ТИХИЙ написав:Платинум-погорільці афіновані баблєрою через «КРЕДОБАНК»: Черкаської, Чернігівської, Чернівецької, Тернопільської, Миколаївської та Кіровоградської областей "дуже вдячні за турботу" купують квитки до облцентрів "Для людей я готова на все" (баблєра)
Ну так-с уже давно підмічено, що замість того щоб бакнками-агентами робити тих у кого є мережа відділень (Ощад, Приват, Аваль), роблять якийсь дріб"язок з одним відділеням на область ... гусарити банальнос стає невигідно
chipmunk написав:укргаз... кажуть не з кращих фондоплатників, чи ні?
З гірших.
Родственники получали по Трасту суммы под фонд - идеально и крупными купюрами. Получили 6 января и на Рождество деньги уже работали в других банках. Не впаривали ничего
chipmunk написав:укргаз... кажуть не з кращих фондоплатників, чи ні?
З гірших.
Родственники получали по Трасту суммы под фонд - идеально и крупными купюрами. Получили 6 января и на Рождество деньги уже работали в других банках. Не впаривали ничего
Получали в Укргазе по предварительной записи, выдавали всё, а без записи только половину, а половину на депо на месяц.
ТИХИЙ написав:Платинум-погорільці афіновані баблєрою через «КРЕДОБАНК»: Черкаської, Чернігівської, Чернівецької, Тернопільської, Миколаївської та Кіровоградської областей "дуже вдячні за турботу" купують квитки до облцентрів "Для людей я готова на все" (баблєра)
А при чем тут бабалера? За такое паскудство ворушилина надо благодарить.
А при чем тут бабалера? За такое паскудство ворушилина надо благодарить.
Якщо притримуватись "букви закону", то так. Але вони хоч і "воюють" (іноді) на людях - є складовими одного кубла Поки виходить, що перші виплати примусово і без альтернативи, через Правекс, Укргаз, ПУМБ і Кредо (кому як повезло). Мене цікавить інше, чи запрацює для наступної хвилі виплат нова Автоматизована система виплат Фонду бо це ще + Альфа, ТАС, Півень, а головне - обіцяне право клієнту самому обирати банк http://www.fg.gov.ua/news/9466-fond-har ... nu-systemu http://www.fg.gov.ua/images/docs/inform ... 7__403.pdf