Meridian написав:Якщо по темі, то є варіант, що можуть поміняти просто вивіски з БМ Банк на ВТБ, і юридично все правильно організувати! І банк збережуть і саме головне репутацію
проще всего, продают всё Украинскому ВТБ по номиналу, и не парятся
Згідний! Але це в тому випадку, що вони захочуть зберегти лице і репутацію! В нашій країні нажаль поняття слова і репутації не в ціні, головне бабла зрубити Хоча на сьогодні банки з РФ ведуть себе набагато достойніше наших.ІМХО!
Знатоки , внимание вопрос - а в случае самоликвидации банка , в какой валюте будут выплачиваться депозиты , если валюта вклада - доллар США , к примеру .
Обычно,когда уходят приличные банки,% и валюта вклада не меняются. В договоре должен быть пункт о расторжении депо по инициативе банка.
Можу підтвердити з власного досвіду! Колись у мене була така ситуація з Сведбанком. Перезвонили з банка, і сказали, що депо продовжувати не будуть, в звязку з тим, що банк звалює з неньки, і щоб зайшов забрав своє депо. Виплатели все в баксі і євро, як і відкривав! Але то шведи, будем надіятись росіяни поступлять не так, як наші доморощені банкіри привикли. Всякі там бахматюки, лагуни, поліщуки і т.д.
у БМ депо физиков 22% обязательств, это немного 22 000 000 миллиона долларов, я правильно посчитал?
Унуноктий згідний, що фізиків не багато, але тут питання підходу акціонерів до вирішення даної ситуації! Те, що наші євроінтегратори все зроблять, щоб знищити банк і порадувати "патріотів" я навіть не сумніваюсь, але навіть в такій ситуації у акціонерів БМ є можливіть піти з ринку красиво, як я вище описав ситуацію з Сведбанком. Тоб-то, або приєднати до ВТБ, або все виплатити і ліквідуватись. Поживем побачим
Meridian написав:Унуноктий згідний, що фізиків не багато, але тут питання підходу акціонерів до вирішення даної ситуації! Те, що наші євроінтегратори все зроблять, щоб знищити банк і порадувати "патріотів" я навіть не сумніваюсь, але навіть в такій ситуації у акціонерів БМ є можливіть піти з ринку красиво, як я вище описав ситуацію з Сведбанком. Тоб-то, або приєднати до ВТБ, або все виплатити і ліквідуватись. Поживем побачим
17 отделений всего, по прикидкам у них не больше 4000 вкладчиков
Тест микроскопического БМ = тест самого ВТБ. Не смогут поддержать крохотный свой банк, не удержат и ВТБ с его гигантскими убытками.
так типа же хотели докапитализировать, но НБУ не согласовал.... как то это можно проверить? я вижу в этой ситуации только один механизм, Украинский ВТБ даёт БМ межбанковские кредиты под залог активов, БМ рассчитывается с вкладчиками, передаёт ВТБ залоги и самоликвидируется