Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
У кого то волшебная кнопочка - выплатить кешбек - сработала? У меня глухо, уже три заявки на выплату(сдуру) в работе, и заявка на неработу кнопочки..., у кого как?
TASCOMBANK написав:Донесем до ответственных это предложение
Смотрите сколько пиара делает один только Vorlon и не только на этой ветке А вы освоили рекламный бюджет только на 1%, подключайте других коллег Пассивность в этом вопросе - преступная халатность Может Вас потом наградят...
Stringer написав:У кого то волшебная кнопочка - выплатить кешбек - сработала? У меня глухо, уже три заявки на выплату(сдуру) в работе, и заявка на неработу кнопочки..., у кого как?
Честно говоря, не пробовал, ибо раньше срока погашения первого льготного периода (в 20-ых числах ноября) смысла в этих деньгах не вижу...
Stringer написав:У кого то волшебная кнопочка - выплатить кешбек - сработала? У меня глухо, уже три заявки на выплату(сдуру) в работе, и заявка на неработу кнопочки..., у кого как?
myseopochta написав:Сколько стоит открыть текущий счёт для БО БФ ? И сколько стоит текущее обслуживание?
С тарифами у Вас есть возможность ознакомиться в разделе «Тарифы на обслуживание текущих счетов физический лиц»: http://goo.gl/FxHo9l. В рамках пакета «ТАС-СТАРТ» счет открывается бесплатно.
Був сьогодні у шинку. На мене вже всі чекали, головний шинкарь мене провів без черги до барменші, ми знову заповнили кіпу паперу, я показав їм всі цидули з інших лихварів, що у мене не тільки пейси є, а і монетки, як на сповіді розповів скільки в мене медових рамок і скільки там налито медку. Зустріли пристойно, тепер чекаю і вже на запрошення до столу. Відчуваю, що це хвартова банка, просто треба пройти всі кола пекла, щоб опинитися в раю
Скупердяй написав:Був сьогодні у шинку. На мене вже всі чекали, головний шинкарь мене провів без черги до барменші, ми знову заповнили кіпу паперу, я показав їм всі цидули з інших лихварів, що у мене не тільки пейси є, а і монетки, як на сповіді розповів скільки в мене медових рамок і скільки там налито медку. Зустріли пристойно, тепер чекаю і вже на запрошення до столу. Відчуваю, що це хвартова банка, просто треба пройти всі кола пекла, щоб опинитися в раю