|
Україні пригрозили швидким дефолтом, - експерти |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: П'ят 18 лис, 2016 14:13
andrijk777 написав:otg Ну прям... Якби не ви то сонце б не світило і трава б не росла... Все що ви там робите, ви робите виключно для себе. Не треба з себе Робін Гуда строїти.
А повинні робити для вас?  Нікто з себе нічого не строіть. Я роблю то що мені вигідно і так всі, в т.ч. і твій любий Андрій. Це ви ні з того ні з сього вирішили що ми вам щось заборгували.  Ну тут є одне но. Коли ми щось робим, ми створюємо додатковий прибуток, а це значить збільшуємо ВВП. Цього не роблять не бюджеетники, не пенсіонери не пр.
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2016 14:24
otg написав:Ах да еще обмеження хотите, контролеров кучу, высоких ЗП. Да еще и неучи и дилетанты, потому как рассказываете что точно так же в нормальных странах. Хотя там никогда не были и о них ничего не знаете.
otg написав:А повинні робити для вас?  Нікто з себе нічого не строіть. Я роблю то що мені вигідно і так всі, в т.ч. і твій любий Андрій. Це ви ні з того ні з сього вирішили що ми вам щось заборгували. 
Ні, ви якраз з себе строїте крутого бізнесмена без якого трава не росте. Не треба мені вказувати що мені хотіти, і що я вмію і можу. Можливо я зробив для держави більше ніж ви. Ще раз вам повторюю, не можете вести бізнес, щось не подобається - вільні. Прийдуть інші, не переживайте.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2016 14:40
Никто цены не снижал,
Китайцы не дураки - по сравнению с 14-ом цены в долларах они снизили на четверть.
-
Волгарь
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 771 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2016 14:41
andrijk777 написав:Ні, ви якраз з себе строїте крутого бізнесмена без якого трава не росте.
Ну от куда Вы придумываете этот бред. Где ты увидел что б я с себя что то строил? Я говорю про бизнес в общем. Не треба мені вказувати що мені хотіти, і що я вмію і можу. Можливо я зробив для держави більше ніж ви.
Да ти зроби для своєї сімьї, це для держави буде в рази корисніше. Ще раз вам повторюю, не можете вести бізнес, щось не подобається - вільні. Прийдуть інші, не переживайте.
Так еще раз повторяю, хочешь на мое место? Вперед и с песнями. Только за 25 лет чего то ни один из вас не создал ни одного предприятия ни одного производство. Не, требовать конечно от других вы мастаки, а вот сам то пшик 
Востаннє редагувалось otg в П'ят 18 лис, 2016 14:44, всього редагувалось 1 раз.
-
otg
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2016 14:43
Волгарь написав:Никто цены не снижал,
Китайцы не дураки - по сравнению с 14-ом цены в долларах они снизили на четверть.
Да бросьте, смотрю многие позиции ну макс 10%. Вы только посмотрите по одежде. Сырье просело более чем в 2 раза, а шмотки как стоили в долл. так и стоят.
-
otg
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2016 14:44
Так еще раз повторяю, хочешь на мое место?
Пан-оппонент просто элементарно путает понятия ВОР и БИЗНЕСМЕН.
-
Волгарь
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 771 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2016 14:45
Волгарь написав:Так еще раз повторяю, хочешь на мое место?
Пан-оппонент просто элементарно путает понятия ВОР и БИЗНЕСМЕН.
Не понял????
-
otg
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2016 14:54
Волгарь написав:1. Торговля - .... персонал не мобилен, его сокращения слишком дороги (предупредить за 2 месяца и платить з/п еще 3, если сотрудник не устроится)
Хіба не можна оформляти як приватних підприємців?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 18 лис, 2016 14:56
Banderlog написав: Волгарь написав:1. Торговля - .... персонал не мобилен, его сокращения слишком дороги (предупредить за 2 месяца и платить з/п еще 3, если сотрудник не устроится)
Хіба не можна оформляти як приватних підприємців?
У них немного не такая спрощенная система как у нас. Поэтому и предпринимателям там надо платить налоги. Ухыляются конечно  Хотя с мобильностью да это выход.
-
otg
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2016 15:02
otg написав:Так еще раз повторяю, хочешь на мое место? Вперед и с песнями. Только за 25 лет чего то ни один из вас не создал ни одного предприятия ни одного производство. Не, требовать конечно от других вы мастаки, а вот сам то пшик 
Де я хоч раз щось "требовал"????? хочешь на мое место? - та немає проблем. Якщо твоє місце буде вільне, я його займу. Ну буду мати менший прибуток. Не переживай, якщо конкуренції не буде, я справлюсь. а може давай ти на моє місце? - справишся? думаю ні.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
|