Ото ж бо й воно...

|
|
![]() 2 Аирмакс
Коллега, да не переживай за тот евро.Запасайся терпением и жди.Я как то штук 50 евров отхватил по 1,37 и упал на 1,18.Горевал, однако, не одну цистерну пива профунькал.Около полугода не фиксил убытков, дождался безубыточного выхода. ПС Подогрев - в биткоин тоже по 2700-2800 вскочили всадники желавшие мчаться до 4000.Теперь вместо коней у них лоси порезанные.Им предстоит ещё перетерпеть 1800, а уж как то потом смогут в безубыток.Такова эта игра. ![]() ну що, панове, 12 липня настало-прогноз Ореста 100% в молоко ![]() я теж був дуже обережний (oversecured forecast), сьогодні у нас можно доллар бридбати по 25,92(гривна руліт) а як що ризикнули ще і зробити пролонгацію ще на місяц... продовжуємо гратись в прогнози курс на 12 серпня? my forecast -26.35 ![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2017 ГОД (UAH/USD)G 20 закінчився явно не так, як цього очікував Трамп. Правда, саміт не закінчився і перемогою Меркель. Зразу після саміту на Трампа звалилися нові звинувачення і здається мені, ця масована інформаційна атака і задіяння серйозних посад в спецслужбах не могли бути організовані тільки кремлем. Фрау також тисне на Трампа.
Вашингтон буде діяти у відповідь. Наразі збільшується присутність АМЕРИКАНСЬКИХ військових і техніки в Прибалтиці, Польщі, Румунії (Балтійсько-Чорноморський пояс), створюючи силовий пояс відмежування пропутінського гнилого центру ЄС від самого кремлядя. Для того щоб Київ не відійшов від досягнутих домовленостей, вчора адміністрація американського президента в мягкій формі офіційно звинуватила Україну у впливі на вибори в США (очевидно, що шабаш наших політиків і історія з Манафортом мусіла випливти). Особливо показово, що це сталося за день до саміту Україна-ЄС в Києві. Крім того, ведуться переговори з Варшавою, Стамбулом, Лондоном і іншими союзниками Вашингтону в ЄС. Теперішня політика тиску на слабкі економіки євросоюзу дорогим євро продовжиться. Мабуть, вчора американці заганяли євро на своїй сесії максимально високо, для того, щоб якщо Єлен і не зможе зіграти на руку Вашингтону і реально озвучить економічні переваги США над ЄС (де все ок тільки в Німеччини, а всі решта в …опі), щоб євро не просіло нижче 1,12 з подальшим поверненням на рівні в 1,15+. Нафту обвалити ще час не прийшов, якщо москва яскраво продемонструє, що вона Трампа не почула – тоді це і станеться (а поки нехай Європа купує дорогі енергоносії і полімери). Не виключаю варіант, що США в якийсь момент запропонують покупцям своєї нафти і газу спец ціни. Крім того, думаю, ми скоро почуємо про гучні нові справи проти Дойчебанку інших фінустанов, всяких фольксвагенів і тд (Сіменс уже за пів кроку від катаклізму). Але фундаментальні економічні показники говорять про те, що головна пара мусить повернутися на рівні 1,08. Якщо війна між Берліном і Вашингтоном продовжиться і буде набирати оберти, то під вибори Меркель ми побачимо євро значно дешевшим ні ж 1,08. А, наразі, дороге євро і максимально зв’язана грн. забезпечують міцність нашої нацвалюти і цей процес в часі максимально затягнеться, адже ще й у Нафтогазу раптово виникла потреба в серйозних сумах ВКВ (мабуть, до кінця липня протанцюємо довкола 25,95). ![]() ![]() перепрошую можна дубль для тих хто в танку?[/quote] я спросил у форума-кто какой видит курс через месяц (те 12/07) и дал свой 26,25 орест дал 27,00[/quote] ну що, панове, 12 липня настало-прогноз Ореста 100% в молоко ![]() я теж був дуже обережний (oversecured forecast), сьогодні у нас можно доллар бридбати по 25,92(гривна руліт) а як що ризикнули ще і зробити пролонгацію ще на місяц... продовжуємо гратись в прогнози курс на 12 серпня? my forecast -26.35 [/quote] Ошибаться не запрещено.Да и с ручным управлением курсом не удивительно.Не раз об этом упоминал.Так себе очень скромно попрошу посмотреть на мою цифру прогноза месяц назад ![]() ![]() ![]() Прогноз месяц взадДобавлено: Вс 11 июн, 2017 20:39
...И как минимум просадка в этом году должна на имхо затянуться, поэтому на через месяц дам 25,90 ![]() Вынужден очередной раз повозмущаться ростом цен.Куропродукты прыгнули внезапно вверх вдогон мясу.Причина быстрее всего в отгрузке за бугор.Т о получается двойной удар.С одной стороны скудеет внутренний рынок и растёт его цена, бьёт нам по кошельку.С другой растёт экспортная выручка и продаётся на мб просаживая курс доллара, в котором у большинства нормальных людей собраны сбережения.Ахрененная политика государства - всё против народа под прикрытием лозунга якобы ДЛЯ народа.Шоб они горели...
![]()
А подскок помидоров и огурцов Вас не удивил? Почти в 2 раза. Не могу понять: уже началась зима, и мы едим тепличные продукты чтоли?
|
|