конце октября этого года АВК в системе раскрытия данных Нацкомисии по ценным бумагам и фондовому рынку сообщило, что компании MVK Investments Limited и V.F.A. Investments Limited стали владельцами по 33,7% акций ЧАО, тогда как до недавнего времени эти пакеты принадлежали Валерию Николаевичу Кравцу и Владимиру Федоровичу Авраменко, чьи ФИО схожи с названиями офшоров. Еще 25,1% акций АВК по-прежнему принадлежит фонду Western NIS под управлением Horizon Capital.
В сети появился коллаж из фотографий, российской девушки, которая ушла воевать против Украины на стороне боевиков "ДНР". "Съезжу, накошу укропа! Я быстро - одна нога здесь, а другая - там", - подписала наемница первую фотографию. На второй видно, что судьба приняла браваду юной террористки за чистую монету - на фотографии она сидит с ампутированной ногой. Другую оставила "там".
Прошу прояснити ситуацію, чи можна Альфу вважати повноцінним росом?
Мені вже доводилося висловлюватися з приводу спроб "завізажувати" приналежність цієї установи. І через люксембургську фірму-власника акцій, і через громадянства та місця народження мажоритарних бенефіціарів. Усе це може ввести в оману лише того, хто цього бажає. На сайті https://alfabank.ru/ бачимо добре знайомий фірмовий стиль. У розділі "О банке" наведено 5 прізвищ громадян РФ, під контролем яких знаходиться АО "Альфа-Банк". Це АО посідає за активами-нетто 7 сходинку у рейтингу федерації http://www.banki.ru/banks/ratings/?utm_ ... nki_rossii. Нюанси деякі є. Банк не державний, а приватний. Не знайшов його у санкційних списках США та ЄС. Його українській похідній тільки-но дозволено місцевими владами проковтнути одного з трьох колишніх "китів" нашої БС і зробитись 4-им банком за активами. Мав з ним справу від 2008 року. Пішов десь у 11-у році через штучки у "приватівському" стилі. Час від часу вони мені пишуть. Ігнорую, бо "береженого Бог береже".
Скупердяй написав:П.С. Я ж то думав хто завалив нашу систему, а це виялвляється "дурний егоїзм" пересічного, що хоче заробити пару монеток
для того щоб один пересічний заробив декілька монеток з депозиту - інший пересічний повинен заплатити набагато більше монеток по кредиту. краще би пересічні приділили увагу скільки баришів знімає банчик за перекладання грошей з однієї кишені до іншої. й коли банк бере під 20% гривню в одних та парить по 40% іншим - то що більш згубно для монеток по депо? жадібність банків чи кролика?
Investor_K написав:Росгосы - нет (после слов Гонтаревой, особенно)
Буржуи Европы - нет (Кроме Прокредита проценты - плакать хочется)
Укр буржуи - рисково. Любой родной буржуй в любой момент может уйти на пенсию, прихватив ссобой на острове капиталей.
Укргосы - Ощад явно не для валюты. Укэксим - ставки понизились. Токо Укргаз.
Запитання: що робити з валютою бідному селянинові?
я канешно не кролик - но отменил бы налог на гривневое депо. и влупил бы 50% на валютное. а заодно на месте гонтаревой запретил бы давать кредиты в валюте всем кто не имеет валютной выручки. а то заколебал этот арбитраж когда банки нагребают валюты на депо а потом дают кредиты в гривне. стабильности системе это не добавляет.
mike41 написав:Ще одна "корівка" (№ 64 в РФ) на ім"я "Інтеркоммерц" дала дуба. Вкладники мали там 68 мільярдів RUB. Темп зменшення череди 2-3 штучки на тиждень.
Доволі жирна корівка....була. На диру в господарці супостата в млрд 100 русрябчика потягне?
mike41 написав:Ще одна "корівка" (№ 64 в РФ) на ім"я "Інтеркоммерц" дала дуба. Вкладники мали там 68 мільярдів RUB. Темп зменшення череди 2-3 штучки на тиждень.
Доволі жирна корівка....була. На диру в господарці супостата в млрд 100 русрябчика потягне?