфічних споживачів. Дійсно, як на форумі швидко можуть мінятися думки. Може Вам жіночої уваги не вистачає? Так тож не до мене. )) Я свої думки висловлюю чітко, не приписуйте мені ваших особливостей, будьласка.
я підтримую точку зора Захара
zahar_ написав:Без конкретных цифр пустозвозтво продажников застройщиков ничего не говорит.
іншими словами - міфічні покупці. Хоча Франт привів маніпуляційне посилання з проекцією "дємбєлєй АТО" на КРЖН, а насправді в якому було згадано про "бюджетні сіськи" в Кривому Розі та Михайлівка-Рубежівка.
zahar_ написав:ГАСК поднял кипеш что это строительство 4 категории сложности, а не 3 как было заявлено чтобы получить право на строительство.
На этом основании мной сделан вывод, что 16 этажные дома это уже 4 категория сложности. Почему никто не "увидел" 4 категории сложности в 16 этажном доме на Попова непонятно.
І так завжди Спочатку захар щос придумав , потім вирішив що придумав правильно і далі підняв вереск А все настільки елементарно , що навіть школяр в стані це зрозуміти Отже спочатку табличка Критерій________________________________________3 категорія__4 категорія Можлива небезпека для людей які знаходяться на обєкті постійно______________50-300_________300-400 які знаходяться тимчасово_______________________100-500________500-1000
Як бачите поверховість відношення прямого не має, при умові що висота споруди менша 73,5 м ( якщо вища - то автоматично 4 клас), якщо вище 103 то 5 Якщо будинок навіть 16 поверхів , але один підїзд і наприклад 4 квартири в підїзді (64 квартири = 200-250 осіб постійно проживає ) - то його можна віднести до 3 класу
Как видите я был прав, что изменение этажности (изначально заявляют одно, а по факту строят другое) играет роль в том плане если односекционный в 9 этажей при 8 квартирах на этаже это 72 квартиры и по вашей табличке попадает в категорию сложности , то при "расширении" до 16 этажей это уже 128 квартир и судя по - "Можлива небезпека для людей які знаходяться на обєкті постійно ___300-400__4 категорія.
Ещё обращаю ваше внимание, что ваш расчёт количества квартир в 16 этажном доме для Киева -"один підїзд і наприклад 4 квартири в підїзді (64 квартири = 200-250 осіб постійно проживає ) - то його можна віднести до 3 класу"- к расматреваемому дому на Попова не подходит.. Потому как мы говорим о конкретном 16 этажном доме в Киеве, где количество известно, а не взято таким образом чтобы подогнать 16 этажный дом под 3 категорию сложности.
Потому как в построенном доме на ул Попова 126 квартир (сделать клик на фото)
И уже по вашей же нижней границе проживающих в жильцов в одной квартире дома (3 человека) получается 378 человек и 4 категория сложности.
Востаннє редагувалось zahar_ в Суб 06 чер, 2015 13:25, всього редагувалось 1 раз.