....я надав варіанти НЕтільки Стрийської

|
|
![]() Державному архбудконтролю заборонили проводити перевірки новобудов у 2018 році
![]() У Львові, на вулиці Стрийській, що поблизу іподрому, побудують торгово-офісний центр. Містобудівні умови та обмеження затвердили під час останнього засідання виконавчого комітету Львівської міської ради
Земельна ділянка, площею1,1734 га, де планують збудувати багатофункціональний комплекс, раніше була продана з аукціону. Забудовником є товариство з обмеженою відповідальністю «Калинка», зареєстроване у м. Львів, вул. Замарстинівська, 25. Її засновником, за інформацією платформи Youcontrol, є Борис Любомир. напевно доберуться таки до іподрому... Востаннє редагувалось jump в Пон 05 лют, 2018 15:22, всього редагувалось 1 раз.
![]()
akurt ніколи "пургу" не гонить: центр життя у Львові переміщується на південь... всім вже набридли оці старенькі вузенькі задіяні наркоманами вулички десь у районі Митної- Короленка... або от там їдеш десь в районі Пасічної - ну там навіть за гроші не скажеш, що то Львів - ну щось на гатунок Новомосковська-Павлограда Дніпропетровської, що на кордоні із Донецькою областю... Сьогодні довго шукав, де припаркуватися на розі Франка-Саксаганського... Не знайшов... А тому, тільки для Долярчика (інших прошу не читати): - підготовлена 2-кімнатна квартира під оренду зовсім не в центрі і зовсім не там, де працюють доценти-жебраки (ЛьвіськийБатяР з того приводу ДУЖЕ хвилювався, відносячи валізу із грошима у банк "Львів" на депозит), вже відбивається від черги бажаючих за 12 000 на місяць... Вибирають власники серед орендарів... - із криптовалютою все ОК, на моє запитання до сина (зовсім хлопчисько) з приводу того - він відповів дуже здалека: "...даже если она упадет в 0, я вывел свои начальные инвестиции..." - мої дії з подальшого отримання "пасивного" доходу сьогодні неочикувано оцінили позитивно "сторонні особи"... Перехрещуся... рухаюся правильно... у правильному напрямку... перехрещуся... - Долярчик! Не будуйте плани на 200 років наперед. Тільки на 100 - і не більше! Ось родич сьогодні отимав приємний висновок після операції з пункції тканини легенів - думали, що рак легенів - ні! Перехрещуся: просто мікобактерія! ![]()
Акуртові гикнулось Доповідаю: Акуртові НЕ ГИКНУЛОСЯ... Налив трохи коньяку... однаково на роботу не треба... А ви - працюйте! "Труд облагораживет человека" (Карл Маркс. Перед тим, як викрав свою наречену - дочку німецького барона) ![]() Сколько средняя стоимость квартиры на котловане в момент старта и сколько в сданном новострое с ремонтом? Подсчёты показывают,что взяв за условные 80 тыс у.е. 3 одинарки в момент старта котлована,через 2 года можно минимум их продать по 100 тыс.,поимев 12,5% годовых в долларе. А вот купить готовые квартиры с ремонтом можно только 2 за 80 тыс. и поиметь 7,5% годовых с аренды.Отсюда вывод котлован пока что остается выгоднее все равно,чем брать готовое. Акурту икнулось...
![]()
Как бы все правильно. Но. В фильме "москва слезам не верит" когда искали Гошу, он спросил "что в мире делается?". Ответ - "стабильности нет". И нет уверенности, что три этих котлована будут достроены и превратятся в прекрасные однушки. Диллема о синице и журавле в котловане. И это мы еще не учитываем конский налог при продаже квартир, которые были во владении менее трех лет + военный налог(1+5+1,5). 12,5 процентов в долларе растворяются в воздухе... ![]() Дурень думкой багатіє...
Мама так казали... Котловани... гроші... багато... куплю котлован... буду сидіти на краю... чекати... Знаю приятелів, які в 2015 році вклалися в нерухомість у Львові по 700, щоб продати по 1000. Знаєте, що вийшло? Взяли по 700 в 2015 - продавали у 2017 по 820, віддали по 800... це в 2018... Плюс 100 на квадраті... порахуйте, фахівці... прибуток (збиток)... P.S. Рекомендую всім подивитися в інеті фільм "Оно" - перше місце серед фільмів жахів за 2017. Не лякайтеся, жахів там немає... нікого не ріжуть... голови не відрізають... монстри не бігають... Дуже інтересна ГОЛОВНА думка фільму... На тему дня... Треба жити сьогодні... Це - не головна думка фільму... подивіться... Ну, за котловани... ![]()
|
|