kingkongovets написав:29 декабря стартует проект по строительству жилого комплекса по ул. Вышгородская 47Ж, социально-бытовая инфраструктура которого еще на этапе проектирования была согласована с местными жителями, проживающими в окружающих домах
а що там було: маленький радікальчик, гаражі, помойне болото, мікросвалка ...?
Якість теплиці, склади, хоз. приміщення – там поруч з парком Крістерова гірка обнесена парканом територія через дорогу від Паркового міста, це, мабуть, воно. В плані ИкАлогії місце приємне, але контингент навколо стрьомний. Кароч, як я вже казав, через дорогу (вул. Осиповського) від Паркового міста. Більше цікавить якийсь невідомий забудовник з 0% реалізованих об’єктів (принаймні, знайти їх в мережі мені не вдалося).
Пэрэмога? Или круговорот бабла для распила властей Киева - там ведь была трамвайная линия? Одни демонтируют трамвайные пути - получают бабло из бюджета плюс бонус сдача рельсов в металолом. Другие востанавливают трамвайнуе пути - получают бабло из бюджета. Педальку в президенты?
kingkongovets написав:29 декабря стартует проект по строительству жилого комплекса по ул. Вышгородская 47Ж, социально-бытовая инфраструктура которого еще на этапе проектирования была согласована с местными жителями, проживающими в окружающих домах
а що там було: маленький радікальчик, гаражі, помойне болото, мікросвалка ...?
Якість теплиці, склади, хоз. приміщення – там поруч з парком Крістерова гірка обнесена парканом територія через дорогу від Паркового міста, це, мабуть, воно. В плані ИкАлогії місце приємне, але контингент навколо стрьомний. Кароч, як я вже казав, через дорогу (вул. Осиповського) від Паркового міста. Більше цікавить якийсь невідомий забудовник з 0% реалізованих об’єктів (принаймні, знайти їх в мережі мені не вдалося).
Ви як маленький - "Більше цікавить якийсь невідомий забудовник з 0% реалізованих об’єктів (принаймні, знайти їх в мережі мені не вдалося)". Як би в нас прозоро можно було б бачити кінцевого вигодонабувача, я впевнений що ми побачили чиї відомі "вуха стирчать" за "невідомим" забудовником.
"Свято место пусто не бывает" "С" Пока кооператив Волгоградский выделыется - кто-то уже стоянку подмучивает на углу Братиславской и Ш.Алейхема? Обносят территорию сеткой забором с прихватом половины междомовой дороги.