Так сказав на брифінгу на заводі ім.Малишева головний інженер підприємства Олександр Шейко.
Дивися повний текст Чергова партія танків "Оплот" поїхала в Таїланд.
|
|
![]() Чергова партія танків "Оплот" поїхала в ТаїландПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Чергова партія танків "Оплот" поїхала в Таїланд. ![]() Заголовок: "Очередная партия танков "Оплот" _поехала_ в Таиланд".
Текст: "На следующей неделе отгружаем очередную партию". ?
![]() В сети появилась фотка с завода. На корпусе, который начали сваривать, мелом написано "№50 Дембель"
![]() "В сети появилась". Тобто невідомо хто виложив фото невідомо чого. І написав, що це фото саме з заводу Малишева і що на ній саме зварюють саме корпус саме для "Оплота". Ви повірили. Цікаво. Знаєте, у мене є один знайомий, він взагалі нігерійський принц і у нього на рахунку дохрєнамільярдів грошей, але він їх не може зняти, бо його батька-короля скинули з престолу і тепер він має дати в банку хабаря, щоб відновити доступ до рахунку. Якщо ви допоможете йому, він вам подарує мільярд доларів, а також сєдло большоє, ковьор і тєлєвізор. Вам усього лише треба переслати п'ятсот доларів по вестерн юніону - і мільярд ваш. Бажаєте з ним зв'язатись? Судячи з вашого коментаря, ви - саме той, хто йому потрібен! :D :D :D ![]() Это личное дело каждое верить или нет. Вот я, например, верю, что ты москаль, который пишет через Гугл переводчик. И доказательств для этого мне совершенно не нужно, ибо вера этого не подразумевает по определению. Этот контракт закроют в этом году просто потому, что у них появились оборотные деньги через госгарантию, чего раньше не было. И по объемам Булатов и Т-80 это сразу стало заметно, как бы москаликам не было обидно.
![]() Волгарь, а как там ваши Арматы? Сколько ты говоришь там уже танковых рот? Ах, я же забыл, они обанкротились. Причем, по очень прикольной схеме распила. Теперь разделят на куски "для оздоровления", забрав дочку с вагонами себе за бесплатно. Нашим еще учиться и учиться таким схемам.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|