ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 725726727728729 ... 1738>
Повідомлення Додано: Пон 11 вер, 2017 20:39

orest написав:
  Vitl написав:Орест, ну как же ты до си не прокомментировал Саакашвили, или считаешь, что это пшик и ничё не будет

Всім привіт. Поки що напряги на роботі і немає часу почитати, побалакати з людьми, розібратися. З іншої сторони, я трохи знаю Добродомова і Деревянка і дуже багато знаю про них, тому не розумію майбутнього всього куди заплутані ці д....епутати. А ще бздюлька... Гарно лягає охорона хлопців з "Донбасу" і багатопаспортний ексгубернатор, але картинка ще не склалася. Тай тільки вчора був з сімєю в Крехівському монастирі, так ще не хочеться влазити в цю гидоту...
Щодо твого питання кілька днів тому про 29 на листопад - цифра з огляду на необхідність виконати витратну частину бюджету. І ще,

Министерство финансов заложило в проект государственного бюджета на 2018 год курс гривны на уровне 29,3 UAH/USD. Об этом министр финансов Александр Данилюк сообщил в интервью Українським Новинам.
https://ukranews.com/news/518190-v-proe ... 93-uah-usd

1 - по политике посмотрим. лишь бы чего значительного не случилось.Мне кажется оппозы что то задумали.
2 - всё таки подтвердил Данилюк, это говорит что в каком то месте будет скачёчек гривны на две так минимум.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 11 вер, 2017 20:56

Crop написав:Скоро за слова:" Минфин заложил курс в бюджете" в приличном обществе будут бить морду канделябром.

Спасибі, насміявся від душі, згадалися ночі студентського преферансу. А якщо, серйозно, ще далеко не вечір з курсами навіть на цей рік. Про бюджет я уже сказав, про перспективи світової валютної пари №1 ви тут вже стільки написали, що додати нічого, тільки нагадаю, що Драгі обіцяв важливі рішення ЄЦБ в жовтні. Якщо ФРС і ЄЦБ зійдуться в серйозній боротьбі, нас може просто здути з карти. Наші власники офшорних закордонних фірм, які інвестують зараз левову частку в економіку країни можуть припинити заведення коштів і "відпускні експортні ціни" можуть всохнутися значно більше світових - сюди будуть сам мінімум повертати. А наступного року лютий місяць - звіт про закордонні стаки росверхушки в США, а раптом щось вспливе і про наших? Там ж все в гордіїв вузол завязано...
Щодо валюти, яка пішла з МБ на готівку, про що тут пиав Вітл, цитуючи ДС: в минулі роки для активізації цього процесу потрібна була різниця курсів хоча б в одну грн., а не 30-40 коп. На разі, на скільки я розумію, це ще не зовсім готівка по схемі, аж до операторів не зовсім офіційного готівкового ринку, а активізація банків по не випуску депозитів: банки виставляли на продаж конкурентні курси і конвертували тих, хто виходив з грн. депозитів в середині установи, дуже часто з відкриттям валютного депозиту. Це зумовить спокій на валютному ринку поки. А якщо політика таки дасть жару? А в жовтні більше грн на вихід і її можуть не захотіти залишати в банках.
П.С. І ще зустрів думку на днях, що у звязку з відміною 2% пенсійного в банках, тепер для перетоку не треба різниці в 1+ грн. Думаю, ця думка слушна, на неї можна орієнтуватися і цього року різниця між ринками може зупинитися на 50-70 коп.
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7407 раз.
Подякували: 6732 раз.

Профіль

6
16
1
21
Повідомлення Додано: Пон 11 вер, 2017 21:08

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2017 ГОД (UAH/USD)

Crop написав:Зы: если что, моя норма около 2 литров хорошего алкоголя в год.

водка - целительно напиток! (с) Задорнов
https://youtu.be/l8xxStto60w
greenozon

Подякував: 560 раз.
Подякували: 1743 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Пон 11 вер, 2017 21:16

greenozon
— Как по-армянски будет водка?
— Невкусный коньяк белого цвета.
Crop

Подякував: 268 раз.
Подякували: 598 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 11 вер, 2017 21:18

orest написав:Якщо ФРС і ЄЦБ зійдуться в серйозній боротьбі

уха ха
посміявся

ЄЦБ = філіал ФРС

orest написав:Наші власники офшорних закордонних фірм, які інвестують зараз левову частку в економіку країни

чи ви п'яні? чи як
назвіть хоч один факт
наразі все здуває в зворотньому випадку!

orest написав:а активізація банків по не випуску депозитів

ця робота ведеться постійно, а не лише в вересні

orest написав:і конвертували тих, хто виходив з грн. депозитів в середині установи, дуже часто з відкриттям валютного депозиту.

як це
із 18% гривні в 4% долара?
це як треба напоїти клієна щоб він на це погодився???

orest написав:А в жовтні більше грн на вихід і її можуть не захотіти залишати в банках.

а в листопаді ще більше! в якій прогресії, надіюсь що геометричній? :)

пропоную припинити писати лорем іпсум (http://uk.lorem-ipsum.info/)
а почати викладати якісну аналітику і фактаж
........
greenozon

Подякував: 560 раз.
Подякували: 1743 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Пон 11 вер, 2017 21:40

greenozon написав:чи ви п'яні? чи як

Вы,наверное, не на ту ветку попали, на этой ветке такое общение не принято.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Пон 11 вер, 2017 21:55

greenozon Ще сьогодні зроблю вигляд, що я не помітив хамства і відповім полюдськи.
1 про ЕЦБ і ФРС – посміявся. Ви до цього часу не бачите, що відбувається між Вашингтоном і Берліном?
2 https://www.epravda.com.ua/news/2017/03/1/622136/ можете глянути по інших роках. Буде те саме. Не треба розжовувати хто інвестує з Кіпру, Австрії і тд? Більше того, якщо глянете на це питання глибше, то побачите, що основні інвестиції ідуть в кілька перших місяців року. Пояснити чому? Тому що курс вигідний, менше валюти потрібно щоб потрібну кількість грн. отримати.
3 щодо банків і депозитів
А) 18 річних мінус податок. Зараз курс 26,3 в період до лютого точно буде 29,5 це 12% і не за рік, а ще гривнева інфляція, яка практично дорівнює грн. відсоткам. Що вигідніше, особливо в ці місяці? Грн депозит, який ледь компенсує, в кращому випадку, інфляцію, чи реальний заробіток при конвертації?
В) я раніше пояснював про відтік депозитів з банків у вересні-жовтні. Так розумію, Ви пропустили. Повторю: я писав, що не думаю, що вже ринули на ринок основні гравці на сезонних гірках. Вони вийшли з валюти в другій половині січня, або й в лютому (адже багато хто чекав другий пік зимою) і розмістилися на 6-ти міс. депозити, які закінчилися в липні (мабуть ближче до кінця). Липень небезпек не виказував і вони переклалися на 1 чи 3 міс. Тобто, жовтень і вересень (вересень ближче до середини, може десяті числа). Ось коли на готівці зявиться серйозна грн.
І, прошу пана, досить вказувати мені що коли і для кого я маю писати. Я це роблю по власній ініціативі без жодної винагороди. Я б сам не відмовився прочитати якісну аналітику і фактаж, але... Може допоможете, хоча б раз покажіть мені як це робиться. Я Вам плюсиків наставлю, похвалю, подякую.
П.С. І ще, тут люди пишуть не аби що, а думаючи і конструктивно. Часто, щоб не виглядадти повним невігласом, пробують самостійно пошукати відповіді на свої запитання, читають, аналізують. Тому тут і не має "зебрівських" бздурів. Пробуйте підтягуватися. :wink:
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7407 раз.
Подякували: 6732 раз.

Профіль

6
16
1
21
Повідомлення Додано: Пон 11 вер, 2017 22:02

orest написав:Ви до цього часу не бачите, що відбувається між Вашингтоном і Берліном?

весь секрет в том, что нужно смотреть не на Берлин, а на Франкфурт :wink:
Excite
1

Подякував: 311 раз.
Подякували: 555 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 вер, 2017 15:34

Зображення

после 15.09.17 ставки не принимаются
Crop

Подякував: 268 раз.
Подякували: 598 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 12 вер, 2017 15:39

Дополню:
1.10 - 26.50
1.11 - 27
1.12 - 28