Та пасочки этой ватобанке. Ещё один очень вонючий приём - тупо закрывают отделения.
Таким образом 50% вкладчиков тупо не будут ходить каждый день за своей подачкой и просто оставят УКРАДЕННЫЕ ватобанком деньги у воров. Все судебные решения и закрытия отделений показывают настоящую морду лица пиба. Теперь понятно почему нас нагибают, а мы молчим. Терпил в стране уж слишком много. Причём уникальных. пиб им не возвращает деньги даже после решения суда, закрывает отделения, возвращает деньги мелкими подачками, а терпилы всё терпят и ещё нахваливают эту дыру. И смех и грех
Roman38 написав:А це вже зовсім некрасивий прийом з боку ПІБУ. Клієнт виграв справу щодо закриття рахунку та стягнення залишку коштів з цього рахунку. ПІБ подає позов про визнання недійсним пункту договору щодо повернення коштів у разі закриття клієнтом рахунку, тобто банк не хоче повертати кошти клієнту у разі закриття рахунку. Чому? Суд теж не зрозумів чому банк не хоче повертати кошти клієнту та повернув позов банку
р.s. банк розуміє, що визнати цей пункт договору недійсним неможливо, але подає позов з метою затягнути стягнення коштів за рішенням суду.
банк отримав позовну заяву назад і нічого на цьому не виграв
до речі, скажіть будь ласка, чому ви досліджуєте реєстр виключно в частині господарського судочинства?
тут на форумі знаходяться переважно фізособи (не підприємці), тому господарьскі рішення їх зацікавлять менше, аніж звичайні цивільні
і таких рішень (в яких позивач — клієнт, вкладник ПІБ, а відповідач — сам банк ПІБ) в реєстрі багато, проте ви їх чомусь ігноруєте..
Є карта під депо в грн і рахунок 2625... Є поточний 2620.... В ПІБ ту Веб не можу з карти на поточний пару гривень кинути. Карти в списках немає....це так задумано чи тільки в мене глюк?
Квесторе_поверніться написав:Є карта під депо в грн і рахунок 2625... Є поточний 2620.... В ПІБ ту Веб не можу з карти на поточний пару гривень кинути. Карти в списках немає....це так задумано чи тільки в мене глюк?
карткою давно користувались?
якщо немає транзакцій по картці протягом трьох місяців поспіль, банк картку деактивує автоматично, в цьому разі з рахунку 2625 списати кошти можна тільки платіжним документом (платіжне доручення на переказ або заява на видачу готівки) через операціониста у відділенні
моя порада: подайте заяву на закриття рахунку 2625 та про повернення картки і більше ніколи не використовуйте 2625 та картку в цьому банку (до речі, у разі отримання заяви на закриття рахунку — банк зобов'язаний видати весь залишок на рахунку готівкою або переказати на вказаний клієнтом рахунок)
в даному банку картка та картковий рахунок це просто інструмент для блокування виплат, то ж просто поверніть картку до банку разом із заявою про закриття 2625
Квесторе_поверніться написав:Є карта під депо в грн і рахунок 2625... Є поточний 2620.... В ПІБ ту Веб не можу з карти на поточний пару гривень кинути. Карти в списках немає....це так задумано чи тільки в мене глюк?
якщо немає транзакцій по картці протягом трьох місяців поспіль, банк картку деактивує автоматично, в цьому разі з рахунку 2625 списати кошти можна тільки платіжним документом (платіжне доручення на переказ або заява на видачу готівки) через операціониста у відділенні
моя порада: подайте заяву на закриття рахунку 2625 та про повернення картки і більше ніколи не використовуйте 2625 та картку в цьому банку (до речі, у разі отримання заяви на закриття рахунку — банк зобов'язаний видати весь залишок на рахунку готівкою або переказати на вказаний клієнтом рахунок)
в даному банку картка та картковий рахунок це просто інструмент для блокування виплат, то ж просто поверніть картку до банку разом із заявою про закриття 2625
Десь більше 3 місяців вже не користувався.... Для чого закривати? На 0800...можуть карту повторно активувати?
Десь більше 3 місяців вже не користувався.... Для чого закривати? На 0800...можуть карту повторно активувати?
закривати для того, щоб позбавити банк можливості маніпулювати вашим рахунком і для того щоб отримати кошти з 2625 у повному обсязі, без лімітів та інших обмежень
Карты нет на главной или в списках для платежа? Если для платежа, там только номера счетов.