МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 47594760476147624763 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Вів 04 жов, 2016 17:05

Козак-характерник

По суті не вирішився. По перше можлива касація!

Вы этим аргументом кого надеетесь убедить? Суд или коллекторов? Для Вас судебный спор между ФГВ и Фагором завершен.

По друге належне інформування. Звідки кредитчик може дізнатися, що був проданий саме його кредит? Кому проданий? Яка загальна сума боргу? Який щомісячний платіж? А може взагалі його кредит вже сто разів перепроданий і належить конторі "Рога і копита".

Это другой вопрос и другой спор. Между Вами и Фагором. Во что он выльется, решать Вам. Фагор может вообще не захотеть его решать с Вами. Продаст Ваш долг коллекторам. И будете спорить с ними.

Все дуже не просто.

Шо ж там непростого? Не стоит только смешивать 2 разных спора. И нужно правильно видеть перспективу (дальнейшее развитие событий). Исходя их этого планировать (выбирать) свои действия.
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 жов, 2016 17:10

BBC написав:
  0720 написав:но вступившее в силу решение подлежит обязательному исполнению, а за неисполнение законом предусмотрена ответственность

ФГВФЛ, как Вам хорошо известно, всегда соблюдает Закон ;)

И аж самому смешно, какой бред написал!
Vlad_Co

Подякував: 4 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

newbie написав:Козак-характерник

По суті не вирішився. По перше можлива касація!

Вы этим аргументом кого надеетесь убедить? Суд или коллекторов? Для Вас судебный спор между ФГВ и Фагором завершен.

По друге належне інформування. Звідки кредитчик може дізнатися, що був проданий саме його кредит? Кому проданий? Яка загальна сума боргу? Який щомісячний платіж? А може взагалі його кредит вже сто разів перепроданий і належить конторі "Рога і копита".

Это другой вопрос и другой спор. Между Вами и Фагором. Во что он выльется, решать Вам. Фагор может вообще не захотеть его решать с Вами. Продаст Ваш долг коллекторам. И будете спорить с ними.

Все дуже не просто.

Шо ж там непростого? Не стоит только смешивать 2 разных спора. И нужно правильно видеть перспективу (дальнейшее развитие событий). Исходя их этого планировать (выбирать) свои действия.

Я бачу, що ви бздо колекторів..)) Я знаю одне, що будь яке посягання на моє житло, або здоров'я може мати погані наслідки для нападника, навіть летальний. А доводити щось цивілізовано мені, то головна біль не моя, а того, хто хоче щось довести. Така моя позиція! На тому і стоятимемо....))
Козак-характерник
2

Подякував: 2246 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Козак-характерник

Можливо підписати доповнення до вже існуючого договору, бо ситуація була форс-мажор. Тобто вирішити всі слизькі питання і узгодити подальшу співпрацю.

Прально, и сразу о дисконте договориться. Стоимость кредита ведь упала (мы же знаем, за какую цену он куплен)? Поэтому настоящие житильмены должны поделиться с Вами разницей. Убедить их в этом - Ваша задача (цель). Успехов Вам в этом :wink:
newbie

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 жов, 2016 17:12

Козак-характерник

Я бачу, що ви бздо колекторів..))

Никогда не имел с ними дела. Т.к. не брал кредитов. Мне мои нервы дороже.

З.Ы. Однако о дисконте попробовал бы договориться. Узнал бы за какую цену Фагор продает кредиты коллекторам и попробовал бы предложить ему чуть больше (но естесно меньше номинала). И все (без нервов и угроз). Деньги всегда побеждают :wink:
newbie

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 жов, 2016 17:17

Можливо підписати доповнення до вже існуючого договору, бо ситуація була форс-мажор. Тобто вирішити всі слизькі питання і узгодити подальшу співпрацю.

Прально, и сразу о дисконте договориться. Стоимость кредита ведь упала (мы же знаем, за какую цену он куплен)? Поэтому настоящие житильмены должны поделиться с Вами разницей. Убедить их в этом - Ваша задача (цель). Успехов Вам в этом :wink:

Жітільмєни почали нєжітільмєнську розмову...)) То торг тут недоречний. Повторю, що нехай голова болить в тих, хто хоче щось мені довести. Я готовий домовлятися по всім питанням, але цивілізовано. Якщо інша сторона переходить ватерлінію і виводить себе з цивілізованого діалогу, то про яку подальшу розмову може йти мова? Вірно?
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 жов, 2016 17:18

Vlad_Co

И аж самому смешно, какой бред написал!

Может так издевается. Есть люди, которым наступать другим на мозоль (или больное место) приятно.
newbie

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 жов, 2016 17:21

newbie написав:
З.Ы. Однако о дисконте попробовал бы договориться. Узнал бы за какую цену Фагор продает кредиты коллекторам и попробовал бы предложить ему чуть больше (но естесно меньше номинала). И все (без нервов и угроз). Деньги всегда побеждают :wink:

Я там вище написав, що Піфагор сам вивів себе за рамки цивілізованого діалогу. Та й доказів, що я йому щось винний не надав. Пізно смакувати боржомі. Тепер або суд, або чиясь голова в кустах.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 жов, 2016 17:22

Козак-характерник

Якщо інша сторона переходить ватерлінію і виводить себе з цивілізованого діалогу, то про яку подальшу розмову може йти мова? Вірно?

Вы думаете, что если бы не погашали кредит Михе, то банк вел бы себя по другому? Если не ошибаюсь, в Фагор (или Плеяду) перешли работники Михи (департамента риск-менеджмента этого банка). С чего бы им особо меняться?
newbie

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 04 жов, 2016 17:24

Якщо інша сторона переходить ватерлінію і виводить себе з цивілізованого діалогу, то про яку подальшу розмову може йти мова? Вірно?

Вы думаете, что если бы не погашали кредит Михе, то банк вел бы себя по другому? Если не ошибаюсь, в Фагор (или Плеяду) перешли работники Михи (департамента риск-менеджмента этого банка). С чего бы им особо меняться?

То вже лірика...)) Мені такі моменти не цікаві.
Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 47594760476147624763 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість