Днiстер Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 678910 ... 37>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Днiстер Банк - БАНКРОТ 2 5 26
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
65%
17
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
0
0
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
4
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
4%
1
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
4
Всього голосів : 26
Повідомлення Додано: П'ят 31 лип, 2009 11:17

ostrig
Процес пішов. Причорноморя, ще купу дрібних банків будуть топити, нікому вони не потрібні. А я, завдяки таким кризам, хоч фінансово грамотнішим стану. І краще в банк Ахмєтова гроші понесу, ніж до львівсько-галицьких жлобів
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 31 лип, 2009 22:40

Більше гроші в банк я не понесу, хай їх краще миші зїдять, менше піде нервів, чим з тими козлами!!! Недавно в мене закінчився вклад в Приват банку, я ще такого не бачив, щоб мене цілим відділенням, разом з керуючим просили продовжити, клоуни...
dnister

Повідомлення Додано: Суб 01 сер, 2009 13:54

dnister написав:Більше гроші в банк я не понесу, хай їх краще миші зїдять, менше піде нервів, чим з тими козлами!!! Недавно в мене закінчився вклад в Приват банку, я ще такого не бачив, щоб мене цілим відділенням, разом з керуючим просили продовжити, клоуни...

У них такая работа. Совсем не шугер. Делайте проще, т.е. часть попросите отдать, остальное переложите на несколько недель. И помните самое Главное : Вы вкладчик. Ну пришли. Ну попросили переложить. Ну и что. А Вы попросите их все вместе отдолжить по расписке лимон баксов на сто лет без залога. Увидите сколько человек в комнате останется.
cardoso

Подякував: 216 раз.
Подякували: 69 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 сер, 2009 10:47

dnister написав:Більше гроші в банк я не понесу, хай їх краще миші зїдять, менше піде нервів, чим з тими козлами!!! Недавно в мене закінчився вклад в Приват банку, я ще такого не бачив, щоб мене цілим відділенням, разом з керуючим просили продовжити, клоуни...

Приват, як рухне, то тоді проблеми Надр і Укрпрому будуть здаватися дитячими казочками . Тому Коломойський і старається і Юлі , і Януковичу догодити. А в приваті - дійсно хами сидять.
Я хотів на мобільний через касу поповнити, так мені пробували втулити їхню кредитну карточку, яка мені сто років не потрібна. Забирайте гроші, поки не пізно.
Як варіант - я на рік взяв скриньку в Фольксбанку, на Цитаделі. 704 грн на рік, хай краще гроші там полежать, ніж навіть в самих надійних банках.
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 сер, 2009 13:37

А с ячейками бывают фокуси покруче Надры.
cardoso

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 02 сер, 2009 14:54

cardoso написав:А с ячейками бывают фокуси покруче Надры.
А що з ячейками? Якщо не в них, то де, на городі закопувати?
Ви маєте якісь факти, чи це напівтаємні історії, що гроші з скриньок пропадають?
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 сер, 2009 09:36

Это довольно известная история февраля-марта сего года, когда в одном киевском банчике выпотрошили эти самые ячейки.
И в порядке наводки подумайте над тем, что будет, если Вы потереяте свой ключ? Неужели ячейка никогда не откроется? Правильно откроетя запасным ключом. Самый простой вариант. есть и другие, но посложнее. А теперь представьте себе ситуацию, когда в банках идут приличные сокращения и зарплаты и персонала, и "благодарный" работник решил взять свое сам. Да, это одиночные случаи. Но, что у Вас остается? Ничего. Помните недавную историю по Ровно, где работник банка смылся с несколько лимонами гривны?
Пока ничего лутше текущего счета в нескольких относительно надежных банков не вижу. Есть договор, приходной ордер, все суммы.
cardoso

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 сер, 2009 11:43

cardoso
Я знаю, що в банках є запасні ключі. Але не думаю, що до них такий простий доступ. Ключ видається по певній процедурі, на підставі заяви, через службу безпеки. Не думаю, що при такій кількості людей хтось захоче зловживати. Хоча, з другої сторони, опису вкладеного ніхто не робить, потім не доведеш, що в тебе щось там лежить.
А те , що довіряти на 100% навіть собі не можна, я знаю...
ostrig

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 сер, 2009 09:48

Да именно в таком плане. Понятно, что массы случаев не было. Но, вряд ли Вы хотите, чтобы сохраность Ваших ценностей зависила от моральности работников банка или процедуры.
cardoso

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 сер, 2009 15:53

Не знаю чи правда але чула, що дністер тішить бабушек 100грн в тиждень по 200забагато.
dnister

#<1 ... 678910 ... 37>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє