|
ПРОМІНВЕСТБАНК - режим ліквідації |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 16 бер, 2016 10:34
Yuri_T написав: Alex_TT написав:...Я то підстрахую грошми, але знімати в кассі своі ій прийдеться самій
у цьому випадку я б зупинився на варіанті довіреності від мами на вас, плюс картка. нехай мати відпочиває, а ви їй таким чином допоможете. якщо різні міста проживання, попередньо краще уточнити у своєму відділенні, чи зможуть видавати кошти на підставі довіреності за таких обставин.
Дякую. Ідея така була, але проблема наразі іхати в віддіденяя кожен день. Напевно, зупинимось поки на картці. Можливо попитаю у знайомих, може хто який тв чи холодильник хоче купувати. Тоді буде трохи легше. Ну да нічого, якось викрутимось.
-
Alex_TT
-
-
- Подякував: 122 раз.
- Подякували: 395 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 11:45
Alex_TT написав:Народ, а Доходную еще оформляют? Ее можно моментально получить? Она обычная или типа голд?
Добрый день! Вы можете открыть тарифный пакет «Доходный» и получить мгновенную карту Instant класса Gold.
-
Prominvestbank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 12:02
Prominvestbank Почему Краматорское отделение не выдаёт заказанные вчера 180 долларов США ? Если ваш банк решил выдать одному клиенту максимально возможную сумму, то почему должны страдать другие? Повышайте тогда общий лимит выдачи в этот день на отделение
-
lara_08
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 13:57
lara_08 написав:ProminvestbankПочему Краматорское отделение не выдаёт заказанные вчера 180 долларов США ? Если ваш банк решил выдать одному клиенту максимально возможную сумму, то почему должны страдать другие? Повышайте тогда общий лимит выдачи в этот день на отделение
Добрый день! Предоставьте, пожалуйста, личным сообщением Ваши данные, чтобы мы смогли выяснить причину сложившейся ситуации и помочь в решении Вашего вопроса.
-
Prominvestbank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 16:04
To Prominvestbank
Проінформуйте, будь ласка, щодо наступного: 1. Нинішні обмеження щодо зняття у відділенні коштів (не більше 5000 грн. на добу) встановлені на особу взагалі чи на окремий рахунок? Якщо у мене дві карти (на окремих рахунках) і ще й поточний рахунок - я зможу за один раз отримати 5000 грн. чи 15000 грн.? 2. Чи потрібно попередньо через call-center замовляти кошти, щоб гарантовано отримати вказану вище "порцію" коштів? Якщо так - за скільки часу наперед?
P.S. Найближче до мене відділення ПІБ'у знаходиться "трішки" далекувато (~100 км.), щоб приїхати туди і дізнатися, що кошти закінчились... P.S.2 Якщо хтось з шановних дописувачів має відповіді на ці запитання - поділіться власним досвідом (тільки не здогадками, будь ласка)...
-
Sungsam
-
-
- Подякував: 49 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 16:24
Sungsam
в пибе? что то сделать дистанционно? это самый технологически отсталый банк ... какие заказы по телефону?
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 16 бер, 2016 16:34
Sungsam написав:To Prominvestbank Проінформуйте, будь ласка, щодо наступного: 1. Нинішні обмеження щодо зняття у відділенні коштів (не більше 5000 грн. на добу) встановлені на особу взагалі чи на окремий рахунок? Якщо у мене дві карти (на окремих рахунках) і ще й поточний рахунок - я зможу за один раз отримати 5000 грн. чи 15000 грн.? 2. Чи потрібно попередньо через call-center замовляти кошти, щоб гарантовано отримати вказану вище "порцію" коштів? Якщо так - за скільки часу наперед? P.S. Найближче до мене відділення ПІБ'у знаходиться "трішки" далекувато (~100 км.), щоб приїхати туди і дізнатися, що кошти закінчились... P.S.2 Якщо хтось з шановних дописувачів має відповіді на ці запитання - поділіться власним досвідом (тільки не здогадками, будь ласка)...
снять можно 5000 на одного человека в независимости от количества счетов по поводу заказа - все зависит от отделения, у каждого свой лимит подкрепления. Некоторые отдают по заказу, некоторые в порядке живой очереди. Лучше всего созвониться с конкретным отделением и спросить самый надежный вариант - открыть несколько карт (голд+допка и еще одну активный например) и снимать по 5000 в банкомате. Хотя опять же - чужие банкоматы с вероятностью 80% не дадут
-
plastische
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 16:45
Alex_TT написав:Був такий товариш дипломнет на гілці Дельти. Він також плече підставляв та інших запрошував  Доречі, також планую підставити плече з понеділка, вимушено, так як банк не виконує своі зобовязання перед деполюдством. А ось матері зовсім погано, відділення далеко. Сумма немаленька як для пенсіонера і потрібна зараз. От прийдеться іздити кожен день як на роботу. Я то підстрахую грошми, але знімати в кассі своі ій прийдеться самій  Наразі думаю, може нехай зробить ту Дохідну за 100 грн та знімає десь в банкоматі хоч якісь гроші? Може інколи щось купить в крамниці, нею розрахувавшись. Може ще хто що порадить? Можна в приватні повідомлення... По Дохідному голд 1к грн в банкоматах партнерів чи хоч 3к?
по 3к в ОТП норм.видає
-
Михаил777
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 17:03
Prominvestbank написав:Добрый день! Предоставьте, пожалуйста, личным сообщением Ваши данные, чтобы мы смогли выяснить причину сложившейся ситуации и помочь в решении Вашего вопроса.
сегодня выдали 100 дол, посмотрим что завтра будет
-
lara_08
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 бер, 2016 17:10
Sungsam написав:To Prominvestbank Проінформуйте, будь ласка, щодо наступного: 1. Нинішні обмеження щодо зняття у відділенні коштів (не більше 5000 грн. на добу) встановлені на особу взагалі чи на окремий рахунок? Якщо у мене дві карти (на окремих рахунках) і ще й поточний рахунок - я зможу за один раз отримати 5000 грн. чи 15000 грн.? 2. Чи потрібно попередньо через call-center замовляти кошти, щоб гарантовано отримати вказану вище "порцію" коштів? Якщо так - за скільки часу наперед? P.S. Найближче до мене відділення ПІБ'у знаходиться "трішки" далекувато (~100 км.), щоб приїхати туди і дізнатися, що кошти закінчились... P.S.2 Якщо хтось з шановних дописувачів має відповіді на ці запитання - поділіться власним досвідом (тільки не здогадками, будь ласка)...
Добрий день! Для отримання актуальної інформації по питанням, які Вас цікавлять, зверніться, будь ласка, до цілодобового Контактного Центру по одному з номерів: - 0800215161 (дзвінки по Україні безкоштовні), - 8778 (вартість дзвінків відповідно до тарифів мобільного оператор).
-
Prominvestbank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-