Долярчик написав:....бачите, в Києві - повно таких...........а у Львові -"дньом с огнем не сищеш" .....двушок менше 61м2 знайшов аж.....ОДНУ новобудову....все решта 60+ !!! ...а знову ж таки........шукаю однушку, щоб кімната була мінімум 20м2 щоб розділити гіпсокартоном на дві .........то теж дууууууууже мало таких!.....- бо в них кухні ліплять ВЕЛИЧЕЗНІ!....-на холєру в однушках ВЕЛИКІ кухні???
Ви так прикольно в одному своєму повідомленні викладаєте несумісні речі З одного боку - маленька квадратура , але 20 м2 кімната і кухня поменше В мене залишилась до продажу одна однокімнатна в 37 м2 Кімната - 15,3 , кухня - 11 , всього 37. Перше - навіть таку відносно велику кімнату не можна поділити навпіл бо вікно - одне Друге - зробити кухню меншою ніж 10 м2 - не дозволяють сьогоднішні ДБК Третє зробити туалет/ванну меншою від 5 м2 - миж все таки не ліліпути Четверте - однокімнатна без пари м2 в коридорі на шафу - це взагалі не житло. Тому мені не зрозуміло навіть як проектанту що Ви хочете . думаю що це не зрозуміло і вам самому.
...ну я писав ДВА варіанти 1) або двушку з МАЛОЮ квадратурою або 2) однушку з БІЛЬШОЮ квадратурою........- що тут не зрозуміло? п.с...лише кімнату розділити навпіл!(вікно теж навпіл- воно ж велике) .....все решта - може бути, як є!
Долярчик - ви б не прикидувались. Якщо однушка з кімнатою більшою 20 м2 - то і кухня там буде в 15 мінімум - бо для проектанта - маразм кімната в 1,5 рази більша від мінімуму а кухня по мінімуму. Аьо - або.
Тому не ставте перед собою дурних і не реальних завдань.
ПС У Львові є кавалєрки з висотою стель в 3,50-4 м по 15 м2. Ви б краще таку пошукали і зробили з неї двох поверхову ( перший поверх 2,40 , а над ним спальні місця по 1,6 )
Долярчик написав:.....двушок менше 61м2 знайшов аж.....ОДНУ новобудову....все решта 60+ !!! ...а знову ж таки........шукаю однушку, щоб кімната була мінімум 20м2 щоб розділити гіпсокартоном на дві .........то теж дууууууууже мало таких!.....- бо в них кухні ліплять ВЕЛИЧЕЗНІ!....-на холєру в однушках ВЕЛИКІ кухні???
Ви так прикольно в одному своєму повідомленні викладаєте несумісні речі З одного боку - маленька квадратура , але 20 м2 кімната і кухня поменше В мене залишилась до продажу одна однокімнатна в 37 м2 Кімната - 15,3 , кухня - 11 , всього 37. Перше - навіть таку відносно велику кімнату не можна поділити навпіл бо вікно - одне Друге - зробити кухню меншою ніж 10 м2 - не дозволяють сьогоднішні ДБК Третє зробити туалет/ванну меншою від 5 м2 - миж все таки не ліліпути Четверте - однокімнатна без пари м2 в коридорі на шафу - це взагалі не житло. Тому мені не зрозуміло навіть як проектанту що Ви хочете . думаю що це не зрозуміло і вам самому.
...ну я писав ДВА варіанти 1) або двушку з МАЛОЮ квадратурою або 2) однушку з БІЛЬШОЮ квадратурою........- що тут не зрозуміло? п.с...лише кімнату розділити навпіл!(вікно теж навпіл- воно ж велике) .....все решта - може бути, як є![/quote]Долярчик - ви б не прикидувались. Якщо однушка з кімнатою більшою 20 м2 - то і кухня там буде в 15 мінімум - бо для проектанта - маразм кімната в 1,5 рази більша від мінімуму а кухня по мінімуму. Аьо - або.
Тому не ставте перед собою дурних і не реальних завдань.
ПС У Львові є кавалєрки з висотою стель в 3,50-4 м по 15 м2. Ви б краще таку пошукали і зробили з неї двох поверхову ( перший поверх 2,40 , а над ним спальні місця по 1,6 ) [/quote]
...а чому там кухня не може бути наприклад 9м2(або навіть 6м2) ? ....а всетаки, я БІЛЬШЕ схиляюсь до свого ДРУГОГО варіанту: двушка з малою квадратурою(52-54м2)
Долярчик написав:..а чому там кухня не може бути наприклад 9м2(або навіть 6м2) ? ....а всетаки, я БІЛЬШЕ схиляюсь до свого ДРУГОГО варіанту: двушка з малою квадратурою(52-54м2)
1 Це прямо заборонено ДБН 2 Заборона ДБН виходить з того що в кухні повинно бути а - холодильник,плита,раковина для посуду.стіл між плитою і раковиною , стіл для прийому їжі за яким повинні розмітитись як мінімум дві ( а бажано три особи) і при цьому після розміщення цих усіх предметів ще повинен залишатись прохід для того щоб наприклад дружина яка готує і ставить на стіл приготовленне не повинна була протискатись між стінкою і стільцями/столом. б - як правило одна стінка кухні є спільною з стінкою кімнати , тому якщо кімната 15 м2 і вище . то довжина навіть меншої стінки становить більше 4 м , а при довжині однієї стіни в 4 метри кухня буде мати параметри від 1,50 х 4 (6 м2) до 2,50 х 4(10 м2). Якщо врахувати що плита(холодильник) мають глибину в 60 см , а стіл глибину мінімум також 60 см + людина яка сидить за столом займе 90-120 см і треба ще залишити прохід - то вийде що ширина кухні не може бути меншою ніж 60+60+120=240см.