|
МР Банк (Сбербанк) - режим ліквідації |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 01 жов, 2016 15:32
За карту після 6 міс не активності знімають 10 грн в місяць ?
Якщо оформлювати пакет універсальний і депозит в дол можна просто відмовитись від карти і обійтись поточним рахунком ?
Дякую
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 01 жов, 2016 23:48
Ukrainian написав:За карту після 6 міс не активності знімають 10 грн в місяць ?
Снимают, но только в том случае, если на карт.счете (или на прибыльном) будет хоть какой-то остаток. Если остаток будет =0, то не снимут ничего это предусмотрено тарифами (см. мое сообщение на предыдущей странице). Ukrainian написав:Якщо оформлювати пакет універсальний і депозит в дол можна просто відмовитись від карти і обійтись поточним рахунком ?
Вот этого наверняка не знаю, но на мой вопрос службе поддержки - могу ли я закрыть уже открытый карточный счет оставив только текущий и депозитный - ответ был: "Да можете". ЗЫ. С текущего счета тоже предусмотрена плата за "неактивность" в размере 10 грн. Правда неактивность на текущем счете возникает через 12 месяцев. Опять таки - комиссию спишут лишь при наличии на счете средств. При остатке в 0 грн. комиса быть не должно. Но бдительность все равно не помешает.
-
Flamingo
-
1
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 2214 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
1
Додано: Нед 02 жов, 2016 00:23
Flamingo написав: Ukrainian написав:За карту після 6 міс не активності знімають 10 грн в місяць ?
Снимают, но только в том случае, если на карт.счете (или на прибыльном) будет хоть какой-то остаток. Если остаток будет =0, то не снимут ничего это предусмотрено тарифами (см. мое сообщение на предыдущей странице). Ukrainian написав:Якщо оформлювати пакет універсальний і депозит в дол можна просто відмовитись від карти і обійтись поточним рахунком ?
Вот этого наверняка не знаю, но на мой вопрос службе поддержки - могу ли я закрыть уже открытый карточный счет оставив только текущий и депозитный - ответ был: "Да можете". ЗЫ. С текущего счета тоже предусмотрена плата за "неактивность" в размере 10 грн. Правда неактивность на текущем счете возникает через 12 месяцев. Опять таки - комиссию спишут лишь при наличии на счете средств. При остатке в 0 грн. комиса быть не должно. Но бдительность все равно не помешает.
Дякую Я взагалі не планую картою користуватись просто відкрити пакет універсальний( поточний рахунок , від карткового взагалі відмовитись )в дол закинути на нього 5 тис відкрити депозит через он-лайн депозит на 5 тис і забути на рік; Ну і відкрити поточний в гривні на який закинути пару сотень для плати за пакет універсальний Тобто рік реактивності , а тоді впаде депозит знову буду відкривати і буде активність 
-
Ukrainian
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 02 жов, 2016 09:02
Ukrainian написав:Дякую Я взагалі не планую картою користуватись просто відкрити пакет універсальний( поточний рахунок , від карткового взагалі відмовитись )в дол закинути на нього 5 тис відкрити депозит через он-лайн депозит на 5 тис і забути на рік; Ну і відкрити поточний в гривні на який закинути пару сотень для плати за пакет універсальний Тобто рік реактивності , а тоді впаде депозит знову буду відкривати і буде активність 
На рік забути не вийде, тут краще постійно моніторити ситуація, а то раптом тих пару сотень не вистачить 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 жов, 2016 11:19
Ukrainian написав: Flamingo написав: Ukrainian написав:За карту після 6 міс не активності знімають 10 грн в місяць ?
Дякую Я взагалі не планую картою користуватись просто відкрити пакет універсальний( поточний рахунок , від карткового взагалі відмовитись )в дол закинути на нього 5 тис відкрити депозит через он-лайн депозит на 5 тис і забути на рік; Ну і відкрити поточний в гривні на який закинути пару сотень для плати за пакет універсальний Тобто рік реактивності , а тоді впаде депозит знову буду відкривати і буде активність 
Саме так і зробив, без жодних перепон. Хоч випустив би й картку, якби був з неї хоч найменший зиск, наприклад для оплати в ерефії, проте не побачив нічого подібного. Звикаю до платного обслуговування...
-
kreuz
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 263 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 жов, 2016 12:12
Скупердяй написав:На рік забути не вийде, тут краще постійно моніторити ситуація, а то раптом тих пару сотень не вистачить
Я пропустил наверное, что за случай?
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 жов, 2016 14:23
Stringer
комиссии понятно, а так, со счетов вдруг ничего не пропадает?
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 жов, 2016 15:04
Stringer написав:ведение комиссии за снятие депозитных средств
Нет сейчас этого.
-
Шерлок
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 жов, 2016 19:17
На поточний гривневий рахунок зарахування безкоштовно переказів з альфа банку ?
-
Ukrainian
-
-
-
-
Профіль
-
-
1