Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 860861862863864 ... 2082>
Повідомлення Додано: П'ят 17 лип, 2009 14:13

happyk написав:сьогодні був в одному із відділень киева, забирав частину депо на лікування тещі, крайом ока побачив список,де був і я. там чоловік 10-15 більшості по 5, а 2-4 по 10 видавали. такі списки приходят 2 раза на місяць. Отаке.
З.І. віддали 5 тіс. без проблем............

А у нас в провинции не доведены лимиты, у Вас в Киеве лафа.
imam

Повідомлення Додано: П'ят 17 лип, 2009 14:14

еще более конкретное предложение

Актив, соберите на страницах форума тексты лозунгов. Всех лозунгов, а не только тех, которые кому-то нравятся.
На встрече вкладчиков обсудите, какие лозунги оставлять, а какие нет. Обсуждать проще так: каждому раздается бумажка со всеми текстами лозунгов. Каждый ставит галочки напротив понравившихся текстов. Потом оставляются только те тексты, которые набрали максимум голосов. Делов-то...
eivr

Повідомлення Додано: П'ят 17 лип, 2009 14:15

imam
:)) Неадекватный и без наших советов и призывов обойдётся.Как с авиадиспетчером.
BE00

Повідомлення Додано: П'ят 17 лип, 2009 14:15

happyk написав:сьогодні був в одному із відділень киева, забирав частину депо на лікування тещі, крайом ока побачив список,де був і я. там чоловік 10-15 більшості по 5, а 2-4 по 10 видавали. такі списки приходят 2 раза на місяць. Отаке.
З.І. віддали 5 тіс. без проблем............

Конкретно, где, в каком отделении, городе
viktorzvv

Повідомлення Додано: П'ят 17 лип, 2009 14:16

banxer
Вы уважаемый очень умны я смотрю !
Так надо наверно перед тем как в украинских банках депозит открывать спрашивать у вкладчика диплом о высшем экономическом образовании и юридическом тоже а если нет обоих дипломов то и депозиты не открывать!
Простого вкладчика все эти проблемы волновать не должны, он должен получить свои деньги.
И причем здесь кассир?
Деньги надо спрашивать у конретных высших руководителей государства а не у кассиров.
Вам конечно бы хотелось свалить всю вину на кассира ...
azzazell

Повідомлення Додано: П'ят 17 лип, 2009 14:20

BE00 написав:imam
:)) Неадекватный и без наших советов и призывов обойдётся.Как с авиадиспетчером.

Если бы мне было лет 70, я бы так сделал. Ведь жизнь прошла, а так с адреалинчиком, ух 8)
imam

Повідомлення Додано: П'ят 17 лип, 2009 14:20

Дивні люди.Вас вкотре хочуть використати для вирішення власних,жодних чином з вами не пов"язаних питань.Ви впевнені шо ті люди,які звуть:
1.пікетувати КМ
2.пікетувати СП
3.пікетувати НБУ
4.громити банки
тощо
є тими за кого вони себе видають.Власне,ви ж і познайомилися тут на форумі.Де є гарантія шо палки агітатори не від:
1.банку
2.бувших власників
3. привату
4.різноманітних політсил

??
Motorolla

Повідомлення Додано: П'ят 17 лип, 2009 14:23

Motorolla написав:Дивні люди.Вас вкотре хочуть використати для вирішення власних,жодних чином з вами не пов"язаних питань.Ви впевнені шо ті люди,які звуть:
1.пікетувати КМ
2.пікетувати СП
3.пікетувати НБУ
4.громити банки
тощо
є тими за кого вони себе видають.Власне,ви ж і познайомилися тут на форумі.Де є гарантія шо палки агітатори не від:
1.банку
2.бувших власників
3. привату
4.різноманітних політсил
??

А що Ви пропонуєте? Нічого? Тоді слухайте інших.
Sawradym

Подякував: 26 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лип, 2009 14:24

Motorolla
В смысле молча жевать сопли?А вы кого представляете?
Памбухчяна?
BE00

Повідомлення Додано: П'ят 17 лип, 2009 14:28

Моторола права. Я не буду идти на поводу у тех, кого лично я даже в глаза не видела.
Elelja

#<1 ... 860861862863864 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ