Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Тоже думал, как выводить деньги, зашедшие безналом, без уплаты комиссии банка. Решил проблему так - перевожу средства на свой счет в другом банке, в котором снятие стоит 0 грн. Вся процедура обходится в 1 грн. (стоимость смс с кодом) - при суммах до 10 тыс. грн. или 0.2% при суммах свыше 10 тыс. грн. Все работает, проверено неоднократно...
Відсутність обслуговування в позаопераційний час просто добиває. Не можливо навіть між своїми рахунками гроші перекинути, я вже мовчу, що після 5 все закрито на замок. Агов, хлопці, я хочу трохи готівочки занести вам в касу! Зробіть хоча б термінали прийому 24/7! На дворі 2015, а не 1915. А ще польські власники. Ех....
minemax написав:В easypay.ua (возможно, в каких-то других сервисах тоже) появился вариант оплаты "Банковский счет - КредоДайрект". Впечатлило, не ожидал.
Питання до співробітників та клієнтів "Кредобанку": банкомат банку в аеропорту "Жуляни" в новому терміналі ще існує чи вже ліквідували? На сайті він в списку відсутній