Унуноктий написав:Ааааааааааа!!!!!! У нас мега аналитическая ветка! Угадайте три самые дефицитные специальности по версии КМУ! Подсказка там есть: "тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва" и "монтажників санітарно-технічних систем та устаткування" первоисточник http://www.5.ua/ekonomika/kabmin-vyznac ... 41960.html
а третя "швачка", так тре десь готувати рабсилу для полякiв, от Грося стараеться не втратити гейроорiентацiю
Рыба-сом написав:Чё-то интересно стало: чего в последнее время народ тут массово против Бараки ополчился? Год назад всё всем нравилось (ну, почти всем), хотя индексы и выборки явно качественнее не были, и принципы «сбора урожаев» с ЛОХа и Ко не поменялись…
я вчера аргументы приводил, но мой пост потерли. потому претензия растет через бараку выше, хотя избирательность модерации здесь - это тоже не новость. но ежики кололись, но продолжали жрать кактус
... неужели всего перечисленного не было год назад? Я вот помню как Прохожий хвалил старательного стартапера Бараку. И даже отшивал критиканов в стиле «человек за бесплатно вам это предоставил, так что не надо тут «фе» высказывать».
Востаннє редагувалось Рыба-сом в Чет 30 бер, 2017 16:04, всього редагувалось 1 раз.
Прохожий написав:В том то и дело что потребует. Но у блондинок своя "логика"
Прохожий, там указывается номер телефона и источник. Номер телефона ваш или левый? Я понимаю, грубым ответом вас обидели до глубины души и надо признать за зря. Но! Я люблю технологии. И в данной схватке из двух сторон выберу умного
flyman написав:я вважаю, що бомберм2 наносить шкоду репутацii нiвчому не повинним людям, котрi розмiстили оголошення.
аж мне стало интересно Какую репутацию? Каким людям? Чем именно?
от я продаю, напр., цоколь людина знаходить об"яву на олх потiм ще знаходить на бомберi та бачить, що я агент (та думае як Долярчик: "знов рило, та скiльки можна") та проходить мимо об"яви. Так що тут не тiльки репутацiйнi втрати, а перешкода для продажу людиною одного единого об"екта. тобто ресурс не помагае, а заважае, бо спотворюе данi (це крiм того, що на входi куча овнооб"яв, так ще бомбер свого авана добавляе)
flyman написав:людина знаходить об"яву на олх потiм ще знаходить на бомберi та бачить, що я агент
Так це ж не людина, так думає лише істота Людина знає, що продавець намагається розмістити обїяву на великій кількості сайтів, бо хоче продати. Окрім того, бомбер визначає те, що Ви, скоріш за все-власник, оскільки Ваш номер не фігурує в іших 100500 об"явах.
flyman написав:я вважаю, що бомберм2 наносить шкоду репутацii нiвчому не повинним людям, котрi розмiстили оголошення.
аж мне стало интересно Какую репутацию? Каким людям? Чем именно?
Тим, що показує історію ціни. Продаванів це бентежить і нервує. Кому кортить бути лохами, коли бомбер чітко показує ,що об'єкт продається вже два роки, за цей час ціну знижено на 30куе, а воно все того... ніяк не продасться...
Уявляю, як важко місцевим мордам жилося-би в Америках, де чітко видно всю історію об'єкта, хату куплено пеший раз в 1970 р. за 10000$ ,продано в 2012 за 250000$,зараз продавець хоче 400000$ ...
В мутній водичці рибку вудити-ж приємніше...
Барака тримайся !!!! Простий народ з тобою !!! Не ведись на закиди багатопенісних рієлторських морд та примкнувшу до них пшецьку муху !