|
ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Пон 04 вер, 2017 21:19
orest Привіт! Все норм, вважаю це просто непорозуміння, тому і вибачатися нема за що. Мій той пост адресувався до всього форуму, якби особисто до когось я неодмінно про це прямо сказав. А конкретика часто губиться серед води. Ну це моя особиста думка. Щодо Привату - ця заборона, звісно, сама по собі вплив мала можливо і слабенький, але тонкий ринок вихідних зробив свою справу. Поки над 26. Можливо нижче вже і не побачимо, але б технічно треба все ж таки зробити ще один спуск для дозаправки. Але факт залишається фактом - валютна осінь співпала з природною 
-
Snoopik
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 436 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 вер, 2017 23:26
Snoopik написав:orest Привіт! Все норм, вважаю це просто непорозуміння, тому і вибачатися нема за що. Мій той пост адресувався до всього форуму, якби особисто до когось я неодмінно про це прямо сказав. А конкретика часто губиться серед води. Ну це моя особиста думка. Щодо Привату - ця заборона, звісно, сама по собі вплив мала можливо і слабенький, але тонкий ринок вихідних зробив свою справу. Поки над 26. Можливо нижче вже і не побачимо, але б технічно треба все ж таки зробити ще один спуск для дозаправки. Але факт залишається фактом - валютна осінь співпала з природною 
Добавлю по привату то, что я поддержал высказанную идею, не по факту закрытия канала через который покупались объёмы.Тут большее влияние психологическое.Сам канал полная фигня, там курс выше всегда чем в кассе, да и депо ждать месяц.Не актуально, только для тех кто безналом получает средства.А вот психологически все хорошо помнят январь и то, что события привата очень влияют на курс, поэтому под это и раскачали лодку.
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 04 вер, 2017 23:31
Теперь посмотрим технически.Сегодня мб дал просадку копеек на 15.А нал стабилизировался.За мб пока невозможно сделать выводы, т к был том.
-
Vitl
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 05 вер, 2017 10:45
Vitl написав:Теперь посмотрим технически.Сегодня мб дал просадку копеек на 15.А нал стабилизировался.За мб пока невозможно сделать выводы, т к был том.
Добрий день, друзі. Схильний думати, що ера дешевого бакса на МБ закінчилася, пояснив раніше, як зміг. З огляду на виплати по зовнішніх боргах і на вимоги МВФ по розміру ЗВР (включаючи вільні), ресурсів для гасіння у регулятора не конче є, а навіть треба б ще викупити. Тому на МБ починається свято шпекулянтів. Що вчора і бачили (і будемо бачити далі). Курс спочатку заганяють до потрібних рівнів (а репатріанти, ті які не зі своїх, гребуть на ціну не зважаючи) а потім зявляється пропозиція (є слухи, що вчора на кінець дня на МБ був надлишок пропозиції, але торги сьогодні стартували з росту). Якщо не буде попиту від "своїх" то НБУ не зявиться, варягів будуть тарити по максимальних курсах (в межах розумного) спалюючи більше гривні. Тепер до готівки, слабких за вихідні взули, вчора втрамбовували 26.2 25 15, як де. Виглядає, що це десь нове дно. Я писав, що не думаю, що вже ринули на ринок основні гравці на сезонних гірках. Вони вийшли з валюти в другій половині січня, або й в лютому (адже багато хто чекав другий пік зимою) і розмістилися на 6-ти міс. депозити, які закінчилися в липні (мабуть ближче до кінця). Липень небезпек не виказував і вони переклалися на 1 чи 3 міс. Тобто, жовтень і вересень (вересень ближче до середини, може десяті числа). Ось коли на готівці зявиться серйозна грн., ось чому певні люди говорять про 10-11 вересня. А хтось каже про Саакашвілі, який також 10 вересня буде вриватися в країну. а ще місія МВФ 12 вересня приїжджає і я описував два можливих сценарії розвитку подій на час їх перебування. Припускаю, що сьогодні ще підростемо, і швидше навіть на готівці. П.С. Ну і старт політичного сезону. Ось і подивимося чи я був правий, описуючи політичну ситуацію.
-
orest
-
10
- Форумчанин року
-
- Подякував: 7412 раз.
- Подякували: 6769 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
18
1
22
Додано: Вів 05 вер, 2017 11:48
на ЄКС історичний максимум гривень (>60 000 000 000 UAH) який зиск державі валити гривню, поясніть мені будь ласка?
-
greenozon
-
-
- Подякував: 569 раз.
- Подякували: 1748 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Вів 05 вер, 2017 12:14
greenozon написав:на ЄКС історичний максимум гривень (>60 000 000 000 UAH) який зиск державі валити гривню, поясніть мені будь ласка?
А её и никто не валит.Расчётный курс 27,2 соответствует т с гривневой массе.Как минимум до него это выравнивание, а потом и до 29,3 будет выравнивание.а вот уж выше это будет - валят.и то, указанные цифры относятся к оф курсу, на чр и этих цифр никто не гарантирует.
-
Vitl
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 05 вер, 2017 12:15
26,30-35...подросли
-
Vitl
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 05 вер, 2017 13:08
greenozon написав:на ЄКС історичний максимум гривень (>60 000 000 000 UAH) який зиск державі валити гривню, поясніть мені будь ласка?
Саме ось цей надлишок зібраних доходів і піде на різноманітні бюджетні витрати, і частина неминуче на валютний ринок. Рівні, до яких "спуститься" екс, сказати звичайно важко. Пам'ятається, як наші керманичі розповідали на початку цього року, що будуть виконувати витратну частину бюджету більш-менш рівномірно на протязі всього року - щось якось не дуже схоже на те. Доходи є, а витрати пригальмовують... Мабуть ці рівні - це чергове переможне гасло для мвф. У будь-якому разі, піки ЕКС супроводжується як правило піками нац.валюти, нізи ЕКС - гривневими "нізами". Наші в'этнамські кантори працюють 26.1 - 26.2.
-
Alex2007
-
1
-
- Подякував: 1757 раз.
- Подякували: 1626 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 05 вер, 2017 13:58
Есть желающие замутить конкурс: угадай курс на 01.10., 01.11., 01.12., 25-31.12.2017 ? Приз-почёт и уважение, можно заплюсовать до медали. Руководствоваться анализом факторов(МВФ, экспорт-импорт, изменение политики ФРС), или просто угадайка не столь важно, но интересно. Как гляну на название ветки, так и не удобно пред отцом-основателем. Я все так же в секте умеренных обвалистов( 27,5) как уровень конца года.
-
Crop
-
-
- Подякував: 268 раз.
- Подякували: 598 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 05 вер, 2017 19:16
Crop написав:Есть желающие замутить конкурс: угадай курс на 01.10., 01.11., 01.12., 25-31.12.2017 ? Приз-почёт и уважение, можно заплюсовать до медали. Руководствоваться анализом факторов(МВФ, экспорт-импорт, изменение политики ФРС), или просто угадайка не столь важно, но интересно. Как гляну на название ветки, так и не удобно пред отцом-основателем. Я все так же в секте умеренных обвалистов( 27,5) как уровень конца года.
Да как то коллега Продиджи замучивал по 12 м числам прогнозировать.Из за затянувшегося ревала похренили традицию на неугадывании.Ты со своими 27,5 на конец года никак не относишься даже к умеренным.Если я и неумеренный, то 27,5 предположу от через неделю до ноября включительно.Более точно у нас сказать, что в лужу...тут уже не раз в неё попадали с умным видом 
-
Vitl
-
-
-
-
Профіль
-
-
1