ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 562563564565566 ... 1738>
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2017 14:03

ребе Нок написав:
  Snoopik написав:Просто понравился последний абзац, http://antikor.com.ua/articles/151405-hto_mohe_buti_zamistj_gontarjevoji._kandidaturi

Звісно, нові прізвища теж виникатимуть. Можливо, ще більш неочікувані. Головне - аби потім, за звичною українською традицією, не сумувати за «світлими часами Гонтарєвої», адже, як показує досвід, в Україні ніколи не буває так погано, аби потім не стало ще гірше. :twisted: :(

Вы думаете у нее есть способности самой придумывать действия которые делает НБУ? Скорее говорящая голова и петин человек для подписей, а всем занимается штат работников.

Не совсем так.Она специалист в своей сфере.Ей ставят ОБЩУЮ задачу, а она предлагает способы решения, их утверждают.Вот и получается общими усилиями.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2017 14:53

Валют. долги трех госбанков превысили их активы (валют. дыра) на $5 млрд..
Эту сумму можно смело добавить к общему гос долгу.
Зі статистики НБУ випливає, що на 01 січня 2017 року обсяг валютних зобов’язань Приватбанку перевищував його валютні активи на 76,6 млрд грн (2,74 млрд дол), Ощадбанку – на 31,8 млрд грн (1,17 млрд дол), Укрексімбанку – 30,7 млрд грн (1,13 млрд дол).

Остальные банки безнадежно отстали:4место у ВТБ (минус 47 млн), с 5-го и далее разрыв вал. позы от 25 млн и ниже.

Зображення

П.С. а в автобусе продолжают резвиться. :o
Тихон

Подякував: 131 раз.
Подякували: 898 раз.

Профіль

3
3
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2017 17:24

у квестора была традиция делиться хор.фильмами - надеюсь этот Прибытие / Arrival посмотрели...
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2017 17:49

Виктор Небоженко: Мне жалко Гройсмана — он не знает, что работает в умершем советском Кабмине
Спионерил в контексте - http://hvylya.net/interview/politics2/v ... bmine.html
Довольно интересно. Сорри что немного оффтоп, но там про тезис "власть все контролирует", на котором сейчас и держится курс.
Snoopik

Подякував: 490 раз.
Подякували: 436 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2017 19:05

Snoopik написав:"власть все контролирует"

на этом тезисе в 2013 потерял 20штук, которые отбил за пару лет качелей. нехай неученые попробуют повторить - буду только рад за них...
чик

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2017 20:07

Snoopik написав:Виктор Небоженко: Мне жалко Гройсмана — он не знает, что работает в умершем советском Кабмине
Довольно интересно. Сорри что немного оффтоп, но там про тезис "власть все контролирует", на котором сейчас и держится курс.

дякую (хоча й зпіонерив ) хотілось би прочитати коменти
до цієї статті шановних гуру цієї гілки .
alem_rada

Подякував: 483 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2017 20:26

чик написав:
  Snoopik написав:"власть все контролирует"

на этом тезисе в 2013 потерял 20штук, которые отбил за пару лет качелей. нехай неученые попробуют повторить - буду только рад за них...

Есть такое... сам немного в зелени полинял, спасло только то, что почти все депо были в зоне досягаемости, теория столбовых дворян помогла там где не ждал... помню единственный тогда серьйозный убыток получил в ВАБе, последний депо заканчивался за неделю до ВА :D

Я вот задумываюсь, а не напоминаем ли мы (я уж точно :) ) сейчас, тех людей, которые начиная с 2010, 2011 годов резонно указывали на катастрофический торговый баланс (я даже не помню те страшные цифры, на кажется они были двузначные в ярдах баксов), и курс "па 8", и проедание ЗВР ударными темпами. Они тогда кричали о приближающейся и неизбежной финансовой катастрофой в связи с этим, однако их мало кто слышал и пипл косил %, держал деньги в грише. И так на них смотрели как на дурачков 2-3 года... вот думаю, сколько на меня будут так смотреть :oops: :mrgreen: может таки расслабится :lol: ?!
П.С. не, надо гнать эти дурные мысли, ну хотя бы до курса 29-30!
Snoopik

Подякував: 490 раз.
Подякували: 436 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2017 20:45

Snoopik написав:Виктор Небоженко: Мне жалко Гройсмана — он не знает, что работает в умершем советском Кабмине

Та не зовсім офтоп. Там досить не погано про тіньову економіку, а найголовніше про її виникнення, пріоритети, а отже, і про майбутнє. Про виникнення теперішньої "влади" в країні, а отже і про перспективи дієвих реформ. А ще там дуже не зле про конфлікт "середнього класу" (бізнесу і держфункціонерів, тих хто став таким через власний бізнес-працю і тих, хто "нарегулював, наконтролював") ну і перспективи суспільства, виходячи з цього. Як результат, одні почувають себе спокійно поки інші зайняті війною, як би зле це не звучало. А коли війна закінчиться...
А поки маємо лякалки про енергокризу і воєнний стан. До речі, сміття у Львові почали прибирати на відмінно і розпочалося це десь разом з блокадою ордло. Хоч кучері ексгубернатора проглядаються....
П.С. Шановні колеги, якщо не хочете ближче познайомитися з нашими правоохоронними, контролюючими, перевіряючими і тд органами, критично перегляньте і проревізуйте свої гривнемандрівні операції через ресурси привітбанку. Я не раз наголошував, що колись це була кровоносна система дрібного та середнього тіньового (не плутати з злочинним, просто в наших умовах тільки такий приносить якусь вигоду) бізнесу. І це одна з головних причин націоналізації. Для здоровя корисніше зараз знайти інші шляхи. Говрю не просто так, на цей раз, уже з досвіду знайомих. Здається, Очкарик також про це попереджав.
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7414 раз.
Подякували: 6799 раз.

Профіль

8
19
1
22
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2017 22:37

Snoopik написав:Я вот задумываюсь, а не напоминаем ли мы (я уж точно :) ) сейчас, тех людей, которые начиная с 2010, 2011 годов резонно указывали на катастрофический торговый баланс (я даже не помню те страшные цифры, на кажется они были двузначные в ярдах баксов), и курс "па 8", и проедание ЗВР ударными темпами. Они тогда кричали о приближающейся и неизбежной финансовой катастрофой в связи с этим, однако их мало кто слышал и пипл косил %, держал деньги в грише.

квестор постоянно об этом говорил и каждый раз извинялся, шо ошибся, его упрекали и я в том числе - от и получил, но без майдана усё было бы путём - нынешние гривнедошки также мыслят...
чик

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 13 лют, 2017 22:38

Тихон написав:Валют. долги трех госбанков превысили их активы (валют. дыра) на $5 млрд..
Эту сумму можно смело добавить к общему гос долгу.
Зі статистики НБУ випливає, що на 01 січня 2017 року обсяг валютних зобов’язань Приватбанку перевищував його валютні активи на 76,6 млрд грн (2,74 млрд дол), Ощадбанку – на 31,8 млрд грн (1,17 млрд дол), Укрексімбанку – 30,7 млрд грн (1,13 млрд дол).

Остальные банки безнадежно отстали:4место у ВТБ (минус 47 млн), с 5-го и далее разрыв вал. позы от 25 млн и ниже.

Зображення

П.С. а в автобусе продолжают резвиться. :o

Там не все так просто. К валютным активам не относятся, например, индексированные ОВГЗ + накопленная по ним курсовая разница. У госов это огромная сумма, сопоставимая с размером "дыры". По Привату, правда, ситуацию не знаю. Конечно, это не сулит ничего хорошего курсу, потому что по индексным ОВГЗ вернут гришу, а вкладчикам и кредиторам надо возвращать валюту, но тем не менее, несколько снижает градус драматизма с ситуацией с самими банками.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 562563564565566 ... 1738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей