Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
lel написав:Уважаемые знатоки Альфа банка. Подскажите плиз. Буду получать выплаты по Финикам, какие плюшки можно выцыганить? Карты, льготы, +1% на депозит, ну и т.д.
Колись була карта погорільця (ФГВФО). Зараз щось є в пакеті Комфорт, придивіться до тарифів, що там Вам сподобається. Ну і на депо з +бонус можливо можуть....це слід запитати у відділенні.
lel написав:Уважаемые знатоки Альфа банка. Подскажите плиз. Буду получать выплаты по Финикам, какие плюшки можно выцыганить? Карты, льготы, +1% на депозит, ну и т.д.
А що по фінікам вже платять?
да. по 2620 / 2625 + тем у кого до 1 ноября закончился депо
А що по фінікам вже платять?
да. по 2620 / 2625 + тем у кого до 1 ноября закончился депо
По 2625 пока непонятно, ибо, цитата:
Виплата вкладів за договорами карткового банківського рахунку буде здійснюватись тільки після отримання АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ» у повному обсязі інформації про операції, здійснені міжнародними платіжними системами.
Смотрю на постоянно меняющейся условия новых пакетов и тоскую за Дебютом... В кассе через пос есть два бесплатных сняться, а в банкомате сколько хочешь раз в пределах 10/30/90 тысяч?