Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Хм, спитали чи був клієнтом Трасту і хочуть копію договору про ізітрастову кредитку. Треба було не мовчати. Або піду в інше відділення, я трастопапери вже ліквідував
chipmunk написав:Хм, спитали чи був клієнтом Трасту і хочуть копію договору про ізітрастову кредитку. Треба було не мовчати. Або піду в інше відділення, я трастопапери вже ліквідував
Ізя вибрав Фарсік - але чомусь думаю, карта буде не настільки смачна, як Жувендовські Ізі, все-таки там був один власник, а тута різні і кожен хоче свій шмат пирога
Bosstone, по витоку інфо виглядає що карту з Ізею планували набагато раніше. Якщо буде в березні то там 20% на свої вже не буде....напевне. Ставки Фарсік трішки підняв? Чи так і було? http://www.forward-bank.com/deposits/on ... _standart/
Квесторе_поверніться написав:Bosstone, по витоку інфо виглядає що карту з Ізею планували набагато раніше. Якщо буде в березні то там 20% на свої вже не буде....напевне.
20% було для сум понад 50т. з середини травня до початку вересня. Звісно, що зараз не буде.