Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Підтримую, все вірно! Всі розрахунки та приклад - вірний! Я ці "пасивні" доходи ставлю на одну полицю. Сам є вкладником банків з 90-х років 20 сторіччя, коли було і 60 (!!!) відсотків річних. Дійсно, гроші падали з неба. Особливо у роках 2007-2010: коли всі думали, що "криза" і забирали гроші з банку... Але вумні та наполегливі робили інакше, не забирали гроші з банків, а, наприклад, тримали євро в Промінвестбанку, а доляри у ВТБ-банку під 13 відсотків річних - це по валюті!!! Наприклад, поклали в Промінвестбанк 100 000 євро (реальний приклад) - щомісяція - 1 000 євро "впало з неба". Дійсно, так і було! Але... Але наступне: - дохід: як заначано вище, дає тільки гривня. Вона може бути сьогодні по 8, завтра - по 38, післязатра по 26,90. Тут ось кожний і визначається. - дійсно можна класти сьогодні в банк гроші без ризику в сумі 200 000 гривень, або всього-навсього, як у наведеному прикладі - 7 500 долярів.
Альтернатива - така сама вигода - але здача житла. В мене є знгайомі, які бояться банків як вогню, як би я їм не розказував та не шелестів би під носом купюрами, купили влітку ще 2 (дві) квартири у Дніпрі - новобудови, роблять ремонт, не питав, може вже й здали... Я їх - ці методи пасивних доходів - ставлю НА ОДНУ полицю - це приблизно таке: - Куме, хто тобі більше подобається з тих двох дівчат: білявка, чи чорненька? - Сьогоді, куме, буду душити чорненьку...
akurt написав:Підтримую, все вірно! Всі розрахунки та приклад - вірний! Я ці "пасивні" доходи ставлю на одну полицю. Сам є вкладником банків з 90-х років 20 сторіччя, коли було і 60 (!!!) відсотків річних. Дійсно, гроші падали з неба. Особливо у роках 2007-2010: коли всі думали, що "криза" і забирали гроші з банку... Але вумні та наполегливі робили інакше, не забирали гроші з банків, а, наприклад, тримали євро в Промінвестбанку, а доляри у ВТБ-банку під 13 відсотків річних - це по валюті!!! Наприклад, поклали в Промінвестбанк 100 000 євро (реальний приклад) - щомісяція - 1 000 євро "впало з неба". Дійсно, так і було! Але... Але наступне: - дохід: як заначано вище, дає тільки гривня. Вона може бути сьогодні по 8, завтра - по 38, післязатра по 26,90. Тут ось кожний і визначається. - дійсно можна класти сьогодні в банк гроші без ризику в сумі 200 000 гривень, або всього-навсього, як у наведеному прикладі - 7 500 долярів.
Альтернатива - така сама вигода - але здача житла. В мене є знгайомі, які бояться банків як вогню, як би я їм не розказував та не шелестів би під носом купюрами, купили влітку ще 2 (дві) квартири у Дніпрі - новобудови, роблять ремонт, не питав, може вже й здали... Я їх - ці методи пасивних доходів - ставлю НА ОДНУ полицю - це приблизно таке: - Куме, хто тобі більше подобається з тих двох дівчат: білявка, чи чорненька? - Сьогоді, куме, буду душити чорненьку...
Нерухомість можна розглядати як диверсифікацію активів. Ось який самий вигідний варіант здачі її в аренду Ви можете привести? І цей варіант слід порівняти із вкладами в банку...зараз на жаль лише в гривні. З 2007 року вклади в банках були набагато вигідніші і такими залишаються і зараз. А хто продав нерухомість в 2007 і вийшов в кеш...до цих пір в шоколаді. Правда в 2014 потрібно було майже повністю втікати в валюту. Зараз потрібно працювати з гривнею...а шо робить. Можливо і в нерухомість вже слід заходити. Але знову ж тенденція на здешевлення як бетону так і аренди...мабуть. Якщо так, то слід ще почекати і приглянутись.
akurt написав:Про нерухомість за 20 000 доларів у Львові - не дивився вторинний ринок, думаю, щось можна знайти, не фахівець ТУТ, порад ТУТ не даю.
На вторичном рынке Львова за 20 штук можно купить: 1. кавалерку в 15, максимум 20 квадратов, с удобствами на этаже или вообще без удобств с печным отоплением ! 2. комнату в общаге. 3. комнату в коммуналке. все! можете сами посмотреть: https://goo.gl/hZPBVF на предлагаемые варианты страшно смотреть. что из этого можно сдавать за 200$ (если исходить из принципа - цена=100аренд), я даже боюсь предположить.
Востаннє редагувалось deniska в Пон 06 лис, 2017 13:05, всього редагувалось 2 разів.
akurt написав:Про нерухомість за 20 000 доларів у Львові - не дивився вторинний ринок, думаю, щось можна знайти, не фахівець ТУТ, порад ТУТ не даю.
На вторичном рынке Львова за 20 штук можно купить: 1. кавалерку в 15, максимум 20 квадратов, с удобствами на этаже или вообще без удобств 2. комнату в общаге. 3. комнату в коммуналке. все! можете сами посмотреть: https://goo.gl/hZPBVF на предлагаемые варианты страшно смотреть
На вторичном рынке Львова за 20 штук можно купить: 1. кавалерку в 15, максимум 20 квадратов, с удобствами на этаже или вообще без удобств 2. комнату в общаге. 3. комнату в коммуналке. все! можете сами посмотреть: https://goo.gl/hZPBVF на предлагаемые варианты страшно смотреть
А за 30?
а за 100 так вообще вариантов куча но Долярчик писал о 20-ти, не о 30-ти, не о 100, а о 20-ти. для кого-то конечно это не проблема, если есть 20, то и 30 найдется давайте тогда уже оперировать суммой в 50-100 штук, она хотя бы реальна для покупки готовой квартиры под сдачу уже сегодня. а то вешают тут людям лапшу на уши о том, что с 20-ю штуками можно войти на рынок сдачи недвиги в аренду.
Шановне паньство, щирі Вам козацькі вітання! Потрібна порада, але не теоретична, а практична. Потрібна квартира! Параметри: однушка в новобудові, мінімальна ціна при відносно якісному будівництві, наявність достатньої інфраструктури поруч (бажано недалеко від центра, але не обов'язково), ВИСОКА ліквідність. Прохання тицьнуть на конкретну новобудову. Бюджет 25000$. Заздалегідь дякую!
П.С. Питання на засипку. Чи варто чекати новорічних аХцій від забудовників, щоб отримати значну знижку при 100% оплаті?
Найкраще, що бачила на сьогодні - в старому будинку, 100 метрів до Оперного, вулиця Медова. Студіо за 20 штук, яка вже декілька років здається подобово, і вартість доби - 350- 400 грн влітку. Площа близько 17 метрів. Читала відгуки - що вікна в двір, хтось описує той двір як жахливий, а продавці - як чудовий. Там треба підшаманити щоби водяний насос не гудів, може якийсь косметичний ремонт зробити. Не знаю, чи з меблями- може, і на них треба потратитися, але здавати можна одразу.