|
|
![]() Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТПоліщук прийшов вішати лапшу на велике інтерв'ю до Кисельова на Невс Ван.
![]() Поліщук в Кісельова на нюсван.
Брехав як сивий мерін. Продажний канальчик моє запитання не прийняв...проігшорив. ![]() В Кисельова заказуха. В чому брехня Поліщука? 1. Прикинувся шлангом відносно ІРЦ і КІЦ. Нічого не знає. 2. Чому ТА ввели в Михалич? КАже що щось Кауфман і Рожкова не домовились. 3. Гнав останніми словами на Платину. 4. Писулі про наміри продати Екосіпан та писулю про наміри продати Михалича якійсь кіпрській офшорці видавав як те що Михалича продав. 5. Розколовся в тому що його дії є за підтримки вуйця Бєні. Так що картина зрозуміла. Хто в темі зразу видно що Поліщук брехун. Як на мене....потрібно притягувати до відповідальності як власника Михалича.
![]()
Ну а хтось сумнівався, і думав що Поліщука святий? Я гутарив з самого початку, що це прохідєй як і Дорошенко, Рожкова та Кауфман ![]() ![]() Служба безопасности Украины с 8 утра 25 ноября заблокировала вход в башню "А" киевского бизнес-центра "Гулливер", из-за чего его обитатели не могут попасть в свои офисы.
Неофициально же сообщается, что СБУ проводит следственные действия по делу Виктора Полищука — о банкротстве банка "Михайловский". Востаннє редагувалось l66 в П'ят 25 лис, 2016 11:09, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Вроде весь : Довыступался белый и пушистый козлик. ![]()
раньше часто встречалось: во время проведения следственных действий были выявлены признаки совершения еще 39 преступлений в экономической сфере ![]() ![]() l66
Телефон ищут. По которому он с Рожковой разговаривал. А на людей, заблокированных в офисе, начхать. Шоу становится все интересней.
|
|