Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
clientage написав:Вот если бы Убер таки выставлял счет в евро, то с кредиток Альфы, например, вааще не было бы комисс за конвертацию, а Тасечка б брала ток 1%
Таким не користувався. Але як на мене тут найдешевше і якісно. Одразу формуєш маршрут і показує ціну. Платиш банківською карткою. Кучер на трійці скаче до вас і через 5 хвилин з красунею на трійці, лихо скачете по міським вулицям з піснею удалою!
Козак-характерник написав:Одразу формуєш маршрут і показує ціну. Платиш банківською карткою.
Вообщем для меня шо Уклон, шо оТакси, шо Убер лупят одинаковую цену = 96..100грн, т.е. все те же 4.5грн/км +подача 25грн. Хотя на частнике мона долететь и за 50..60грн (15км). Убер ещё и с ДЦЦ балуется, а Таська этим пользуется. Нал -- рулит. Вот и весь сказ
Козак-характерник написав:Одразу формуєш маршрут і показує ціну. Платиш банківською карткою.
Вообщем для меня шо Уклон, шо оТакси, шо Убер лупят одинаковую цену = 96..100грн, т.е. все те же 4.5грн/км +подача 25грн. Хотя на частнике мона долететь и за 50..60грн (15км). Убер ещё и с ДЦЦ балуется, а Таська этим пользуется. Нал -- рулит. Вот и весь сказ
А ви зробіть скрін і покажіть вашу ціну. Я зазвичай ізджу до залізничного вокзалу. Дешевше виходить ніж у бомбіли. Ну і по тіліпону дорожче замовляти. А тут скидка в застосунку 5%.
А ви зробіть скрін і покажіть вашу ціну. Я зазвичай ізджу до залізничного вокзалу. Дешевше виходить ніж у бомбіли. Ну і по тіліпону дорожче замовляти. А тут скидка в застосунку 5%.
Ну так вокзалы/аэропорты/автостанции эт особые места, там и цены особые Мы больше по городу катаемся. Я свой тестовый маршрут пробил по всем трём извозчикам, везде одинаковую цену лепят. ЖПС рулит, сговор ёпт. Разве шо мона уповать на всякие плюшки/бонусы-лояльности