|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 04 жов, 2016 17:05
Козак-характерник По суті не вирішився. По перше можлива касація!
Вы этим аргументом кого надеетесь убедить? Суд или коллекторов? Для Вас судебный спор между ФГВ и Фагором завершен. По друге належне інформування. Звідки кредитчик може дізнатися, що був проданий саме його кредит? Кому проданий? Яка загальна сума боргу? Який щомісячний платіж? А може взагалі його кредит вже сто разів перепроданий і належить конторі "Рога і копита".
Это другой вопрос и другой спор. Между Вами и Фагором. Во что он выльется, решать Вам. Фагор может вообще не захотеть его решать с Вами. Продаст Ваш долг коллекторам. И будете спорить с ними. Все дуже не просто.
Шо ж там непростого? Не стоит только смешивать 2 разных спора. И нужно правильно видеть перспективу (дальнейшее развитие событий). Исходя их этого планировать (выбирать) свои действия.
-
newbie
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 641 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 жов, 2016 17:10
BBC написав: 0720 написав:но вступившее в силу решение подлежит обязательному исполнению, а за неисполнение законом предусмотрена ответственность
ФГВФЛ, как Вам хорошо известно, всегда соблюдает Закон 
И аж самому смешно, какой бред написал!
-
Vlad_Co
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
newbie написав:Козак-характерник По суті не вирішився. По перше можлива касація!
Вы этим аргументом кого надеетесь убедить? Суд или коллекторов? Для Вас судебный спор между ФГВ и Фагором завершен. По друге належне інформування. Звідки кредитчик може дізнатися, що був проданий саме його кредит? Кому проданий? Яка загальна сума боргу? Який щомісячний платіж? А може взагалі його кредит вже сто разів перепроданий і належить конторі "Рога і копита".
Это другой вопрос и другой спор. Между Вами и Фагором. Во что он выльется, решать Вам. Фагор может вообще не захотеть его решать с Вами. Продаст Ваш долг коллекторам. И будете спорить с ними. Все дуже не просто.
Шо ж там непростого? Не стоит только смешивать 2 разных спора. И нужно правильно видеть перспективу (дальнейшее развитие событий). Исходя их этого планировать (выбирать) свои действия.
Я бачу, що ви бздо колекторів..)) Я знаю одне, що будь яке посягання на моє житло, або здоров'я може мати погані наслідки для нападника, навіть летальний. А доводити щось цивілізовано мені, то головна біль не моя, а того, хто хоче щось довести. Така моя позиція! На тому і стоятимемо....))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Козак-характерник Можливо підписати доповнення до вже існуючого договору, бо ситуація була форс-мажор. Тобто вирішити всі слизькі питання і узгодити подальшу співпрацю.
Прально, и сразу о дисконте договориться. Стоимость кредита ведь упала (мы же знаем, за какую цену он куплен)? Поэтому настоящие житильмены должны поделиться с Вами разницей. Убедить их в этом - Ваша задача (цель). Успехов Вам в этом 
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 жов, 2016 17:12
Козак-характерник Я бачу, що ви бздо колекторів..))
Никогда не имел с ними дела. Т.к. не брал кредитов. Мне мои нервы дороже. З.Ы. Однако о дисконте попробовал бы договориться. Узнал бы за какую цену Фагор продает кредиты коллекторам и попробовал бы предложить ему чуть больше (но естесно меньше номинала). И все (без нервов и угроз). Деньги всегда побеждают 
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 жов, 2016 17:17
newbie написав:Козак-характерник Можливо підписати доповнення до вже існуючого договору, бо ситуація була форс-мажор. Тобто вирішити всі слизькі питання і узгодити подальшу співпрацю.
Прально, и сразу о дисконте договориться. Стоимость кредита ведь упала (мы же знаем, за какую цену он куплен)? Поэтому настоящие житильмены должны поделиться с Вами разницей. Убедить их в этом - Ваша задача (цель). Успехов Вам в этом 
Жітільмєни почали нєжітільмєнську розмову...)) То торг тут недоречний. Повторю, що нехай голова болить в тих, хто хоче щось мені довести. Я готовий домовлятися по всім питанням, але цивілізовано. Якщо інша сторона переходить ватерлінію і виводить себе з цивілізованого діалогу, то про яку подальшу розмову може йти мова? Вірно?
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 жов, 2016 17:18
Vlad_Co И аж самому смешно, какой бред написал!
Может так издевается. Есть люди, которым наступать другим на мозоль (или больное место) приятно.
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 жов, 2016 17:21
newbie написав:З.Ы. Однако о дисконте попробовал бы договориться. Узнал бы за какую цену Фагор продает кредиты коллекторам и попробовал бы предложить ему чуть больше (но естесно меньше номинала). И все (без нервов и угроз). Деньги всегда побеждают 
Я там вище написав, що Піфагор сам вивів себе за рамки цивілізованого діалогу. Та й доказів, що я йому щось винний не надав. Пізно смакувати боржомі. Тепер або суд, або чиясь голова в кустах.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 жов, 2016 17:22
Козак-характерник Якщо інша сторона переходить ватерлінію і виводить себе з цивілізованого діалогу, то про яку подальшу розмову може йти мова? Вірно?
Вы думаете, что если бы не погашали кредит Михе, то банк вел бы себя по другому? Если не ошибаюсь, в Фагор (или Плеяду) перешли работники Михи (департамента риск-менеджмента этого банка). С чего бы им особо меняться?
-
newbie
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 жов, 2016 17:24
newbie написав:Козак-характерник Якщо інша сторона переходить ватерлінію і виводить себе з цивілізованого діалогу, то про яку подальшу розмову може йти мова? Вірно?
Вы думаете, что если бы не погашали кредит Михе, то банк вел бы себя по другому? Если не ошибаюсь, в Фагор (или Плеяду) перешли работники Михи (департамента риск-менеджмента этого банка). С чего бы им особо меняться?
То вже лірика...)) Мені такі моменти не цікаві.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-