Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
mephala написав:ну от и ответ почему подняли проценты. у населения все равно дешевле чем за бугром.
Просто в других банках в 1,5 раза меньше. А так да, у населения дешевле... Выходит, решили деньгами населения погасить внешние займы?
Чи в населення дешевше спірне питання. Для залучення на депо потрібно і відділення утримувати і персонал, що думаю значно дорожче як 0.25 % річних від суми чи навіть 0,05 % у порівнянні з пролонгованим. Проте Приват вирулив і з 16 % півроку назад.
mephala написав:ну от и ответ почему подняли проценты. у населения все равно дешевле чем за бугром.
Просто в других банках в 1,5 раза меньше. А так да, у населения дешевле... Выходит, решили деньгами населения погасить внешние займы?
Чи в населення дешевше спірне питання. Для залучення на депо потрібно і відділення утримувати і персонал, що думаю значно дорожче як 0.25 % річних від суми чи навіть 0,05 % у порівнянні з пролонгованим. Проте Приват вирулив і з 16 % півроку назад.
Так, а ще пару мiсяцiв тому ВТБ, БМ, та деяки давали ще бiльше i нiхто брешешь не казав, а зараз залюбки поповнюють тi стовбчики. +1% це передноворiчне.
Перестаньте Речь идет об открытии новых договоров взамен старых окончившихся. О пролонгации. О заносе "новых" сумм. Имея терминалы, принимающие валюту, и интернет-банк "Приват24", никакой персонал отделения не нужен. Он будет задействован только при выдаче валюты через кассу. А когда Приватбанк сделает валютные банкоматы - то и это отпадет.