Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Я так зрозуміла, що до старих застосовуються більш лояльні умови: наприклад, їм поки що не треба відкривати гривневі рахунки та сплачувати за них. 50 грн - все ж таки не 150.
Так, лише 50грн. Я ось не розумію яким чином вони можуть примусити відкрити грн рахунок? Не будуть віддавати % і депо з валютного? Це шантаж + за таке можна накатати куди слід. Самі ж кажуть без клієнта відкривати грн рахунок не будуть, порушення постанови НБУ. Надіюсь порушувати все ж таки не будуть.
Я так зрозуміла, що до старих застосовуються більш лояльні умови: наприклад, їм поки що не треба відкривати гривневі рахунки та сплачувати за них. 50 грн - все ж таки не 150.
Так, лише 50грн. Я ось не розумію яким чином вони можуть примусити відкрити грн рахунок? Не будуть віддавати % і депо з валютного? Це шантаж + за таке можна накатати куди слід. Самі ж кажуть без клієнта відкривати грн рахунок не будуть, порушення постанови НБУ. Надіюсь порушувати все ж таки не будуть.
наверное если повернуться к ним задом - они принуждать не будут, но занесут тебя в свой черный список и при обращении в дальнейшем - не захотят иметь с таким клиентом дел.
maxim2014 Банк перший показав свій зад для простих депозитчиків Життя покаже, наразі у відділені мені нічого робити в найближчих 10 місяців. А там по обставинам. Можливо за цей період взагалі прикриють обслуговування ФО
Haza написав:Так, лише 50грн. Я ось не розумію яким чином вони можуть примусити відкрити грн рахунок? Не будуть віддавати % і депо з валютного? Це шантаж + за таке можна накатати куди слід. Самі ж кажуть без клієнта відкривати грн рахунок не будуть, порушення постанови НБУ. Надіюсь порушувати все ж таки не будуть.
Так вони й не примушують (поки що). Більш того, дівчині у віділленні явно не сподобалося саме слово "примусове" відкриття гривневого рахунку Я так зрозуміла, коли вони все ж таки вірішать його відкривати, то у клієнта буде альтернатива: або забрати свій вклад без втрати відсотків, або обслуговуватися за новими умовами. Принаймі, саме так у відділенні мені й сказали.