ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 210211212213214 ... 1738>
Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2016 22:55

Ну вот, зашевелился - Порошенко и Лагард договорились подготовить дорожную карту приоритетных реформ https://www.rbc.ua/rus/news/poroshenko-lagard-dogovorilis-podgotovit-1455132349.html
Snoopik

Подякував: 490 раз.
Подякували: 436 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2016 22:59

Vitl Я ругаю тех, кто помешал сбыться моим планам :) Ничего, мы еще свое возьмем.
Просто за Державу обидно... и людей жалко, особенно пожилых и немощных, и кто живет за 1500-2000 грн в месяц :!: Ты же понимаешь, что если через неделю курс станет 30, долго цены такими оставаться не будут.
Snoopik

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2016 23:11

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2016 ГОД (UAH/USD)

Сегодняшний день принес больше вопросов чем ответов. Про внутренние терки вы тут уже все расписали. В мире тоже полная неопределенность и сегодняшнее выступление главы ФРС ясности не добавило. Отскока по нефти и фонде не состоялось и на этой неделе, скорее всего не состоится. А до тех пор пока этого отскока не будет сырьевым валютам, в том числе и нашей красивой, будет тяжело. А если умножить это на сегодняшнее заявление Лагард, то сами понимаете...
В общем с депозитом я пока решил повременить :) Но надеюсь, что следующая неделя принесет больше хороших новостей.
Excite
1

Подякував: 311 раз.
Подякували: 555 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2016 23:16

Excite В общих чертах все верно. По депо - это конечно твой выбор. Я просто уже ставку сделал, остается только ждать, что там выпадет Джокер или Зеро.
П.С. сегодня слил тройную дозу евро по 29.7 и на депо. И пожалуй пока замораживаю все валютные проекты - залягаю на дно :)
Snoopik

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 10 лют, 2016 23:36

Snoopik написав:orest Я би не був такий однозначний щодо траншу. Затримки були і торік, і погрози щодо розриву програми. Але після довгих переговорів і дій транш надавався, як і інша підтримка.
Я чомусь впевнений що програма з МВФ продовжиться, після того як усіх помирять і поставлять кого треба Прем'єром, я так розумію Яресько.
П.С. щодо критичних висловів колег на вашу адресу - мені особисто кидається у вічі суто негативні ноти постів, і занадто, як на мене, заполітизованість при роздумах про валютні справи. Це моя особиста думка, звиняйте якщо щось не так.

Дело в том, что что бы назначить премьером Яресько нужны голоса народного фронта, а они в упор не согласны на замену Яценюка. Что бы назначит премьера в без НФ Петру придется вступить в политические договорняки с мелкими фракциями, в том числе и с оппоблоком. А это несет его рейтингу(в отличии от Яценюка у Пети еще остался рейтинг) большую опасность.

В конце января на УП вышла статья и там вот есть такая интереная инфа:

Джерела в команді президента не виключають можливості проведення дострокових парламентських виборів.
Але поки це виглядає як блеф.
На те є кілька причин – по-перше для Порошенка якщо вони і вигідні, то як можна раніше, оскільки згідно результатів внутрішніх соцопитувань президентський антирейтинг і недовіра зростають. Але у Порошенка є план. Якщо взяти БПП, умовну партію Саакашвілі і розбити "Опозиційний блок" партією "Наш край", яка є сателітом БПП, то на трьох можна отримати 51%, тобто більшість в парламенті.
Проте щоб проводити дострокові вибори, потрібен привід – розвал коаліції. І це вже залежить від малих фракцій у парламенті, які давно грають у свою гру.

Как по мне, то это гениально. Партия Саакашвили заберет весь "прогрессивный" электорат у Самопомощи, а НашКрай оттяпает немного у Оппоблока. Но на преграде стоят западные партнеры, которые небезосновательно заявляют, что перевыборы не нужны, т.к. добавят нестабильноти. Так что мне кажется, что текущая тактика Пети будет заключаться в том, что бы убедить запад что все стабильно и коалиция едина, затем получить транш и только транша объявлять выборы на осень. Ну а во время предвыборной стабильности, авось и порадуют пересичных социальным долларом по 25 :wink:
Excite
1

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 лют, 2016 00:00

Snoopik написав:orest Я би не був такий однозначний щодо траншу. Затримки були і торік, і погрози щодо розриву програми. Але після довгих переговорів і дій транш надавався, як і інша підтримка.
Я чомусь впевнений що програма з МВФ продовжиться, після того як усіх помирять і поставлять кого треба Прем'єром, я так розумію Яресько.
П.С. щодо критичних висловів колег на вашу адресу - мені особисто кидається у вічі суто негативні ноти постів, і занадто, як на мене, заполітизованість при роздумах про валютні справи. Це моя особиста думка, звиняйте якщо щось не так.

Я ж не казав, що не буде взагалі. Буде, коли зроблять те, що від них вимагають (реформи, шокіни і тд). До того часу, якщо зовсім біда, нам можуть допомогти ті країни, які ще нам нічого не давали і не говорили, що наступна допомога тільки після реформ. Про це я писав раніше. Не дадуть США, Японія, ЄС і тд. Можуть дати Канада, Великобританія, Австралія, ще Польща, Китай і тд. Але не "завтра". До того часу ще будуть веселі гірки для курсу.
Не завжди робив наголос на політиці, багато і інших факторів перераховував, включаючи +10% для вирівнювання торг балансу після вступу в дію ЗВТ, "різдвяні канікули", падіння експорту і тд. Просто більше уваги пріділяю тому фактору, який зараз найактуальніший.
Що завтра найбільше вплине на курс? Поки будуть домовлятися а курс розженуть до 30+ (раптом теоретично) і параша спровокує акції непокори на вулицях, що пожене курс і безлад? Не політика?
Зрештою....
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7422 раз.
Подякували: 6809 раз.

Профіль

8
19
1
22
Повідомлення Додано: Чет 11 лют, 2016 00:01

Excite

Не стал всё цитировать.По сообщению - интересная многоходовочка по полит группировкам.А вот па 25 я надеюсь гораздо раньше.Но не надолго.И без опоры на выборы.Всё проще.Сложится ситуация превосходства экспортёров на МБ, и буде спад солидный с выкупом в закрома.Тут и мы из за угла, т к налик тоже однозначно присядет.Где то так мне представляется.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 11 лют, 2016 00:02

Excite написав:Как по мне, то это гениально. Партия Саакашвили заберет весь "прогрессивный" электорат у Самопомощи, а НашКрай оттяпает немного у Оппоблока. Но на преграде стоят западные партнеры, которые небезосновательно заявляют, что перевыборы не нужны, т.к. добавят нестабильноти. Так что мне кажется, что текущая тактика Пети будет заключаться в том, что бы убедить запад что все стабильно и коалиция едина, затем получить транш и только транша объявлять выборы на осень. Ну а во время предвыборной стабильности, авось и порадуют пересичных социальным долларом по 25 :wink:

На місцевих виборах соц. баксом і не пахло ... тому на нього можна і не розраховувати, навпаки виборча істерія може підняти курс :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 лют, 2016 00:26

orest А якщо завтра нафта по 5, і що тоді, це не вплине на курс? А якщо по 100? Або якщо завтра ФРС розпочне нове КУЕ і т.д. Я про те, що політика це лише верхівка айсбергу, і вона завжди обслуговує саме економіку. Не треба плутати яйце та курку. Ось про що я.
І я не казав що ви ніколи не кажете про інші фактори, я лише сказав що політичний фактор у вас привалює.
Пропоную закрити тему персоналій і хто про що пише, аби з користю для справи. Зрештою, нетерпимість у нас тільки для найманих "працівників", неважливо з якого боку. Для всього іншого - у нас демократія.
Визнаю і сам писав сьогодні, що на момент саме політична складова не дає гривні зміцнитися, всі інші фінансово-економічні фактори за.
Snoopik

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 лют, 2016 00:38

Vitl написав:Excite

Не стал всё цитировать.По сообщению - интересная многоходовочка по полит группировкам.А вот па 25 я надеюсь гораздо раньше.Но не надолго.И без опоры на выборы.Всё проще.Сложится ситуация превосходства экспортёров на МБ, и буде спад солидный с выкупом в закрома.Тут и мы из за угла, т к налик тоже однозначно присядет.Где то так мне представляется.

Да я про соц.бакс в шутку сказал )
Думаю 25 на нале возможно при выполнении 2 условий:
разрулирувание ситуации с МВФ и получение четкого сигнала, что транш будет;
переключение ФРС на эмиссию доллара и, как следствие, отскок цен на сырье;
Excite
1

Профіль

#<1 ... 210211212213214 ... 1738>
Форум:
+ Додати