Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
rufius написав:В А-24 появилась новая опция специально для Вас, попробуйте,
вибачте, за дилетантське питання (ще вкладів з А-банку не знімав, тому не кепкуйте з моєї необізнаності ), ця кнопка з'являється після закінчення вкладу?
rufius написав:В А-24 появилась новая опция специально для Вас, попробуйте,
вибачте, за дилетантське питання (ще вкладів з А-банку не знімав, тому не кепкуйте з моєї необізнаності ), ця кнопка з'являється після закінчення вкладу?
Так. Депозит закiнчився, потiм був зачисленний на карту для виплат, потiм через деякий час з'явився рахунок до 'востребования' (authorised card, 2620) в роздiлi "Моi депозити".
rufius, дякую, але щось запутався з поверненням депо в А-банку , щось в них "не як в людей". Розуміння потрібно починати з азів. Є депо, що відкритий в ІБ і у відділенні. Зрозумів, що депо, яке відкрито у відділенні закривається у відділенні (питання коли: чи в день його закінчення чи в наступний?), депо, що відкрите в ІБ, можна закрити в ІБ на наступний день після закінчення вкладу. Незрозумілим залишається питання автоматичного продовження вкладу, як воно відбувається? Читав тут вище, що два дні вклад лежить під 1%, а далі йде зарахування на новий аналогічний вклад за діючою ставкою + бонус 0,5%. Чи можна на цьому етапі його розірвати?
d_12 написав:rufius, дякую, але щось запутався з поверненням депо в А-банку , щось в них "не як в людей". Розуміння потрібно починати з азів. Є депо, що відкритий в ІБ і у відділенні. Зрозумів, що депо, яке відкрито у відділенні закривається у відділенні (питання коли: чи в день його закінчення чи в наступний?), депо, що відкрите в ІБ, можна закрити в ІБ на наступний день після закінчення вкладу. Незрозумілим залишається питання автоматичного продовження вкладу, як воно відбувається? Читав тут вище, що два дні вклад лежить під 1%, а далі йде зарахування на новий аналогічний вклад за діючою ставкою + бонус 0,5%. Чи можна на цьому етапі його розірвати?
Можна. Навіть після цих трьох днів (під 1%) - Досрочно.
d_12 написав:Читав тут вище, що два дні вклад лежить під 1%, а далі йде зарахування на новий аналогічний вклад за діючою ставкою + бонус 0,5%. Чи можна на цьому етапі його розірвати?
Когда на счёте до востребования, можно.
Правило простое: после окончания вклада, расторжение возможно,
- для вкладов "Стандарт", в течение 3-х дней - для вкладов "Стандарт срочный", в течение 5-ти дней
Эта информация указана в образце договора напротив вкладов на странице банка в разделе депозиты https://a-bank.com.ua/deposits
rufius написав:У меня получалось через опции расторгнуть депозит и перечислить проценты на карту. Ещё можете пополнить с того счёта депозит. Для этого нужно будет в П24, в настройках счёта задать его отображение, чтобы он был доступен для транзакций.
Сам я так и пополнял после закрытия. Но депозит мой можно было расторгнуть ТОЛЬКО в отделении, где он и открывался, так что все эти разговоры об отсутствии комиссий похоже не по теме.
В А-24 появилась новая опция специально для Вас, попробуйте,
Это теперь для Вас, поскольку я уже воспользовался. ВНИМАТЕЛЬНО перечитайте мой пост и ещё несколько до него.
rufius написав:У меня получалось через опции расторгнуть депозит и перечислить проценты на карту. Ещё можете пополнить с того счёта депозит. Для этого нужно будет в П24, в настройках счёта задать его отображение, чтобы он был доступен для транзакций.
Сам я так и пополнял после закрытия. Но депозит мой можно было расторгнуть ТОЛЬКО в отделении, где он и открывался, так что все эти разговоры об отсутствии комиссий похоже не по теме.
В А-24 появилась новая опция специально для Вас, попробуйте,
kreuz написав:Это теперь для Вас, поскольку я уже воспользовался. ВНИМАТЕЛЬНО перечитайте мой пост и ещё несколько до него.
При написании я не сомневался, что вы уже всё сделали, просто рассказал вам о новой опции. Вы о ней знали?
Alex_TT написав:Народ, помогите плиз в таком деле Стал клиентом, карты получил. Вроде успешно зарегился в иб. Пробую входить - присылает смс код из 8 цифо. Ввожу - он мне типа Ошибка. Пароль должен состоять из 8 цифр. Раз 5 пробовал, все равно эта ошибка. Ок. Выхожу, через время захожу - опять все тоже самое. Мало того смс код тот же Что делать ? Не помню как там было в деталях в Привате, но помню так же намучался прилично, но с другой темой.
Все правильно. Це якась технічна помилка а-24....почекайте добу може устаканиться. Можете по 3700 потормошити їх троха.
Не устаканится. Я уже третью неделю мучаюсь на Хроме на смартфоне. На стационарном компютере все ОК. Попробуйте на смартфоне зайти через ИнтернетЕксплоер. Мне помогло.
kreuz написав:Это теперь для Вас, поскольку я уже воспользовался. ВНИМАТЕЛЬНО перечитайте мой пост и ещё несколько до него.
При написании я не сомневался, что вы уже всё сделали, просто рассказал вам о новой опции. Вы о ней знали?
Коллега, читайте. Я не только воспользовался, но и отписал об этом раньше Вас в посте, ссылку на который привёл, и в нескольких до него. Я редко пишу, но о ПЕРЕОФОРМЛЕНИИ и спрашивал и отвечал сам.
Alex_TT написав:Народ, помогите плиз в таком деле Стал клиентом, карты получил. Вроде успешно зарегился в иб. Пробую входить - присылает смс код из 8 цифо. Ввожу - он мне типа Ошибка. Пароль должен состоять из 8 цифр. Раз 5 пробовал, все равно эта ошибка. Ок. Выхожу, через время захожу - опять все тоже самое. Мало того смс код тот же Что делать ? Не помню как там было в деталях в Привате, но помню так же намучался прилично, но с другой темой.
Все правильно. Це якась технічна помилка а-24....почекайте добу може устаканиться. Можете по 3700 потормошити їх троха.
Не устаканится. Я уже третью неделю мучаюсь на Хроме на смартфоне. На стационарном компютере все ОК. Попробуйте на смартфоне зайти через ИнтернетЕксплоер. Мне помогло.
Ни в Белке, ни в Байде на Андроиде А-24 пользоваться не получается.