Последние страниц двадцать читаю о любовницах и как-то вспомнилась ситуация 6-7 летней давности. Мне в то время не последний человек предлагал перейти с неплохой должности с очень удобоваримой (рыночной) зп на аналогичную под его крыло, но с зп в два раза выше рыночной. В качестве допобязанностей к должности шли постельные кульбиты, а в качестве бонуса - квартира (причем весьма реальная перспектива, ибо до этого он отправил любовницу в отставку с отступными - квартирой). Но из-за двух принципов ((1) раз замужем - будь верна избраннику; 2) я зарабатываю мозгами)) отказалась.
Вот и думаю, таки сейчас кризис: еще 6 лет назад могла на квартиру насосать, а теперь приходится зарабатывать
На данный момент принципы не поменялись, но и их непокобелимость не проверить - сейчас уже таких предложений не поступает. То ли по мне видно, что счастлива с мужем и приключений не ищу, то ли видно уже другое - я уже не первой свежести, "стара потыкана ондатра" (с). Склоняюсь ко второму
Faceless написав:Для тих, хто в танку, повторюю: якщо спиратися на покупців, що ви сказали - багатодітні сім'ї з СЕРЕДНІМИ доходами, тобто за держстатом це менше 15 тис грн еа сім'ю -то єдиний варіант, як вони можуть придбати собі нерухомість - спадщина. Ймовірність отримати спадщину у віці 20-30 років - мізерна. Після 40 років - ймовірна. Тоді це буде звичайне "покращення житлових умов" для сім'ї з двох поколінь. Чи називати їх лузерами? Можете звати, як хочете, але тоді самі себе забаньте за снобізм.
Молода сім'я до 30 років, що має капітал близько 40000 долярів - вочевидь, аж ніяк не середнього рівня доходів.
Фейслес, чому Ви так вперлись у "середньопересічний" прибуток?
Ще раз Вам пояснюю: якщо в сім,ї двоє різнополих дітей і вони мають в заначці 40 000 доларів - вони куплять саме той 3к "хрущ" на вул. Тампере, трохи підремонтують його і через 2 місяці після покупки - в,їдуть.
Алтернатива - новобудова зразка "неохрущ", яка в тому районі коштує 65000-70000 доларів + 10 000 ремонт. Тобто в 2 рази дорожче.
Інакше кажучи, покупців на 3к хрущ на Тампере - буду дофіга і більше.
Правдв, в реалі той 3к "хрущ" коштує не 43 000, як вказано в торпеді, а 53 000, що свідчить про Ваше НЕзнання реалій КРЖН.
Я впевнився, що в курточках "па40000" і велосипедах "па1400дол" Ви компетентні набагато більше, ніж в реаліях нерухомості міста Києва.
Faceless написав:Молода сім'я до 30 років, що має капітал близько 40000 долярів - вочевидь, аж ніяк не середнього рівня доходів. Наведіть хоч одну причину, щоб така сім'я з усього Києва обрала 3к хрущ на Тампере?
Причина банальна і очевидна для "непуповиків": у молодої сім,ї є 40 000 дол, що умовно вистачає на 3к тамперівський хрущ. А на 3к "неохрущ" в тому ж районі потрібно вже 70 000 + 10 000 (ремонт).
Може, Ви їм позичите 30 000 доларів? На 10 років під 2% річних?
airmax78 написав:PS Яблочки уже рванули вверх, к своей среднеевропейской розничной цене в 1-1.5 ойро. Хорошие пока еще можно купить по 15-18, но зимой 25-30 за кг яблочек, думаю, увидим. И не только в сильпо.
Безумовно! В "пупових" місцях яблуки будуть й по 2 євро/кг. Для решти киян на ринках типу Святошино чи Лісова - чудові яблуки "па20грн/кг". Але ж "пуповики" не опускаються до відвідин таких низькосортних ринків))))
Natt написав:Последние страниц двадцать читаю о любовницах и как-то вспомнилась ситуация 6-7 летней давности. Мне в то время не последний человек предлагал перейти с неплохой должности с очень удобоваримой (рыночной) зп на аналогичную под его крыло, но с зп в два раза выше рыночной. В качестве допобязанностей к должности шли постельные кульбиты, а в качестве бонуса - квартира (причем весьма реальная перспектива, ибо до этого он отправил любовницу в отставку с отступными - квартирой). Но из-за двух принципов ((1) раз замужем - будь верна избраннику; 2) я зарабатываю мозгами)) отказалась.
Вот и думаю, таки сейчас кризис: еще 6 лет назад могла на квартиру насосать, а теперь приходится зарабатывать
На данный момент принципы не поменялись, но и их непокобелимость не проверить - сейчас уже таких предложений не поступает. То ли по мне видно, что счастлива с мужем и приключений не ищу, то ли видно уже другое - я уже не первой свежести, "стара потыкана ондатра" (с). Склоняюсь ко второму
Так вы фото в студию выложите-мы посмотрим,оценим,поможем определится куда вам-к умным или красивым
Natt написав:Последние страниц двадцать читаю о любовницах и как-то вспомнилась ситуация 6-7 летней давности. Мне в то время не последний человек предлагал перейти с неплохой должности с очень удобоваримой (рыночной) зп на аналогичную под его крыло, но с зп в два раза выше рыночной. В качестве допобязанностей к должности шли постельные кульбиты, а в качестве бонуса - квартира (причем весьма реальная перспектива, ибо до этого он отправил любовницу в отставку с отступными - квартирой). Но из-за двух принципов ((1) раз замужем - будь верна избраннику; 2) я зарабатываю мозгами)) отказалась.
Так вы фото в студию выложите-мы посмотрим,оценим
Все це вельми тимчасово. Коханки, розваги ))))
До того ж коханки хочуть заміж. Їх не влаштовує статус коханки.
Сьогодні у людини є гроші і здоров,я, а завтра - немає. Післязавтра - вже й людини немає.
"Тішся, юначе, своїм молодецтвом, а серце твоє нехай буде веселе за днів молодощів твоїх! І ходи ти дорогами серця свого й видінням очей своїх, але знай, що за все це впровадить тебе Бог до суду! "
Frant написав: Безумовно! В "пупових" місцях яблуки будуть й по 2 євро/кг. Для решти киян на ринках типу Святошино чи Лісова - чудові яблуки "па20грн/кг". Але ж "пуповики" не опускаються до відвідин таких низькосортних ринків))))
Франт, что вы делаете?! Озвучивая ценник в 20 гривасов (при чем как недорогой), вы же убиваете последнюю надежду на недвигу по цене 2013 года в грише. Ведь возврат 100% украинского продукта - яблочек к уровню 2013 года был одним из условий возврата туда же цен на недвижку. Жестоко. Очень жестоко.
airmax78 написав:Озвучивая ценник в 20 гривасов (при чем как недорогой), вы же убиваете последнюю надежду на недвигу по цене 2013 года в грише.
То Юрина_ теорія)))) гіпотеза)))) Всі претензії - до нього!
Я оцінюю КРЖН тільки в доларах і стверджую, що зараз ціни повернулись в 2005 рік, а в наступному році - відкотяться на 12 (!!!) років назад, в 2004 рік.
airmax78 написав:Озвучивая ценник в 20 гривасов (при чем как недорогой), вы же убиваете последнюю надежду на недвигу по цене 2013 года в грише.
Я оцінюю КРЖН тільки в доларах і стрверджую, що зараз ціни повернулись в 2005 рік, а в наступному році - відкотяться на 12 (!!!) рокі вназад, в 2004 рік.
Я оцінюю КРЖН тільки в доларах і стверджую, що зараз ціни повернулись в 2005 рік, а в наступному році - відкотяться на 12 (!!!) років назад, в 2004 рік.