Так это я знаю. Мне интересно, есть ли информация об уже проведенной докапитализации.
Пока на сайте нацкомиссии по ценным бумагам нет. Вы это легко можете узнать, проверив на сайтах БМ и НЦБ. Между решением и фактическим выкупом проходит время, естественно.
БМ БАНК БМ скажи будь ласка... Якщо я відкрию накопичувальні карти в ойро і баксюках і занесу на них монетки, то ви мені поміняєте з тих рахунків по крос-курсу в разі потреби? Відсутність готівки не завадить провести "безготівковий" по суті, але готівковий по формі обмін? Гроші звісно не виноситиму...Дякую!
Козак-характерник написав:БМ БАНК БМ скажи будь ласка... Якщо я відкрию накопичувальні карти в ойро і баксюках і занесу на них монетки, то ви мені поміняєте з тих рахунків по крос-курсу в разі потреби? Відсутність готівки не завадить провести "безготівковий" по суті, але готівковий по формі обмін? Гроші звісно не виноситиму...Дякую!
готівка в касі скоріше всього повинна бути присутня, вони зроблять одну цидулу на видачу, а іншу на обмін
Не очень понятно, о какой именно операции идет речь. В Банке есть услуга конвертации валюты в кассе («Конверсійні операції з готівковою валютою I групи Класифікатора НБУ (операції пов’язані з EUR, USD)), которая осуществляется без комиссиии и эта операция не связана с использованием карт. Просьба уточнить свой вопрос.
«Возможно, мы выйдем из юридической формы банковского присутствия на Украине», - глава совета директоров «ВТБ Капитала» Юрий Соловьев о перспективах развития группы ВТБ
Не очень понятно, о какой именно операции идет речь. В Банке есть услуга конвертации валюты в кассе («Конверсійні операції з готівковою валютою I групи Класифікатора НБУ (операції пов’язані з EUR, USD)), которая осуществляется без комиссиии и эта операция не связана с использованием карт. Просьба уточнить свой вопрос.
В мене на карті БМ умовна 1000 баксів. Я приходжу у відділення і хочу поміняти 1000 баксів на ойро по крос-курсу, але не забиратиму ті ойро готівкою, а залишу на карті БМ. В касі відповідної суми готівкою немає. Мені проведуть обмін без наявності готівки в касі, начебто спочатку видали 1000 баків готівкою, потім поміняли на ойро по кросу і поклали тут же на відповідну карту в ойро?