Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Поправил а запрещено использовать приватные счета для КОММЕРЧЕСКОЙ деятельности Юзайте для приватного пполнения 3м лицом. а там декларашку потом сварганите. Налоговая поймёт
Obval_Defoltovich написав:Правильно ли будет вот так:
Банк отримувача: ФГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ПО АТОЩАД М.КИЇВ -- это автоматом генерится на основании МФО!! МФО банку отримувача: 322669 Номер рахунку отримувача: 2625xxxxxxxxxx Отримувач: Obval Defoltovich ІПН отримувача: 1234567890 Сума: 1 000 000 грн. Призначення платежу: Поповнення поточного рахунку власними коштами. Без ПДВ
Коллега сообщил,что уже видно койчего viewtopic.php?p=4294927#p4294927 Нашел по одному пенсу за 2-й и 3-й квартал по 130грн. держ мат соц допомог.Спросил старика видел их?-грит нет.Подозрения пали на КаКашку.Была оформлена МКашка,при том,что пенс ощАдный был на пенс без СМС.Залогинившись прояснилось,что в апреле 130 зашло на пенскарту(пенс тогда и снял на 130 больше,но подзабыл),а вторые 130 поступили в августе на КаКашку уже.Пенс ни слухом,ни духом про них.В ноябре,декабре и январе по 10грн. пышно таяли с карты,а на оставшуюся 100 я уже положил свою лапу)). Будьте бдительны,дорогие мои старики!
Arbitr написав:А сей банк ЕЦП оформляет? Вроде центр есть http://ca.oschadbank.ua/public/Default.aspx Онлайн клиенту с картой оформить возможно ецп? Или только с бумажками в отделении?
Схоже, Ощад24 вночі не здійснює операції на МЗ и назад. Висить "обробляється транзакція". В результаті: 4 операції не виконані через "недостачу коштів", невже ще нарахують по 2 грн. за це?
Коли початок і завершення опер.дня в онлайн-банкінгу?
Arbitr написав:А сей банк ЕЦП оформляет? Вроде центр есть http://ca.oschadbank.ua/public/Default.aspx Онлайн клиенту с картой оформить возможно ецп? Или только с бумажками в отделении?
Десь півроку назад піднімав це питання в одному з центральних відділень Києва. Оператор бігала до начальника відділення дізнаватись. Відповідь - ні (чи то поки чи то взагалі). Як я розумію це більше "для галочки". Хоча все ж питання відкрите для представника. Будемо вдячні за оф. відповідь!
Мизантрóп п.6.8 "Обслуговування рахунку при обробці авторизаційного запиту на суму, яка перевищує доступний залишок - перший запит на добу – не тарифікується, 2 грн. – кожен наступний"
Son of Sun Не знаю, що помінялося в тарифах, але на сайті ГІОЦ, де я платила комуналь за декілька квартир без комісії з Ощадівською МК-шкою, тепер зрада - 2% від суми транзакції, але не менше 5 грн. в розрізі постачальника послуг. Сказати, що я зла, то нічого не сказати!
Є можливість платити ще з цього сайта безкоштовно з муніципальної картки (Картка Киянина і т.і.), але біс його знає, скільки буде коштувати її обслуговування з усіма прихованими сюрпризами (смс-информування, ведення, та інше), бо на пишному сайті чорт ногу зломить в їх тарифах. Пішла думати, куди переводити оплату ЖКГ