Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 14211422142314241425 ... 4145>
Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2015 10:21

spozhivach написав:
  zahar_ написав:16 этажные дома это уже 4 категория сложности.

Там очень много всяких параметров и сложность может определять только специалист. По высоте 4 категории сложности - "для высотных жилых и общественных зданий высотой от 73,5 м до 100 м." http://minbud.info/licence_category.html
Но насколько я понимаю, параметрами можно так же манипулировать, как и цифрами.

Для "архітектора"-недопереекспрта - то надто складна штука.
Він і так експерт над експертами, наш борець з шаромигами :mrgreen:
Frant

Заблокований
Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2015 10:23

Frant написав:
  spozhivach написав:
  flyman написав:новий міфічний споживач - дємбєль
Вы прозреваете? ))

Не заважайте хлопу їхати у Польщу, щоб пасти там свиней. 8) :mrgreen:

flyman написав:так чому тоді ти постиш: "допоможіть бідним нещасним бійцям",

Флаймен, чому ти такий ТУПИЙ????

"Міноборони витратить 1,1 мільярда на квартири для військовослужбовців ЗСУ"

""Це дозволяє Міноборони збудувати та отримати більше 3 тисяч квартир. У тому числі, 1300 квартир - за рахунок придбання житла на умовах пайової участі на вторинному ринку та конкурсних засадах в регіонах України, 894 квартири - за рахунок продовження та завершення будівництва 11 житлових будинків, 587 квартир - за рахунок здійснення реконструкції будівель та споруд під житлові будинки", - повідомили у прес-службі."

http://www.epravda.com.ua/news/2015/04/10/538139/

ти як циитуєш, то цитуй і інше

Крім того, за останньою інформацією, на сьогодні у Кривому Розі завершено реконструкцію першої черги 100-квартирного житлового комплексу. 50 квартир вже готові до заселення військовослужбовців Збройних Сил, йдеться у повідомленні.

"Відповідно до проведених конкурсних торгів на початку грудня 2014 року Міноборони уклало договір на придбання на умовах пайової власності 96 квартир у населеному пункті Михайлівка-Рубежівка Києво-Святошинського району. Зазначені квартири будуть готові до заселення новими господарями вже в ІІ кварталі цього року", - зазначили у прес-службі.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2015 10:25

flyman написав:
  spozhivach написав:
  flyman написав:новий міфічний споживач - дємбєль
Вы прозреваете? ))

від чого,
я вже читав і про донєцкіх, і маасковскіх і марсін з Марса, які купували квартири під"їздами на КРЖН, від чого він постійно "буітдаражать"
чергова міфічна категорія міфічних покупців.
від чого прозрівати? від загону рил і шаромиг? то не до мене.

Как Вы определяете мифичность и принадлежность участника форума к какой-то определенной группе общества? Вот если я сейчас скажу, что Вы украиноговорящий, но совсем не патриот, Вы будете доказывать обратное?
spozhivach

Заблокований
Подякував: 29 раз.
Подякували: 94 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2015 10:28

flyman написав:я вже читав і про донєцкіх, і маасковскіх і марсін з Марса, які купували квартири під"їздами на КРЖН

По Министерскому, могу подтвердить заметную долю "беженцев" среди покупателей.
Daralex

Подякував: 388 раз.
Подякували: 1807 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2015 10:32

Daralex написав:
  flyman написав:я вже читав і про донєцкіх, і маасковскіх і марсін з Марса, які купували квартири під"їздами на КРЖН

По Министерскому, могу подтвердить заметную долю "беженцев" среди покупателей.

атас, а кто с такими соседям захочет жить?
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2015 10:43

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

нас 50 лімонів
оптимістичний прогноз
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_future_population_%28United_Nations,_Medium_variant%29

а тут песимістичний сценарій
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_future_population_%28United_Nations,_Low_variant%29

однако, КРЖН буіттока даражать при любих розкладах до 2045 года, коли тут населення залишить на кілька лімонів менше, -5 ілі -10. не важно
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2015 11:01

spozhivach написав:flyman
Как Вы определяете мифичность и принадлежность участника форума к какой-то определенной группе общества? Вот если я сейчас скажу, что Вы украиноговорящий, но совсем не патриот, Вы будете доказывать обратное?

Уточню, не украиноговорящий а суржыкомовный...
:shock:
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2015 11:03

flyman написав:Я лише вказав на те, що на КРЖН дехто побачив нову міфічну категорію покупців.
Дехто - так хто ж цей дехто? Я Вас не чіпала, поки Ви не почали вигадувати у себе в голові якихось міфічних споживачів. Дійсно, як на форумі швидко можуть мінятися думки. Може Вам жіночої уваги не вистачає? Так тож не до мене. )) Я свої думки висловлюю чітко, не приписуйте мені ваших особливостей, будьласка.
spozhivach

Заблокований
Подякував: 29 раз.
Подякували: 94 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2015 11:25

приводжу цитату
  spozhivach написав:
  zahar_ написав:Потому как, как показала практика, в условиях курсовой нестабильности и низкой покупательской способности покупать товар за доллары чревато потерями денег при инвестиции. Реальные инвесторы при таких раскладах выжидают, а вот мифические спекулянты , взращёнными отделами продаж застройщиков для стимуляции реальных продаж, резво появляются.

Вы не учитываете демобилизованных.(?)
Zahar, Вы так и не ответили на мой вопрос, правда давненько это было :) Но все же, хочу услышать Ваш искренний на него ответ. По каким параметрам Вы определяете категорию жилого дома? Если Ваши картинки не были банальной проверкой чьих-то уникальных знаний в области строительства, можете ответить?

далі Захар, а потім і я прокоментував

flyman написав:
  spozhivach написав:
  zahar_ написав:Без конкретных цифр пустозвозтво продажников застройщиков ничего не говорит.

Да, но цифры иногда тоже подводят. А демобилизованные возвращаются все-таки не с пустыми руками. Возможно есть перегиб в пустозвонстве спекулянтов и это наверняка от избытка радостного чувства предвкушения.. но обычно бывает и послевкусие.

опачки, на КРЖН виийшов новий міфічний споживач - дємбєль АТО
всім - "от вінта"

чому пані вирішила, я її зачепив?
і до чого тут решта Фрейдівської теми, вам мужської уваги не вистачає, тоді ви помилилися форумом -)
  spozhivach написав:
  flyman написав:Я лише вказав на те, що на КРЖН дехто побачив нову міфічну категорію покупців.
Дехто - так хто ж цей дехто? Я Вас не чіпала, поки Ви не почали вигадувати у себе в голові якихось міфічних споживачів. Дійсно, як на форумі швидко можуть мінятися думки. Може Вам жіночої уваги не вистачає? Так тож не до мене. )) Я свої думки висловлюю чітко, не приписуйте мені ваших особливостей, будьласка.

я підтримую точку зора Захара
  zahar_ написав:Без конкретных цифр пустозвозтво продажников застройщиков ничего не говорит.

іншими словами - міфічні покупці.
Хоча Франт привів маніпуляційне посилання з проекцією "дємбєлєй АТО" на КРЖН, а насправді в якому було згадано про "бюджетні сіськи" в Кривому Розі та Михайлівка-Рубежівка.

Ви перечитайте уважно з Франтом:
http://www.epravda.com.ua/news/2015/04/10/538139/
бо пишете одне (свою інтерпретацію про дємбілів з АТО з кучою лаве), а в посиланні мова іде про інше, напр.
"Це дозволяє Міноборони збудувати та отримати більше 3 тисяч квартир.
Востаннє редагувалось flyman в Суб 06 чер, 2015 11:41, всього редагувалось 4 разів.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 06 чер, 2015 11:46

budivelnik написав:
  zahar_ написав:ГАСК поднял кипеш что это строительство 4 категории сложности, а не 3 как было заявлено чтобы получить право на строительство.

На этом основании мной сделан вывод, что 16 этажные дома это уже 4 категория сложности. Почему никто не "увидел" 4 категории сложности в 16 этажном доме на Попова непонятно.
І так завжди
Спочатку захар щос придумав , потім вирішив що придумав правильно і далі підняв вереск
А все настільки елементарно , що навіть школяр в стані це зрозуміти
Отже спочатку табличка
Критерій________________________________________3 категорія__4 категорія
Можлива небезпека для людей
які знаходяться на обєкті постійно______________50-300_________300-400
які знаходяться тимчасово_______________________100-500________500-1000

Як бачите поверховість відношення прямого не має, при умові що висота споруди менша 73,5 м ( якщо вища - то автоматично 4 клас), якщо вище 103 то 5
Якщо будинок навіть 16 поверхів , але один підїзд і наприклад 4 квартири в підїзді (64 квартири = 200-250 осіб постійно проживає ) - то його можна віднести до 3 класу

Как видите я был прав, что изменение этажности (изначально заявляют одно, а по факту строят другое) играет роль в том плане если односекционный в 9 этажей при 8 квартирах на этаже это 72 квартиры и по вашей табличке попадает в категорию сложности , то при "расширении" до 16 этажей это уже 128 квартир и судя по - "Можлива небезпека для людей які знаходяться на обєкті постійно ___300-400__4 категорія.

Ещё обращаю ваше внимание, что ваш расчёт количества квартир в 16 этажном доме для Киева -"один підїзд і наприклад 4 квартири в підїзді (64 квартири = 200-250 осіб постійно проживає ) - то його можна віднести до 3 класу"- к расматреваемому дому на Попова не подходит.. Потому как мы говорим о конкретном 16 этажном доме в Киеве, где количество известно, а не взято таким образом чтобы подогнать 16 этажный дом под 3 категорию сложности.

Потому как в построенном доме на ул Попова 126 квартир (сделать клик на фото)
Зображення

И уже по вашей же нижней границе проживающих в жильцов в одной квартире дома (3 человека) получается 378 человек и 4 категория сложности.
Востаннє редагувалось zahar_ в Суб 06 чер, 2015 13:25, всього редагувалось 1 раз.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

#<1 ... 14211422142314241425 ... 4145>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор