унта будэ робыть на чалавека-аленя

|
|
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?ну да... нам уже сделали все работы по врезке арматуры, фильтров и т.д., вместо счетчика сейчас стоит катушка. Как закончат документы какието формлять то поставят непосредственно сам теплосчетчик. Надеюсь до отопительного сезона успеют ))) Востаннє редагувалось yura_ в П'ят 17 лип, 2015 13:53, всього редагувалось 1 раз.
![]()
![]()
В кожного може бути особиста ситуація. В мене сестра має карту поляка (КП). Так що в мене куча варіантів, але я поки що КП не робив: щодо 5+ років є інші набагато коротші варіанти - нєбєска карта - громадянство через президента (подавайся хоч зразу) - громадянство через КП (3 роки) або через польске коріння (2 роки) - через шлюб з полячкою (2 роки) В чому + Польщі, то що дозволяє громадянство іншої країни. Іпотеку/кредит можна отримати на час дії карти тимчасового перебування, напр. на рік, якщо річний контракт. Для покупки житла у 25куе думаю достатньо внести 50% і а решту виплатити за рік. Пишуть, що поляки купують нерухомість із інвестиційною метою, так як відсотки в банках як кіт наплакав. По моїй спеціалізації в Україні взагалі мізер вакансій. Це при тому, що раз чи два на місяць маю телефонні співбесіди в Європу (Польща, Чехія, Великобританія, Голандія, Німеччина). Ось Люксофт має намір 600 тіл перекинути в Польщу із України, РФ, Білорусі. В мене дохід на старті буде менший чим тут (через податки), але я розраховую на перспективу, готовий рік-два попотіти, щоб вивчити мову, і місцевий ринок. Крім того, Польща в ЄС і тіло моє буде в ЄС, що є великим +, в порівнянні із пошуком роботи в ЄС, будучи тут. Всі ці питання схиляють мене до приняття офера там. В Україні "тусоватися" я завжди зможу. І при прийнятті рішень, я користують "мистецтвом ймовірності", наприклад колись ішов в центральний оргна держ управління з гіршими умовами оплати праці, лише тому, бо знав, що це дуже рідкий шанс, з "вулиці" попасти в міністерство, далі ти вже "свій". Аналогічно, тут, головне заскочити в поїзд, а місце і вагон ти собі потім знайдеш.
|
|