ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 3435363738 ... 1738>
Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2015 13:57

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2015 ГОД (UAH/USD)

самое время зайти на форум))))))))))))))
каковы ставки, господа? до скольки дойдем? на ЗФЛ, вроде, пока притормозили на 23,8. Если будет 24 уж больно реально руки зачешутся...но а если это разводик и пойдем ишо выше? каковы мысли?
Tommy_Slim

Подякував: 3 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2015 14:20

Tommy_Slim

Я поставил на откат, но ничего сливать не собираюсь, просто перестал покупать.
Очкарик

Подякував: 833 раз.
Подякували: 570 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2015 14:58

Шеф, все пропало, клиент уезжает, гипс снимают, ааа :lol: !!! (это я про весь интернет сейчас, члены секты Алекса рвут на одном месте волосы, но бакс от этого к 21 не идет :D ).
Теперь по делу. Очкарик, я тоже за откат, на с каких уровней :wink: ?! Думаю сегодня еще не пик, среда-четверг мои прогнозы (около 22.5-23 на МБ, и 24.5-25 черный, где-то так).
П.С. хвалится конечно может и не хорошо, но я на выходных предупреждал :oops:
П.П.С. не Алекс, поэтому записывать меня в пророки не следует, и как руководство к действию не принимать. Ситуация может поменяться в любой момент, только Валерия знает когда начать откат и откуда :) .
Snoopik

Подякував: 490 раз.
Подякували: 436 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2015 16:07

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2015 ГОД (UAH/USD)

orest написав:А тепер по темі і до курсу. Керівництво, НБУ і уряд (можливо) будуть робити все можливе, щоб показати реформи і стабільність: МБ будуть далі зажимати (Приват і компанія можуть бути жорстоко стрижені), ЧР, мабуть, будуть кошмарити і не давати повноцінно працювати, щоб втримати контроль і не дати качнути курс обєктивним факторам. В свою чергу, режисери вчорашніх-сьогоднішніх подій і "бунту в ДФС чи новітньому мінздоху", почесні фракцієводи і тд. зроблять все можливе, щоб курс качнути: притримають заведення експортних оплат (зрештою і багато простих експортерів захочуть перечекати шухер і завести валюту пізніше, під вищий курс) та й "бегемоти" на кришталево тонкому і крихкому ринку можуть наробити біди.

ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2015 ГОД (UAH/USD)
Всім привіт! Сором на мою рано посивівшу голову!!! не послухав сам себе)))) І тут ще

Вплив на ЧР буде значним, будуть виводитися величезні суми - попит виросте, а пропозиції немає уже. МБ будуть пробувати втримати, аж до повного знеживлення. Тому відмінність курсів може бути вражаючою.
ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2015 ГОД (UAH/USD)

Як вам сьогоднішній обєм міжбанку і курс? А також поведінка системних банків? І гуртові замовлення на ЧР (від "кукла") і їх обєми? Тай ціною не переймаються. Зосередили весь удар на останні дні. А я думав, вони серйозно домовилися. Пєця-лох!
Охочим зараз злитися, щоб відкупитися після відкату, радив би дуже подумати. Треба дивитися завтрашній міжбанк. Хоча, не здивуюся, якщо завтра пропозиції на МБ також не буде. На чорному з пропозицією трошки напряг, як мені сказали ну і значні суми на замовлення.
Ок, часу вже не маю. Всім успіху)))
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7417 раз.
Подякували: 6800 раз.

Профіль

8
19
1
22
Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2015 16:30

orest Вітаю! Буває, всі ми помиляємося, не помиляються тільки ті, хто нічого не робить :wink: Я по евро дещо краще виглядаю, оскільки тільки зараз ми досягли рівнів, по яким я віддав Газовикам. Тут подивився на графіки МБ та готівкового, накльовується не досить приємна для гривні ситуація - сходинка-зупинка-сходинка(зараз відпрацьовуємо другу) і ще дві-три зупинки. Тобто так, відкати можуть бути не глибокими, а доскочити можемо до 27-28. Але не за тиждень, та й може не за місяць.
П.С. вся увага на МБ, бо пані можуть швидко стоп-кран натиснути. Але чи потрібно їй це?!
Що думаємо, панове?
Snoopik

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2015 17:08

Тут вот еще - НБУ может завтра объявить о снятии части валютных ограничений
http://www.rbcua.com/rus/news/nbu-zavtra-obyavit-snyatii-chasti-valyutnyh-1445343173.html
Snoopik

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2015 19:12

Snoopik написав:Теперь по делу. Очкарик, я тоже за откат, на с каких уровней :wink: ?! Думаю сегодня еще не пик, среда-четверг мои прогнозы (около 22.5-23 на МБ, и 24.5-25 черный, где-то так).
П.С. хвалится конечно может и не хорошо, но я на выходных предупреждал :oops:
П.П.С. не Алекс, поэтому записывать меня в пророки не следует, и как руководство к действию не принимать. Ситуация может поменяться в любой момент, только Валерия знает когда начать откат и откуда :) .

А зато я нарты тащу лучше всех! :lol:

Уже влетел на 130 баксов. Не ожидал 24=...

Вероятность отскока в тяпницу невысока. Отскок, если и будет, то в четверг и не ниже 23,5 на продаже ЧР. Все на "чуйке", которой, как показывает опыт, слишком доверять не стоит. :)

На МБ Лера будет терпеть до 23, после чего возможна показательная порка.
Очкарик

Подякував: 833 раз.
Подякували: 570 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2015 19:14

Snoopik написав:orest Вітаю! Буває, всі ми помиляємося, не помиляються тільки ті, хто нічого не робить :wink: Я по евро дещо краще виглядаю, оскільки тільки зараз ми досягли рівнів, по яким я віддав Газовикам. Тут подивився на графіки МБ та готівкового, накльовується не досить приємна для гривні ситуація - сходинка-зупинка-сходинка(зараз відпрацьовуємо другу) і ще дві-три зупинки. Тобто так, відкати можуть бути не глибокими, а доскочити можемо до 27-28. Але не за тиждень, та й може не за місяць.
П.С. вся увага на МБ, бо пані можуть швидко стоп-кран натиснути. Але чи потрібно їй це?!
Що думаємо, панове?

Мы все иногда ошибаемся.Но не многие могут открыто об этом сказать.А ошиблось не менее 95% вангующих, т к нбу в тяпницу просто всех вдул.
Далее, опять ничего не понятно.Мб в коридоре, явно уменьшилось число экспортёров продающих валюту.На наличке давно ждали момент навариться, в теч дня котировки достигали 24,30.А вот стоп-кран нефиг делать нажимается и всё в стойло, нет пока сил этому помешающих.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2015 19:16

[quote="3272410:Snoopik"
Ситуация может поменяться в любой момент, только Валерия знает когда начать откат и откуда :) .[/quote]

Вроде у неё ДР, поэтому бардак допущен :D
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 20 жов, 2015 21:57

Vitl написав:[quote="3272410:Snoopik"
Ситуация может поменяться в любой момент, только Валерия знает когда начать откат и откуда :) .

Вроде у неё ДР, поэтому бардак допущен :D[/quote]
За уши тянуть будем :lol: ?! Так это завтра опохмел, так что в четверг должна взяться за голову :)
Snoopik

Профіль

#<1 ... 3435363738 ... 1738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор