Sanio написав:І ще, сказали на пошті, що тепер конверт з карткою доставляють рекомендованим листом на адресу реєстрації з врученням під підпис - отримати картку на пошті у відділенні, де оформляли "вКлад", не можна.
А если я не проживаю по месту регистрации? как мне получить карточку. Это почтальонша должна меня как-то выловить чтобы под роспись.
Sanio написав:І ще, сказали на пошті, що тепер конверт з карткою доставляють рекомендованим листом на адресу реєстрації з врученням під підпис - отримати картку на пошті у відділенні, де оформляли "вКлад", не можна.
А если я не проживаю по месту регистрации? как мне получить карточку. Это почтальонша должна меня как-то выловить чтобы под роспись.
При оформленні сКладу у відділенні пошти можна вибрати доставку в це відділення картки листом До запитання.
andreyiskra написав:Это почтальонша должна меня как-то выловить чтобы под роспись.
Неа. Тетя с толстой сумкой на ремне швырнёт Вам в ящик уведомление по адресу, который Вы укажете. Если не прийдёте в ПО, то на сл. день ещё одно уведомление, потом ещё одно... а через 10дн отправят Ваше Рекомендованное письмо отправителю. Так шо указывайте ТОЧНО действующий адрес проживания, а не прописки.
ПС. А еще попробуйте у саппорта через пару дн. узнать трекнамбер письмеца, который мона будет отследить здесь
БАНК МИХАЙЛОВСКИЙ Михалич, привіт! Сьогодні на сайті заповнив форму замовлення Прибуткової картки Ельдорадо. Бажаний ліміт "0" поставив. Передзвонила дівчина і почала запитувати інформацію в мене як на отримання кредиту. Я зупунив її і сказав, що мені кредитний ліміт не потрібний. Дівчина попросила зачекати, а після перерви в розмові відповіла, що карту мені оформити не можна, так як мене є інші карти. Я поставив під сумнів правильність наданої мені інформації і перезапитав, чи дійсно то так? Дівчина почала чомусь запитувати в мене інформацію по моїй кредитній картці для вкладника, чи вносив я по ній мінімальний платіж і знову вирок підтвердила, що картку мені отримати ніяк не можна. Хочеться запитати по простому: що то було? А по суті... Михалич, ти козаку Ельдорадку даси, чи ні?
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 06 кві, 2016 23:01, всього редагувалось 2 разів.
А скока кредиток Михи одновременно может быть у клиента, две? Эльдо -- ээт кредитка, и пофиг с каким лимитом, хоть нулевым... значит нуна скоринг полюбе пройти. Че Вы девочку напугали? У неё работа такая -- интервью брать
А скока кредиток Михи одновременно может быть у клиента, две? Эльдо -- ээт кредитка, и пофиг с каким лимитом, хоть нулевым... значит нуна скоринг полюбе пройти. Че Вы девочку напугали? У неё работа такая -- интервью брать
Я не знаю скільки можна у Михалича мати кредиток. В мене лише голда для вкладника. Просто прочитав тут, що іншим форумчанам оформляли Ельдорадку з нульовим лімітом. Чи в Михалича окремі умови виключно по козаку? Всім можна, а мені ні? І навіщо тараторити і не чути, що тобі кажуть? От гутарю з тою дівчиною, а вона мене не розуміє, бо не чує! Як машина з встановленою програмою. Крок вправо-вліво і програмний збій....
clientage написав:Че Вы девочку напугали? У неё работа такая -- интервью брать :
Я сам злякався... Відчув себе шахраєм... От уявіть вас питають чи вносили ви обовязковий платіж? До чого це питання до замовлення Ельдорадки з нульовим лімітом? І ще питання порадувало від тієї дівчини, після того як пояснив, що кредит мені не потрібний: "А навіщо вона вам?" Тобто вона навіть не уявляє, що картку можна юзати як платіжний засіб, а не для отримання кредиту...
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 06 кві, 2016 23:28, всього редагувалось 2 разів.