Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
V2 написав:Шановне товариство! Чи є сенс до депозиту в Укрексімі відкривати картковий рахунок? Чи є якісь "плюшки" та таких рахунках?
доступ к %% через АТМ. МОж даже и вернут выдачу валюты через АТМ Ну и одно время для некоторых депо был даже бонус при обслуживании депо через картсчет... типа +0.2-0.5%
V2 написав:Шановне товариство!Чи є сенс до депозиту в Укрексімі відкривати картковий рахунок?Чи є якісь "плюшки" від таких рахунків?
Розмір процентної ставки збільшується при розміщенні/переукладанні вкладів, для обслуговування яких використовується картковий рахунок (за вкладами «Прибутковий строковий» та «Ощадний»): Валюта Додаткова процентна ставка гривня, долар США, євро +0,20%
оффтоп - благодаря тому что Укртелеком и ДСО ( охорона ) работают в связке вместе , из-за краж кабеля на ДВРЗ не работает сигнализация и клиентам предлагают весьма не бесплатно перейти на джсм-оборудование
Я коли написав ping http://www.eximb.com то я щось з кешу взяв?
Не хотілося б перетворювати фінансовий форум на технічний, мене тут вже кпинали за граматичні правки на гілках деяких банків, а тепер ще будуть за це... Але вашу іронію обійти стороною я не можу. Якщо ви ввели команду саме так, як зазначили вище, то ви написали маячню і отримали на виході помилку - стандартна команда ping у відомих мені ОС працює через протокол ICMP, що в моделі OSI лежить на 4 рівні нижче ніж HTTP, і тому приймає на вхід hostname або IP-address і аж ніяк не URL. Щоправда, існують сторонні утиліти, типу http-ping, які приймають URL, але, судячи з питання, ви не їх мали на увазі.
Тепер про кеш: DNS - це ієрархічна система, що дозволяє відображати множину символьних імен на множину реальних IP-адрес. Під час такого відображення, запит проходить по ланцюжку DNS-резолверів аж доки не знайде відповідну адресу або не дійде до кінця ланцюжка. Кожна ланка цього ланцюжка може кешувати результати попередніх запитів (і зазвичай це робить). У моєму випадку, команда ping повертає IP-адресу сайту, але, у той же час, команда nslookup на DNS-сервери Гугла, Яндекса та мого Інтернет-провайдера повертає помилку. Простий nslookup eximb.com показує, що відповідь надходить від мого роутера, з огляду на те, що запит до DNS ISP повертає помилку, можна прийти до висновку, що адреса закешована саме у мене на роутері.
Щоб дізнатися з кешу ви берете адресу чи не з кешу, пропоную вам поекспериментувати з наведеними вище командами, хоча підозрюю, що ви матимете аналогічний результат, адже NS-сервери Ексіма досі недоступні.
klug написав:Якщо ви ввели команду саме так, як зазначили вище,
Оскільки "движок" форума сам править декотрі речі, то й мій пост поправив.
От чому Ви не глянули на виправлений мною пост - то загадка
Так сервери не працювали, але ж пінг "ручками" не має нічого спільного з кешем, я тому й перепитав
Я ж перепитав просто. Чому Ви сприймаєте просте питання як наїзд?
Простий nslookup eximb.com показує, що відповідь надходить від мого роутера, з огляду на те, що запит до DNS ISP повертає помилку, можна прийти до висновку, що адреса закешована саме у мене на роутері.
Мені здається що це невірний висновок. nslookup (на будь-що) поверне IP Вашого роутера, бо ж роутер перший на шляху