Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Лично для меня новость приятная! Но одно могу сказать точно: к обменкам, банкоматам и терминалам без броника лучше будет не подходить. +Спрос на бронированные Гелики повысится.
П.С. Как раз вовремя, перед предстоящими отжимами квартир должников и тарифным майданом.
g1fb92wr написав:Так уже чтоб совсем как в штатах было, нужно и "судную ночь" разрешить
а что это такое ? и когда оно бывает в США ?
было! три раза! правда в кино
Вот Украина и будет впереди всей планеты в "реале", а то владеть оружием разрешат, а применять не разрешат?! Может хоть в этом украинские власти будут последовательными
Expert777 написав:А если что, есть уголовный кодекс с полицией.
Розділ VIII ОБСТАВИНИ, ЩО ВИКЛЮЧАЮТЬ ЗЛОЧИННІСТЬ ДІЯННЯ
Стаття 36. Необхідна оборона
1. Необхідною обороною визнаються дії, вчинені з метою захисту охоронюваних законом прав та інтересів особи, яка захищається, або іншої особи, а також суспільних інтересів та інтересів держави від суспільно небезпечного посягання шляхом заподіяння тому, хто посягає, шкоди, необхідної і достатньої в даній обстановці для негайного відвернення чи припинення посягання, якщо при цьому не було допущено перевищення меж необхідної оборони. ... 5. Не є перевищенням меж необхідної оборони і не має наслідком кримінальну відповідальність застосування зброї або будь-яких інших засобів чи предметів для захисту від нападу озброєної особи або нападу групи осіб, а також для відвернення протиправного насильницького вторгнення у житло чи інше приміщення, незалежно від тяжкості шкоди, яку заподіяно тому, хто посягає.
Icarus написав:Лично для меня новость приятная! Но одно могу сказать точно: к обменкам, банкоматам и терминалам без броника лучше будет не подходить. +Спрос на бронированные Гелики повысится.
П.С. Как раз вовремя, перед предстоящими отжимами квартир должников и тарифным майданом.
да. отжимать гораздо легче, если перед этим пристрелить владельца. согласен.
После принятия этого закона, в первые несколько лет будет очень много случаев применения оружия. Возможно даже пострадают дети. Но зато потом, через 5-10 лет, коррупция значительно уменьшится.