Унуноктий написав:бомбер подкрутили на 3 доллара вверх.... я перестал ему верить.... явно ручное вмешательство
вселенский заговор раскрыт как думаете - кто заплатил ?
ВСЕ индексы отсекают 5% самых дорогих квартир и 5% самых дешёвых, это позволяет избежать учёта в индексе квартиры на позняках за 6 000 000 долларов поблизости от метро Вам уже и Первый говорил, удалите УКО, ведь так просто поставить фильтр на нереально дешёвые заманухи и какие то бредовые объекты по завышенной в разы цене
Унуноктий написав:бомбер подкрутили на 3 доллара вверх.... я перестал ему верить.... явно ручное вмешательство
ВСЕ индексы отсекают 5% самых дорогих квартир и 5% самых дешёвых, это позволяет избежать учёта в индексе квартиры на позняках за 6 000 000 долларов поблизости от метро Вам уже и Первый говорил, удалите УКО, ведь так просто поставить фильтр на нереально дешёвые заманухи и какие то бредовые объекты по завышенной в разы цене
отсекаю, отсекаю, спокойно (см. предыдущий мой пост) а даже если бы и не отсекал - ничего бы не изменилось.
xio13 написав:Флаймен, а хто цільова аудиторія Вашого цоколя, який ви оцінюєте вже по 14.5к$??? )) Як думаете якщо швидко захочете продати, цей неліквід хоча б за 5000$ куплять?
ЦА є Я, і для чого я захочу його швидко продати? от снова через работа.уа манят в Кийов рабить шото, і вдрух саблазнят, а тут бац - єсть гатовий плацдарм. нада мисліть акі Банапарт...
Вам уже и Первый говорил, удалите УКО, ведь так просто поставить фильтр на нереально дешёвые заманухи и какие то бредовые объекты по завышенной в разы цене
в процессе. но удалять не буду, просто застройщиков замаплю и посчитаю руцями без УКО
пан будівельник аткравєннічає по поваду ріста мімалної з.п. http://forum.finance.ua/topic3606.html?start=49960 Без претензій на істину в останній інстанції 1 Я підприємець , а тому вже прорахував варіанти скільки і де я програю/виграю. 2 Так як я вважаю себе людиною яка переживає за державу , то рівень податкових платежів від себе я втримаю на попередньому рівні ( хоча і поміняються суми по різним статтям , але загальна залишиться) 3 Звичайно певна оптимізація зарплат була і в мене , тому офіційне підняття мінімалки зменшить доходи моїх працівників на розмір прибуткового ( тобто , на папері вони отримають вищу зарплату , а в реалі на 300 грн меншу- за ту саму роботу). Тобто якщо не буде якихось податкових компенсаторів зі сторони держави , то якраз ті хто реально сьогодні отримують 3000-4000 грн - стануть отримувати 2700-3700 за роботу + швидше за все втратять ще з 300 грн субсидій.
xio13 написав:Флаймен, а хто цільова аудиторія Вашого цоколя, який ви оцінюєте вже по 14.5к$??? )) Як думаете якщо швидко захочете продати, цей неліквід хоча б за 5000$ куплять?
ЦА є Я, і для чого я захочу його швидко продати? от снова через работа.уа манят в Кийов рабить шото, і вдрух саблазнят, а тут бац - єсть гатовий плацдарм. нада мисліть акі Банапарт...
Насколько я помню, вы купили цоколь в конце августа 2015года, правильно? А если бы Вы отнесли тот мешок денег, ну, скажем, в Альфу на годовое депо, то сколько бы Вы имели денег на настоящий момент? Хватило бы на 1комнатную нормальную В Ирпене? Да, и еще нужно вычесть коммунальные за цоколь, которые Вы уже платите с какой даты?
Насколько я помню, вы купили цоколь в конце августа 2015года, правильно? А если бы Вы отнесли тот мешок денег, ну, скажем, в Альфу на годовое депо, то сколько бы Вы имели денег на настоящий момент? Хватило бы на 1комнатную нормальную В Ирпене? Да, и еще нужно вычесть коммунальные за цоколь, которые Вы уже платите с какой даты?
1. +4% в реальних дєньогах, для депо в грішє. то єсть 1Фонд*1.19 = 240Кгріші, і чо? Цокаль взят па бальшой скідкє, то єсть нє за ПА9000 как воздух катлавана, а за ПА6000 как пачті гатове. 2. дєньгі билі єсть на 1к, я в 2013 іскав за 25куе 1к в Ірпені, а щас такі цєни в Києві, і шо, "надабрать"? 3. не знаю, від коли іде комуналка і чи йде, там порядка 2,5+грн м2 квартплата, хай 70 грн./міс., і то цоколь - не квартира, чи передбачена комуналкав від цоколя х.з. 4. В чом суть вапроса? К чіму пан клоніт? Чі прадам срачно за 5куе ібо 70грн (трі бакса) за мєсац камунаналка?