380677663904 написав:newbie та нет.они сами копируют,оригинал возвращают,как раз не в этом тема.Проблема в том что со всех договоров бабки давно возвращены на текущие счета а начинают вдруг делить на типа 3х сторонний это классный а 2х сторонний плохой будто его не в одном и том же банке оформляли
Хватит врать, никто не вернул их. Было искажение в АБС бухгалтерскими проводками. Верховный совет решил вам выплатить за счет юриков и 200+.
4umak написав:Колеги, підкажіть чи є якась інформація про виплати коштів вкладникам, які не мали справ з фін.компаніями? А то за останнім реєстром частину отримав, а більша так і залишається заблокованою.
ваші кошти спиз$див Фонд Грабування, іх "перевіряють" 6 місяців а потім будуть "перевіряти" ще 6 місяців
а потім їх закінчать "перевіряти" і спиз$дять вже остаточно
просто треба трохи зачекати, не хвилюйтесь
Да ну... З хворої голови таке нести... ФГВФО діє відповідно до ЗАКОНУ.
4umak написав:Колеги, підкажіть чи є якась інформація про виплати коштів вкладникам, які не мали справ з фін.компаніями? А то за останнім реєстром частину отримав, а більша так і залишається заблокованою.
Нажаль до завершення перевірки це неможливо. А наразі всі обмежені ресурси фонду йдуть на виплату незастрахованих вкладів згідно чинного закону
380677663904 написав:newbie та нет.они сами копируют,оригинал возвращают,как раз не в этом тема.Проблема в том что со всех договоров бабки давно возвращены на текущие счета а начинают вдруг делить на типа 3х сторонний это классный а 2х сторонний плохой будто его не в одном и том же банке оформляли
Хватит врать, никто не вернул их. Было искажение в АБС бухгалтерскими проводками. Верховный совет решил вам выплатить за счет юриков и 200+.
верховный совет это хто?
деньги зачислены на счета вкладчиков, этого не отрицают даже "уважаемые"
искажения в АБС были внесены позже, по инициативе самих же "уважаемых" и по их вказивкам
доказательств противоположного предоставлено не было
поэтому у вас есть только один вариант надлежащего поведения, а именно -- завалить хлебало, а желательно ещё и извиниться перед форумчанами за всю маячню, которую вы тут несете
не уверен, что вы последуете моему совету, но всё-таки рассчитываю на остатки вашей совести
BBC Я не буду сперечатись з приводу дотримання вимог Закону Фондом (як вже багато форумчан довели, і я з ними на 100% згодний, що перевірка після оголошення про початок процедури ліквідації є незаконною), але чому виплата розбивається на частини? Причому я розумію, якщо б були виплачені %, а тіло окремо. Так ні, сума взагалі не сходиться з моїми підрахунками. Раніше, коли попадав під Фонд, всю гарантовану суму виплачували за раз.
С 21 ноября + через 20 рабочих дней (с тех пор, как закон №5390 вступил в силу, а вступил он в силу 19 ноября).
Позже этого срока наверное ещё что-то объявят..
la9 написав:А нужно на этом этапе предоставлять банковские реквизиты счета, куда будут выплачивать (естественно, если удовлетворят)))) или будет выплата через банки-агенты?
Речь идёт о гарантированной сумме 200 тысяч, выплачивать будут через банки-агенты.
4umak написав:BBC Я не буду сперечатись з приводу дотримання вимог Закону Фондом (як вже багато форумчан довели, і я з ними на 100% згодний, що перевірка після оголошення про початок процедури ліквідації є незаконною), але чому виплата розбивається на частини? Причому я розумію, якщо б були виплачені %, а тіло окремо. Так ні, сума взагалі не сходиться з моїми підрахунками. Раніше, коли попадав під Фонд, всю гарантовану суму виплачували за раз.
Это и есть теперешний "дух фонда". Можно только гадать, что им там пришло в голову..
rufius когда я писал заяву фондовцы дают телефон по которому с 1 декабря звонить и узнавать есть ли в реестре.Так что время на подачу заявления дается немного