Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Для входа в Приват маркет, даже если позиционируешь себя как юр.лицо, выступая от имени компании, необходимо вводить свой логин и пароль входа в П24. Оно то, конечно, по-уму, чётко видеть кто именно физически нажимает буковки на клавиатуре, формируя предложение, но, для меня, как для физ.лица, теряется всякого рода интерес принимать участие на данной торговой площадке, с оглядкой на предоставление своих личных учётных данных от имени компании. Понятно, что войти от лица компании под учеткой предприятия не предоставляется возможным никому, кто к ней, к учётке, не имеет обычного доступа (первый руководитель, бухгалтер).
Мене немає на фейсбуці. Нічого не бачу. А хто там? На моніторинг лист відправляв, так там на номер першої заявки перенаправили...І знову чекати просять. Обіцяли, що сьогодні зі мною зв'яжуться. Ось чекаю...
Мене немає на фейсбуці. Нічого не бачу. А хто там? На моніторинг лист відправляв, так там на номер першої заявки перенаправили...І знову чекати просять. Обіцяли, що сьогодні зі мною зв'яжуться. Ось чекаю...
Всі прогресивні форумчани чекають. А якщо серйозно то швидше б вже Вам блок зняли. Кожен може опинитись на Вашому місці.
Всі прогресивні форумчани чекають. А якщо серйозно то швидше б вже Вам блок зняли. Кожен може опинитись на Вашому місці.
Це точно. Громада спостерігає над швидкістю вирішення проблеми...І приміряє ситуацію на себе....
Ferlakur написав:Дубилету-младшему надо челом бить... Но он на фейсбуке.
Прям Фейсбук став основним джерелом в нашій країні. Політики фейсбучать, топи вуйка там теж.... А козак там не зареєстрований...Спонукають приєднатися до прогресивної частини людства... А взагалі я так зрозумів, що дьоргатися і намагатися прискорити процес - гибла справа. Є заявка в обробці, то сиди і не дьоргайся!
От тепер головне вирахувати, скільки така заявка на практиці розглядається...
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 11 жов, 2016 13:14, всього редагувалось 1 раз.