Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Vorlon написав:Переходить полностью в валюту смысла никакого не вижу.
Все делаете правильно. Не переходите - мне сейчас нужен мин курса покупки(сдачи бакса). Когда вы созреете и поменяете свою точку зрения , я вам предложу валюту для Вашей валютной позиции , даже со скидкой от рыночного курса , я ж не барыга. Мне будет более рентабельно, чем существующий нудизм с действующими %% ставками.
Когда смотрите ставки в банках по депо, не забывайте умножать их на 0,805. Налог существует и он не персонализирован.
ваши рассуждение про уе актуальны были 3 года назад до скачка сегодня то не сильно на курсе сыграешь , таже недвига стоит заметно меньше , чем подорожавшие продукты в 2 раза ( молоко , мясо и т.д. )
Квесторе_поверніться написав:Тут https://a-bank.com.ua/uploads/media/def ... 8a5f79.pdf звітність за 2 квартал лежить. Якимсь дивним макаром статутник збільшують на 38 сторінці? А так наколядували 587 млн % доходів і 169 млн комісійних. Є 201 відділення в Україні. Суттєво збільшили адміністративні витрати. Юрики потроху залишають банк.
А почему дивным? Я где то в апреле натыкался на статью , что планируют где то в июне повысить таки вот уже
Просто піднімають ціну акції...грошей не мають абсолютно...мабуть.
Все делаете правильно. Не переходите - мне сейчас нужен мин курса покупки(сдачи бакса). Когда вы созреете и поменяете свою точку зрения , я вам предложу валюту для Вашей валютной позиции , даже со скидкой от рыночного курса , я ж не барыга. Мне будет более рентабельно, чем существующий нудизм с действующими %% ставками.
Когда смотрите ставки в банках по депо, не забывайте умножать их на 0,805. Налог существует и он не персонализирован.
Та не переймайтесь Ну люблять наші люди по 100500разів ставати на граблі Це вже хвороба - "граблева хвороба"
Та не переймайтесь Ну люблять наші люди по 100500разів ставати на граблі Це вже хвороба - "граблева хвороба"
Згідно квартального звіту в них пасивів фізиків - 2,5 млрд. Це - сльози. Так, багато вивели фізики валюти + юрики збігають. Але для Фонда - 2,5 мільярда, смішна сумма. Платинум з 5 млрд. перепустили за 2 місяця, ніхто і не замітив) Проблем-то.
bosson513 написав:[Переходить полностью в валюту смысла никакого не вижу.
Згідно квартального звіту в них пасивів фізиків - 2,5 млрд. Це - сльози. Так, багато вивели фізики валюти + юрики збігають. Але для Фонда - 2,5 мільярда, смішна сумма. Платинум з 5 млрд. перепустили за 2 місяця, ніхто і не замітив) Проблем-то.[/quote]
Та ніхто не говорить, що з фонда не заберуть Просто вляпаються у два міс. простою