Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Viktor2812 написав:Зашел сегодня вечерком в отделение, ждал меня приятный сюрприз - шампусик, сок, тортик, конфетки ТАСу сегодня 26 лет!!!
В очередной раз попытался забрать согласованную кредитную карту, просидел в отделении больше 2-х часов и ушел домой без карты... В этот раз "очень ответственные работники в офисе" привязали к моему счету с кредитным лимитом левую карту и они сами не знают, что это за карта, где находится карта и откуда она подтянулась к счету... Сказали, что нужно закрывать утвержденную заявку и с понедельника подавать новую... Со своей стороны хочу поблагодарить нашего представителя банка, который помогает мне, а также прошу передать благодарность сотруднику отделения №38 Юрию, который сегодня 2 часа обрывал все телефоны офиса банка и пытался достучаться до ваших "глухих" сотрудников.
День народження був 30 жовтня....це сьогодні бухають. Теж сьогодні заходив.....теж збиралися бухати.
Відвідавши відділення ТАСКОМБАНКУ сьогодні ввечері я збагнув, що клієнтоорієнтованність та компетентність його співробітників - «на нулі». А все починалось ніби нормально. Зателефонував в контакт –центр банку, поцікавився умовами кредитування, назначили для мене зустріч... І так, оформлення заявки.Для чогось економіст відділення без попередження робить дві копії паспорту та ІПН. На моє питання відповідає, що мені обов’язково нав’язується поточний рахунок (не зрозуміло для чого) без якого «кредитку» оформити неможливо. А коли я зауважив: «Якщо мені у кредиті відмовлять?» Мені відповіли: «Так він у Вас тоді просто залишиться!» Логіки тут немає. Але для чого??? Оформлення заявки на кредитну картку закінчилось після того, як я назвав назву свого роботодавця ( а це банк, що перебуває в стані ліквідації).... На це мені відповіли, що треба уточнити інформацію. А потім пролунала відповідь: «На жаль, кредит Вам видати не можемо, так як Ви працюєте в установі, яка перебуває в стані ліквідації». В мене просто не було слів, не подаючи заявки в кредитну експертизу, без проведення певного аналізу, співробітник відділення поставив мені клеймо, ще й зазначив, що я комусь там неблагонадійному списку. Ось Вам клієнтоорієнтованність. ТАСКОМБАНК, невже Вам не потрібні клієнти?! А ще більше мене здивувало те, що не було запропоновано ніяких альтернатив, інших банківських продуктів тощо. «Ви тільки витратите час, Вам все одно буде відмова....» Так вибачте, я цей час вже витратив на етапі дзвінка у Ваш контакт-центр. Можливо, тоді відразу в телефонному режимі нехай оператор контакт-центру запитує: «Ваш роботодавець часом не установа в стані ліквідації?!» Та відразу посилає потенційного клієнта в «сад» у випадку ствердної відповіді на запитання. Мені не залишалось нічого як просто мовчки вийти з відділення... Занавіс...
одно отделение на город и клиентов не было. Странно так работать. Наверно всякие физики мешают шампанское с тортом употреблять в рабочее время как на фото выше ? ))
Viktor2812 написав:Зашел сегодня вечерком в отделение, ждал меня приятный сюрприз - шампусик, сок, тортик, конфетки ТАСу сегодня 26 лет!!!
В очередной раз попытался забрать согласованную кредитную карту, просидел в отделении больше 2-х часов и ушел домой без карты... В этот раз "очень ответственные работники в офисе" привязали к моему счету с кредитным лимитом левую карту и они сами не знают, что это за карта, где находится карта и откуда она подтянулась к счету... Сказали, что нужно закрывать утвержденную заявку и с понедельника подавать новую... Со своей стороны хочу поблагодарить нашего представителя банка, который помогает мне, а также прошу передать благодарность сотруднику отделения №38 Юрию, который сегодня 2 часа обрывал все телефоны офиса банка и пытался достучаться до ваших "глухих" сотрудников.
День народження був 30 жовтня....це сьогодні бухають. Теж сьогодні заходив.....теж збиралися бухати.
Нее, сотрудники банка не бухали Угощали клиентов вкусняшками, молодцы
expert2016 написав:Відвідавши відділення ТАСКОМБАНКУ сьогодні ввечері я збагнув, що клієнтоорієнтованність та компетентність його співробітників - «на нулі». А все починалось ніби нормально. Зателефонував в контакт –центр банку, поцікавився умовами кредитування, назначили для мене зустріч... І так, оформлення заявки.Для чогось економіст відділення без попередження робить дві копії паспорту та ІПН. На моє питання відповідає, що мені обов’язково нав’язується поточний рахунок (не зрозуміло для чого) без якого «кредитку» оформити неможливо. А коли я зауважив: «Якщо мені у кредиті відмовлять?» Мені відповіли: «Так він у Вас тоді просто залишиться!» Логіки тут немає. Але для чого??? Оформлення заявки на кредитну картку закінчилось після того, як я назвав назву свого роботодавця ( а це банк, що перебуває в стані ліквідації).... На це мені відповіли, що треба уточнити інформацію. А потім пролунала відповідь: «На жаль, кредит Вам видати не можемо, так як Ви працюєте в установі, яка перебуває в стані ліквідації». В мене просто не було слів, не подаючи заявки в кредитну експертизу, без проведення певного аналізу, співробітник відділення поставив мені клеймо, ще й зазначив, що я комусь там неблагонадійному списку. Ось Вам клієнтоорієнтованність. ТАСКОМБАНК, невже Вам не потрібні клієнти?! А ще більше мене здивувало те, що не було запропоновано ніяких альтернатив, інших банківських продуктів тощо. «Ви тільки витратите час, Вам все одно буде відмова....» Так вибачте, я цей час вже витратив на етапі дзвінка у Ваш контакт-центр. Можливо, тоді відразу в телефонному режимі нехай оператор контакт-центру запитує: «Ваш роботодавець часом не установа в стані ліквідації?!» Та відразу посилає потенційного клієнта в «сад» у випадку ствердної відповіді на запитання. Мені не залишалось нічого як просто мовчки вийти з відділення... Занавіс...
Як на мене...навіть в знак банківської солідарності мали б видати ВАм кредитну картку. Ви ж не безробітний, маєте місце праці....і ліквідація може роками тривати. Тут в робочі дні буває ТО (ТАС Офішіал) Представник банку. Ви йому напишіть...ВІн багатьом допомагав отримати кредитку....принаймні з лімітом 1000 грн.
expert2016 дивний пост ) як банківський працівник ви мали б чудово знати , що оскільки ваш роботодавець -банкрут (банк в стадії ліквідації ) то ви потенційний безробітний без регулярного доходу...на яку відповідь ви очікували при подачі заявки на одержання кредиту маючи такий статус ?)
safonovstanislav написав:Нужно не кредитки других банков закрыть, а долги по ним. Меня во время звонка из Киева, спрашивали в таком стиле, вы в таком-то банке должны столько-то из лимита такого-то. Это как-то повлияет на оплату по кредиту в нашем банке?
что мне закрыть, чтобы получить рефинансирование? Пока у меня предполагаемый к рефинансированию кредит под 23, а депозит под 25 не вижу смысла что-то закрывать, другое дело если бы ТАЗ закрыл под 48 с выдачей кредитки, но он говорит что кредитная нагрузка большая.
safonovstanislav написав:Нужно не кредитки других банков закрыть, а долги по ним. Меня во время звонка из Киева, спрашивали в таком стиле, вы в таком-то банке должны столько-то из лимита такого-то. Это как-то повлияет на оплату по кредиту в нашем банке?
что мне закрыть, чтобы получить рефинансирование? Пока у меня предполагаемый к рефинансированию кредит под 23, а депозит под 25 не вижу смысла что-то закрывать, другое дело если бы ТАЗ закрыл под 48 с выдачей кредитки, но он говорит что кредитная нагрузка большая.
А Ви їм принесли цидули, що в Вас на депо в раз 10 більше ніж сума рефінансу яку просите покрити?