Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Робота відділення Альфа-Банку Україна на Хрещатику повністю відновлена
«Наші фахівці максимально оперативно зробили все необхідне для того, щоб клієнти знову мали можливість скористатися банківськими послугами в звичному місці в зручний час. - зазначає Директор з продажу та дистрибуції Альфа-Банку Україна Світлана Черкай. - Ми вдячні нашим клієнтам за розуміння і підтримку в цій ситуації». https://alfabank.ua/about/press/robota-viddilennya-alfa-banku-ukrayina-na-hreshatiku-povnist-1235
l66 написав:Робота відділення Альфа-Банку Україна на Хрещатику повністю відновлена
«Наші фахівці максимально оперативно зробили все необхідне для того, щоб клієнти знову мали можливість скористатися банківськими послугами в звичному місці в зручний час. - зазначає Директор з продажу та дистрибуції Альфа-Банку Україна Світлана Черкай. - Ми вдячні нашим клієнтам за розуміння і підтримку в цій ситуації». https://alfabank.ua/about/press/robota-viddilennya-alfa-banku-ukrayina-na-hreshatiku-povnist-1235
Колеги, пропонують дівчатка з Альфи оформити кредитку і помогти їм виконати план . Відмовити не можу, тому порадьте як підводні камені, негативні моменти і чим вона відрізняється від кредитки Приватбанку? Дякую
Chuprynka написав:Колеги, пропонують дівчатка з Альфи оформити кредитку і помогти їм виконати план . Відмовити не можу, тому порадьте як підводні камені, негативні моменти і чим вона відрізняється від кредитки Приватбанку? Дякую
Дата підписання договору є стартом пільгового періоду 55 днів. Місяць платіжний період і 25 днів розрахунковий. І ще деякі нюанси. Якщо відмовитись від СМС і страхівок.....то безкоштовна як і в ПБ.
ну и бардак с информацией в альфе.... в прошлый вторник открывал карту. сотрудница сказала что карта делается 5 рабочих дней то есть неделю. вчера позвонил Алле, что б узнать готова ли. так как первый разговор сорвался то в итоге два сотрудника ГЛ удивленно сказали что карта не может быть готова через 5 дней так как делается 2 недели. и записали меня на 29 числа на получение. сегодня утром звонили с ГЛ ( два раза я не смог ответить) в итоге не ошибшись с третьего раза сказали что карта готова и я могу забирать- я удивился.но поехал . в отделении долго искали и сказали что карты нет и она делается 7 рабочих дней.......... говорю ну ок дайте ту карту по поводу которой звонили- так и не нашли. у вас что у каждого сотрудника свои сроки и своя информация?
Nickmess написав:ну и бардак с информацией в альфе.... в прошлый вторник открывал карту. сотрудница сказала что карта делается 5 рабочих дней то есть неделю. вчера позвонил Алле, что б узнать готова ли. так как первый разговор сорвался то в итоге два сотрудника ГЛ удивленно сказали что карта не может быть готова через 5 дней так как делается 2 недели. и записали меня на 29 числа на получение. сегодня утром звонили с ГЛ ( два раза я не смог ответить) в итоге не ошибшись с третьего раза сказали что карта готова и я могу забирать- я удивился.но поехал . в отделении долго искали и сказали что карты нет и она делается 7 рабочих дней.......... говорю ну ок дайте ту карту по поводу которой звонили- так и не нашли. у вас что у каждого сотрудника свои сроки и своя информация?
жалуйтесь, особенно на начальника, что таких тупоголовых держит в штате и на фоне их хочет показаться умным