|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 19 гру, 2017 21:37
Квесторе_поверніться [/quote] Ну і вдосконалити програму на киш-миш можна...як в Моні або ще краще для імярека.[/quote]
Як в Моні точно не треба... Для чого ще одна?
-
Viz
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 гру, 2017 21:50
Долярчик написав:.я ж то по різним банкам вже не перший рік ходжу, но таких хитройопів ще не зустрічав! - переважно, банк навпаки старається всіма силами завоювати довіру, прихильність..... комфортність.... щоб клієнт навіть і не думав від них йти, а навпаки, ще й знайомим рекомендувати цей банк! ...а тут просто капець!..... дивно, що з такою репутацією, цей банк ще не загнувся...........
Людський фактор, вам просто не повезло попасти на менеджера-стажера. В інших банках (не знаю в які ви ходите) ситуація не краща якщо не гірша. Непрофесіоналізм персоналу біда не лише наших банків. В моєму відділенні також лише персональний менеджер знає про можливість зняття з рахунку, якщо депозитні кошти без обмежень та комісії. Взагалі продукти в Альфи не прості для розуміння, тарифи міняють частенько як і персонал... Але хто знає/вміє користуватись - цінує.
-
Viz
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 гру, 2017 23:33
Долярчик написав: і картку при мені різала на дрібні частинки менеджеока 
не обижайтесь но я про таких клиентов плохо отзываюсь. долг вам начисляют за наличие пакета а не наличие карты на руках. это все равно что выбросить ключи от квартиры/машины демонстративно и потом удивляться почему насчитывают налоги. Долярчик написав:... та то все зрозуміло...... - просто дивує цинізм, брехливість і хитрість працівників банку!....я ж то по різним банкам вже не перший рік ходжу, но таких хитройопів ще не зустрічав! - переважно, банк навпаки старається всіма силами завоювати довіру, прихильність..... комфортність.... щоб клієнт навіть і не думав від них йти, а навпаки, ще й знайомим рекомендувати цей банк! ...а тут просто капець!..... дивно, що з такою репутацією, цей банк ще не загнувся...........
и опять таки я плохо отзываюсь про таких клиентов. не обижайтесь вас вжухали. но вы даже не потрудились изучить математику процесса где вас вжухали. а если бы почитали тарифы то узнали бы что снятие депо идет вне тарифа 2 снятия. ИМХО вы ничерта не изучили зато развели тут демагогии на несколько страниц. ИМХО с вашим подходом к БСУ вас будут жухать в каждом банке. Или вы думаете в других банках работают инопланетяне? Думаю будите разочарованы.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 гру, 2017 04:51
Олег1964 написав: guntherhouse777 написав:Расплатился сегодня Максимкой на ОккоПей МСС 5983. Ув. офпред, несмотря на отсутствие этого МСС в офиц. документах, Альфа же мне начислит КБ?
На ОККОPay уже должен быть код МСС 5542. Кроме того, Альфа начисляет кешбэк и по коду 5983.
Не, вчера в 15-00 (транзакция) был еще 5983. Так сказал КЦ. Также рассказал, что по этой операции КБ не будет, ибо МСС не кошерный. Но мы то знаем, что будет!
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 гру, 2017 09:21
mephala написав: Долярчик написав: і картку при мені різала на дрібні частинки менеджеока 
не обижайтесь но я про таких клиентов плохо отзываюсь. долг вам начисляют за наличие пакета а не наличие карты на руках. это все равно что выбросить ключи от квартиры/машины демонстративно и потом удивляться почему насчитывают налоги. Долярчик написав:... та то все зрозуміло...... - просто дивує цинізм, брехливість і хитрість працівників банку!....я ж то по різним банкам вже не перший рік ходжу, но таких хитройопів ще не зустрічав! - переважно, банк навпаки старається всіма силами завоювати довіру, прихильність..... комфортність.... щоб клієнт навіть і не думав від них йти, а навпаки, ще й знайомим рекомендувати цей банк! ...а тут просто капець!..... дивно, що з такою репутацією, цей банк ще не загнувся...........
и опять таки я плохо отзываюсь про таких клиентов. не обижайтесь вас вжухали. но вы даже не потрудились изучить математику процесса где вас вжухали. а если бы почитали тарифы то узнали бы что снятие депо идет вне тарифа 2 снятия. ИМХО вы ничерта не изучили зато развели тут демагогии на несколько страниц. ИМХО с вашим подходом к БСУ вас будут жухать в каждом банке. Или вы думаете в других банках работают инопланетяне? Думаю будите разочарованы.
1)...картку порізали і рахунки всі я закрив..... тепер 2)...ні, в інших банках більш доброзичливі сидять....... а в ощаді, аж чуть не за руку водять до каси, коли знімаєш депо(щоб не заважали люди з живої черги) .... а так, то я розумію - незнання законів, не звільняє...... (с) Але ж має бути професіоналізм менеджера, який повинен ВСЕ розтлумачити простому пересічному, в якого, можливо, немає інету  і він взагалі незнає що таке тарифи, де їх читати і з чим їх їсти! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 гру, 2017 10:30
А в чому сенс клоунади з розрізанням карти?
-
Кочевник
-
-
- Подякував: 401 раз.
- Подякували: 189 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 гру, 2017 10:52
guntherhouse777 написав:Расплатился сегодня Максимкой на ОккоПей МСС 5983. Ув. офпред, несмотря на отсутствие этого МСС в офиц. документах, Альфа же мне начислит КБ?
guntherhouse777, доброе утро! С 08.12.17 при расчете в МСС 5983 будет начислен КешБек. В документы будет добавлено.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1415 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Сер 20 гру, 2017 11:09
Кочевник написав:А в чому сенс клоунади з розрізанням карти?
Обычные аленьи предрассудки и суеверия, типа если карту разрежет работник банка, причём обязательно в отделении, то договор в тот же миг прекращает своё действие и никакие операции со счётом становятся невозможными. Синод УПЦ признал это ересью.
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 гру, 2017 11:16
Я питаю, чи треба тепер карту зєїсти. Іноді дозволяють 
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 571 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 гру, 2017 11:18
Долярчик написав: Але ж має бути професіоналізм менеджера, який повинен ВСЕ розтлумачити простому пересічному, в якого, можливо, немає інету  і він взагалі незнає що таке тарифи, де їх читати і з чим їх їсти! 
розкажу як мене вжухали. на копійки але тут головне суть. прийшов в ощад оформити депо. менеджер заявила що оформляють депо лише разом з карткою. без картки депо в них не оформлюються. відмовлявся руками й ногами від картки. не вийшло. тричі перепитав чи безкоштовна картка. дівчинка сказала шо не хвилюйтеся все безкоштовно. пройшов час і я прийшов отримувати депо. в касі були лише сотні а в мене не було грівні з собою докупити та й продавати не захотів долари тому залишились відсотки на картці. але потім коли прийшов через деякий час забрати свої відсотки виявилось що грошиків на картці поменшало. як виявилось через три місяці картку перевели в статус "не активна" та почали потроху списувати кошти. от з таким я зіткнувся в ощаді. так що в будь якому банку потрібно читати тарифи. менеджери за вас думати не будуть. а ще краще взагалі не отримувати послуги якщо вони вам не потрібні. навіть якщо обіцяють що це безкоштовно. бо сьогодні безкоштовно а завтра стало за гроші. нажаль закони україни дають дуже багато свободи банкам в плані міняти тарифи без належного ознайомлення клієнтів з цими змінами. бо розміщення на сайті я не вважаю належним ознайомленням - своїм сайтом банк може крутити як циган сонцем. навіть підміняти документи може на свій розсуд або публікувати заднім числом.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
|