Унуноктий написав:О кстати Проффесор, вы имеете что сказать по данному вопросу?
На жаль, нічого конкретного не можу сказати. Треба дивитись Авізо або Лун.уа. Або ж питати ціни у знайомих ріелторів, які знають той район і попит в ньому.
Изучение объявлений дало странный результат. Цены от 4800 (но без детей и собак) до 9000. Риэлтор сказал что за 8000 сдаст. Как я себе понимаю, 6000+коммуналка наиболее реальный вариант.
Зараз на орендному ринку - як і в усій країні - ситуація зразка "Не до жЫру, быть бы живу!". Треба орієнтуватись на середній рівень цін. Головне, щоб простою не було. Простой - це збитки.
Frant написав: На жаль, нічого конкретного не можу сказати. Треба дивитись Авізо або Лун.уа. Або ж питати ціни у знайомих ріелторів, які знають той район і попит в ньому.
Изучение объявлений дало странный результат. Цены от 4800 (но без детей и собак) до 9000. Риэлтор сказал что за 8000 сдаст. Как я себе понимаю, 6000+коммуналка наиболее реальный вариант.
Зараз на орендному ринку - як і в усій країні - ситуація зразка "Не до жЫру, быть бы живу!". Треба орієнтуватись на середній рівень цін. Головне, щоб простою не було. Простой - це збитки.
Франт, и несмотря на "ужОс-ужОс" таки ставки арендные идут вверх. Может не во всех сегментах, но по крайней мере мои арендаторы абсолютно не удивились предложению пересмотреть ставочку вверх почти на 70%. Сойдемся, наверное, в итоге, скорее всего, на 50% прибавке. При условии что кто-нибудь не выдернет у меня эту квартиру по дешевке в ближайшие 2 недели.
budivelnik написав:2 Станом на сьогодні я заявив своїм працівникам що я можу забезпечити їх всього на 3 місяці обємом робіт і фінансуванням , а тому кожен до 01-09-2015 повинен знайти собі роботу. 3 При цьому , я заявив що у випадку коли буде продане вже збудоване ( по 580-630 доларів/м2 однокімнатні) , я буду продовжувати роботи.
Я особисто вважаю , що вони були б раді , якби я продавав навіть по 700 а вони мали не 1/2 , а 1/2,5 місячну зарплату ( на крайняк 1/3 ) але з 100 % гарантією що їх праця буде оплачена. Так що я б на Вашому місці так сильно за ці місячні зарплати не чіпався.....
Честно, конечно. Ваши наёмные до сих пор не могут купить то, что сами построили? даже с привлечением денег от продажи спадщины? Или им не надо? Если они не могут купить, почему должны мочь купить другие люди?
1 Ви вважаєте , що у випадку коли знизиться наприклад споживання хліба , пекар повинен зїдати все що випік ? 2 Ви вважаєте що виробник знаходиться в кращому становищі ніж інші виробники інших товарів ?
Звідси висновок Якщо доходи ростуть - споживання збільшується ( в розрізі житла - покращуються житлові умови) Якщо доходи не ростуть - в першу чергу економляться кошти на купівлі житла ( бо діду жили , тато жили і я в тій квартирці можу прожити.... )
flyman написав:400уе++ дає деподохід, із набагато меншого капіталу, чим "золотко" аірмакса і це вже після підіння двох овнобанок, і закупорці кешфлоу ще в одній і після овноподатків.
Справді? Ставка у валюті в пристойному банку - близько 5% річних 400*12/0,05 = 96 000 доларів Куди ви зараз ризикнете розмістити майже 100 тисяч доларів?
чому 100 якщо можна під 10% 50, або під 20% 25 але папіром? ото сміхота, інвестиція на 200куе генерить в тихій гавані як депопапіру в еквіваленті 25куе
50 ку зелени в банк на депо? А забирать ее сколько времени ? 250 рабочих дней ежедневной ходьбы? Дохтора! хотя не так, Вы деньги в такой сумме видели? О том что в руках держали или они у Вас они когда то были вообще вопрос не ставится...
Kapitoshka_2 написав: но в чем-то он прав, взять например господина кучера, 40+ лет не иметь своего жилья и жить с хозяйками, как-то уж очень по моему глупова-то, и как бы не обосновывали то,что это ох**уеть какая экономия и отличный план скирдования бабла..Все равно звучит не очень убедительно, да и зависеть от интересов арендатора как-то не особо хочется... Пы.сы. а по поводу девушек (женщин) спросите ради интереса у своих знакомых сударынь, сколько из них согласиться с Вашими доводами о том, что съемное жилье - это уютно и семейное гнездышко (хотя бы в %)... И что живя в съеме можно спокойно рожать детей и жить припеваючи... ИМХО
Как Вы считаете, сколько в процентах в этой стране мужиков 40+, которые не купили своё жильё? Как Вы думаете, сколько мужиков 40+ купили жильё, продав при этом наследственное? Как Вы думаете, сколько в этой стране мужиков 40+, которым платить ипотеку до 50+?
А що тут думати Давайте порахуємо 1 Щорічно вводилось в експлуатацію приблизно 100-120 тисяч квартир 2 Щорічно на вторинному ринку купувалось /продавалось 150-200 тисяч квартир
Якщо припустити що всі купували по одній і що один мужик як правило одна сімя ( що недалеко від істини , бо дуже вже мала кількість купувала кілька в своєму житті) і припустити що новобудови купували за свої , а вторинку за спадщину ( тут звичайно з натяжкою) , а також прийняти рішення що мужик починається з наприклад 22 (після інституту) і закінчується в 58 ( щоб вийти на середньостатистичне 40+_____(22+58)/2=40) і врахувати що по статистиці в Україні приблизно 20 млн сімей - то маємо просте математичне рівняння (58 -22)х100-120К=3,6-4,3 млн сімей /20 млн=18-23% (58-22)х150-200=5,4-7,2 млн сімей/ 20 млн =27-36% Таким чином 45-59% мужиків в 40+ щось купували , а інші .....
budivelnik написав:1 Станом на сьогодні заробітна плата мого будівельника=1/2 м2 ( тобто 2 місячних зарплати = 1 м2) 2 Станом на сьогодні я заявив своїм працівникам що я можу забезпечити їх всього на 3 місяці обємом робіт і фінансуванням , а тому кожен до 01-09-2015 повинен знайти собі роботу. 3 При цьому , я заявив що у випадку коли буде продане вже збудоване ( по 580-630 доларів/м2 однокімнатні) , я буду продовжувати роботи.
Скажіть мені будь-ласка Про що мріють мої працівники ? Про те щоб я продав , чи про те щоб ціна падала ?
Я особисто вважаю , що вони були б раді , якби я продавав навіть по 700 а вони мали не 1/2 , а 1/2,5 місячну зарплату ( на крайняк 1/3 ) але з 100 % гарантією що їх праця буде оплачена.
Так що я б на Вашому місці так сильно за ці місячні зарплати не чіпався.....
супер. 1) робітник на квартиру площею 30м2 може заробити, якщо не буде їсти і купувати одян і робити інші витрати аж через 5 років 2) але це теорія, так як 1 вересня копняк під зад від бізнесмена, бо бізнесу приходить гаплик
Дык похоже продаж у budivelnik нет, потому что он сильно цену задрал -"вже збудоване ( по 580-630 доларів/м2 однокімнатні)"
А между тем пишут что покупки во Львове идут по значительно низшим ценам
Причин сокращения рынка жилой недвижимости несколько. Главная — отсутствие у покупателей достаточных средств для приобретения жилья. Программы же рассрочек и скидок, предлагаемые сейчас большинством застройщиков, все-таки малоэффективны....
Потому что продавцы привязывают их к курсу доллара, и покупатели пользуются ими в самых крайних случаях. Имеющие деньги тоже не спешат заключать сделки.....
....Похожая ситуация наблюдается и в других городах Украины. Директор львовского агентства недвижимости “Истейт-Эксклюзив” Евгений Мишанчук отмечает, что сейчас весьма востребованы квартиры в новостройках примернопо $300 за 1 кв.м при [b]средней цене на квартирный “квадрат” во Львове в $800[/b].
Если покупатели покупают по " примернопо $300 за 1 кв.м", то понятное дело, что budivelnik со своими "по 580-630 доларів/м2" сидит у "разбитого корыта".
Цікаво Коли ж захар навчиться читати те що сам постить ? 1 В мене однокімнатні ( для захара читати два рази) - м2 в яких завжди був найдорожчим 2 Виділено мною червоним - середні ціни по Львову - 800 , в мене однокімнатні 580-630 3 А тепер звідки ростуть ноги па300 а - найнижча ціна у Львові на етапі котловану - 500 б - найнижча ціна у Львові за пів року до здачі в однокімнатній - 750 в -ціна па300 - це в селі Ременів , 20 км від Львова , котеджі по 160-200 м2.
Унуноктий написав:Изучение объявлений дало странный результат. Цены от 4800 (но без детей и собак) до 9000. Риэлтор сказал что за 8000 сдаст. Как я себе понимаю, 6000+коммуналка наиболее реальный вариант.
Франт, и несмотря на "ужОс-ужОс" таки ставки арендные идут вверх. Может не во всех сегментах, но по крайней мере мои арендаторы абсолютно не удивились предложению пересмотреть ставочку вверх почти на 70%.
Сейчас вы сдаёте как сами проговорились меньше 400 уе (на начало недели).
airmax78 написав: Сегодня это уже вопрос далеко не первой важности. А если начнет приносить хотя бы 400-500 бакинских в месяц - то вопрос о продаже вообще снимется с повестки дня.
То есть после всех ваших подорожаний ваш арендатор вам платит меньше 8800 грн (допустим 8600 грн)
Остаётся выяснить когда вы привирали форуму - тогда когда неоднократно в течении почти двух лет вы заявляли форуму на регулярный рост аренды вашей 2к или сейчас когда ваши "арендаторы абсолютно не удивились предложению пересмотреть ставочку вверх почти на 70%."?
Или может ваши арендаторы меценаты - соглашающиеся платить 13000-13500 грн за ваш "убитенький" ремонот (относительно сегмента) когда рынок аренды предлагает варианты лучше и дешевле?
Голосеевская ул. 13б, 7 этаж, 88 кв.м, х/р, элитный ЖК Голосеевский, дизайнерский евроремонт, полностью укомплектована, Wi-Fi, кондиционеры, теплые полы, (Другой вариант-2х-студио-12000грн), без комиссии, 14000грн/мес. Тел.: (67) 5778757, (99) 2777001 Голосеевская ул. 13 ремонт в стиле Hi-tech, новый дом, видовая, кухня-студио (угловой диван Bellus), спальня (2-спал. кровать Экми), 2 плазмы, гардеробная, 2 кондиционера, СМА, посудомойка, бойлер, Wi-fi, спутниковое ТВ, фильтры питьевой воды. Супермаркет, детсад, лицей, магазины, кафе, парк. Ст.м. "Демиевская" 5мин. Свободна. 11000грн
Аирмакс вы не рыбак?
Востаннє редагувалось zahar_ в П'ят 12 чер, 2015 20:44, всього редагувалось 1 раз.
Frant написав: Зараз на орендному ринку - як і в усій країні - ситуація зразка "Не до жЫру, быть бы живу!". Треба орієнтуватись на середній рівень цін. Головне, щоб простою не було. Простой - це збитки.
Франт, и несмотря на "ужОс-ужОс" таки ставки арендные идут вверх. Может не во всех сегментах, но по крайней мере мои арендаторы абсолютно не удивились предложению пересмотреть ставочку вверх почти на 70%.
Сейчас вы сдаёте как сами проговорились меньше 400 уе (на начало месяца). То есть после всех ваших подорожаний ваш арендатор вам платит меньше 8800 грн (допустим 8600 грн)
Остаётся выяснить когда вы привирали тогда когда неоднократно заявляли форуму на рост аренды вашей 2к или сейчас когда ваши "арендаторы абсолютно не удивились предложению пересмотреть ставочку вверх почти на 70%."?
Или у Вас арендатор меценат - соглашающийся платить 13000-13500 грн за ваш "убитенький" ремонот (относительно сегмента) когда рынок аренды предлагает варианты лучше и дешевле?
Голосеевская ул. 13б, 7 этаж, 88 кв.м, х/р, элитный ЖК Голосеевский, дизайнерский евроремонт, полностью укомплектована, Wi-Fi, кондиционеры, теплые полы, (Другой вариант-2х-студио-12000грн), без комиссии, 14000грн/мес. Тел.: (67) 5778757, (99) 2777001 Голосеевская ул. 13 ремонт в стиле Hi-tech, новый дом, видовая, кухня-студио (угловой диван Bellus), спальня (2-спал. кровать Экми), 2 плазмы, гардеробная, 2 кондиционера, СМА, посудомойка, бойлер, Wi-fi, спутниковое ТВ, фильтры питьевой воды. Супермаркет, детсад, лицей, магазины, кафе, парк. Ст.м. "Демиевская" 5мин. Свободна. 11000грн
Аирмакс вы не рыбак?
Я вам весь расклад давать не буду - слишком уже это палевно. Но вы сами видите: 2К с нормальным (если верить описанию) ремонтом - 14К в месяц. Летом 2013 это было 9-10К максимум. Второй ваш вариант - за 11К - это однуха (также как и упомянутый в объявлении вариант за 12К). Рост на 40+% налицо.