antey1969 написав:Ага, в супермаркет Неее, он хотел на депозит положить, но те, у кого матрасы по 8 закончились, выбрали вложение в бетон. Ну вот чем они хуже Лещенко?
наші люді на таксі в булочну не їздять (с)
Настораживает другое. Стали все чаще грабить внаглую среди бела дня и в весьма людных местах. Похоже, вся наша правоохранительная система им уже до одного места - своими действиями грабители изо дня в день констатируют, что ее просто нет
як работають мєнти було ясно ще пару років тому, коли "брали" особняк в Одесі із двома "засівшими". Не думаю, що з того часу прогрес. Весь держапарат криводупорукий. Як казав сантехнік "сістєму надо мєнять"
я правильно понимаю что 5% просто так а ещё 5% при 100% оплате Загальна сума кожного платежу зменшується на 5%, який здійснюється за рахунок власних коштів , при інвестуванні двокімнатних та трикімнатних квартир у ж/б №7, ж/б №8, ж/б №10, ж/б №11, ж/б №12, ж/б №13, ж/б №14 у ж/к «ЕВРИКА». Додатково надається знижка 5% за умов першого внеску* в розмірі 100%.
Унуноктий написав:я правильно понимаю что 5% просто так а ещё 5% при 100% оплате Загальна сума кожного платежу зменшується на 5%, який здійснюється за рахунок власних коштів , при інвестуванні двокімнатних та трикімнатних квартир у ж/б №7, ж/б №8, ж/б №10, ж/б №11, ж/б №12, ж/б №13, ж/б №14 у ж/к «ЕВРИКА». Додатково надається знижка 5% за умов першого внеску* в розмірі 100%.
до речі, акційні ціни індекс бомбера якось враховує?
Унуноктий написав:я правильно понимаю что 5% просто так а ещё 5% при 100% оплате Загальна сума кожного платежу зменшується на 5%, який здійснюється за рахунок власних коштів , при інвестуванні двокімнатних та трикімнатних квартир у ж/б №7, ж/б №8, ж/б №10, ж/б №11, ж/б №12, ж/б №13, ж/б №14 у ж/к «ЕВРИКА». Додатково надається знижка 5% за умов першого внеску* в розмірі 100%.
до речі, акційні ціни індекс бомбера якось враховує?
Frant написав:І він ниє з Польщі, куди втік від призову.
З самого початку АТО в ОРДЛО найактивніше підтримують війну такі люди: жінки і чоловіки пенсійного/предпенсійного віку. Самі войовничі верстви населення.